29 d’octubre 2006

Crònica de Sant Llorenç Savall

Ahir diumenge 29 d'octubre es va celebrar la 12ena edició de la Marató de Muntanya de Sant Llorenç Savall (1era de Catalunya) i la Mitja Marató, puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC. La Marató va comptar amb més de 50 participants, dels quals tres de la UEC de Tortosa i un company de l'Aleixar que hauria de canviar de club.
La Mitja la van acabar 328 participants, 11 del nostre equip inclòs algún que no ha sortit a les classificacions. Una massiva participació del grup i també dels canareus, tot i que a les classificacions no he pogut trobar-los a tots.
Cal destacar l'ambient que es va viure a la plaça durant tot el matí, mantingut per uns bons speaker i DJ i també per una barra ben assortida de menjar i beguda. També hi van ajudar un grup d'incontrolats que fins a darrera hora animaven amb gran terrabastall els maratonians que anaven arribant a meta.
A nivell esportiu, gran mèrit per a totes i tots els trail-runners però sobretot per a la figura més lluenta del nostre equip, la "crack" Elena Ferreres que va tornar a fer podi (3era de la seva categoria) i va endur-se una altra copa cap a casa, ben mullada amb cervesa (la copa eh?). Felicitats. Vull destacar el ritme altíssim des de la sortida que van imposar molts corredors, que literalment volaven intentant atrapar "a las de rojo". Si arriben a sortir amb més de 15' de diferència allà reventa la meitat del personal masculí. Ara a refer-se a base de panellets i castanyetes i fins a Tivissa.

MARATÓ
Adolfo Aguiló Bort (Agrup. Exc. Alcanar) 3:46:07
José Luis Mora Martínez 4:10:07
Josep Anglès Olivé (Ass. Exc. Cat. de Reus) 5:20:02
Paco Estorach Fatsini 5:20:02
Òscar Pinyol

MITJA MARATÓ
Jordi Bort Juan (Agrup. Exc. Alcanar) 1:56:18
Paco Murall Tallada 2:04:52
Hermini Fibla Reverté (Agrup. Exc. Alcanar) 2:06:10
Joan Carles Balagué Castells 2:06:59
Joan Perales Pulido 2:07:09
Amparo García Pecellín (Agrup. Exc. Alcanar)2:11:33
Ana Belén Balagué Castells 2:13:24
Elena Ferreres Sebastià 2:14:04
Adrià Escrich García (Agrup. Exc. Alcanar) 2:17:46
Isa Arasa Favà 2:19:11
Mauro Ortiz Llombart 2:19:17
Enrique Balagué Espuny 2:33:09
Rafa Poyatos López 2:41:53
Marga Estorach Fatsini 2:56:51
Martí Cartoixà (pendent de crono)

Les classificacions...

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Xeics que us sembla la foto del grup, qui deia que no estàvem tots...

Anònim ha dit...

au vist al final este paio de tobillos,al final tan de parla i ni lakaba la marato,vaia tiparrako,o volia guañar,o ven aprop,es para maxacarlo,damunt ni puntua a la mitja tampok

Anònim ha dit...

este xicot fa riure alla on va no se ni si val la pena parla d'ell.mira que fe la cronica que fa i despues plega,va homeeee.

Anònim ha dit...

Home, teniu d'entendreu, es veu que va passar "una noche loca" amb l'AMAPOLA, i ja se sap primer una copeta i despressssss......

Anònim ha dit...

EI QUINA FOTO MES GUAPA,QUIN EQUIP!FEIEM UN PAM DE GOIG!! SEGUR QUE VAM SER L'ENVEJA DE TOTHOM.

Anònim ha dit...

Si. llastima que tu estigues una miqueta blanca.
Pot ser unes sesions de UVA....

Anònim ha dit...

bueno, però al menys lo del color té arreglo que hi han altres coses que tot i fent mil meravelles no es podrien arreglar.

Anònim ha dit...

dons si tens rao perque un quan te "los tobillos rotos".......al grup tenim una crak que es ELENA,felicitats.de tobillos bons en sobren a este grup,no en fan falta de dolens.per cert falta a la foto i a les clasificasions l'altre crak pusa,que ja s'ha lesionat?????vaja parell.VISCA LA QUINTA DELS 50.

Anònim ha dit...

EEEEIIIIIII A MI DEIXEU-ME EN PAU QUE JO SEGUEIXO EL PLAN D'ENTRENAMENT QUE TINC,NO ESTIC LESIONAT,AL CONTRARI VAIG PROGRESANT,ESPERO QUE EL MISTER EM DEIXE ANAR A TIVISSA I SI EM DEIXA INTENTAREM DEIXA ROQUETES VEN AMUNT.FELICITATS A TOTS ELS QUE VAN ACABAR LA CURSA,I EN ESPECIAL A ELENA PEL SEU PODI.BUENO A TOBILLOS TAMBE,QUE ET VA PASAR??DISMEU A MI QUE AQUI AL FORO NO ACLARIRE RES.ANIMS

Anònim ha dit...

Vos heu fixat, però quant corre puça no va oscar i al reves.
No sirà que es tenen temó?

Anònim ha dit...

A veure SUPER si vos heu de dir alguna cosa que sigui pel foro, tranquil que natros no ho direm a ningú.

Anònim ha dit...

UN ATRA COSA QUE SE MEN A NAT DEL CAP,ESTE PARELL COM DIEU,US DONARAN ALEGRIES PERO LLAVORS,JA MOS COMERCIALITZAREM NATROS.AIXO VA PER AL CUENTO DEL NUNCA ACABAR DITXOS.SUERTE CAMPEON!!!!

Anònim ha dit...

La de rojo, quan dius que "hi han altres coses que tot i fent mil meravelles no es podrien arreglar" a que et refereixes?
Si vols dir alguna cosa, la dius però CLAR I CATALÀ, i sinó muts i a la gàbia.

Anònim ha dit...

NO, YO NO TINC CAP PROBLEMA DE CORRE EN OSCAR,NO TENIM RES QUE AMAGAR,PERO SI PREGUNTO QUE LI HA PASSAT ES MONTARA UN XOU AL FORO, POS LI PREGUNTO A ELL.

Anònim ha dit...

Això de comercialitzar-vos te un nom.

Anònim ha dit...

PERO BUENO U PREGUNTO ¿¿¿QUE VA PASSAR-LI A OSCAR???

Anònim ha dit...

QUE VOLS DIR EN AIXO ANONIMO???DE QUE TE UN NOM

Anònim ha dit...

Córrer amb ell es difícil, es veu que li han pujat los fums al cap
Ara per ara (i el diumenges es va poder comprovar) si no te dius ROSER no correràs amb ell.

Anònim ha dit...

Pos esta clar, NO?
Qui comercialitza amb el seu cos es un “PROSTITUTO”

Anònim ha dit...

NO SIGUESEU TANT DOLENS QUE SEGUR QUE VA TINDRE UN MAL DIA COM YO A VILAFRANCA DEL CID.

Anònim ha dit...

YA MOS VINDRA LA UEC A FERMOS FOTOS UN DIA I LLAVORS DIREM QUE NO QUE EL NOSTRE EQUIP ES DIU "ELS ROQUETEROS"VERAS SI PROSTITUIRMOS.

Anònim ha dit...

El va tenir un mal dia a Vilafranca va ser Boldú, que li vas vomitar dins del cotxe i es va passar tot el diumenge al rentador.

Anònim ha dit...

Roquetero panxa buida i ambustero.

Anònim ha dit...

HOSTIA D'ENRIC NO MEN RECORDAVA POBRE,ES VERITAT.LO DE ROQUETERO ES PORTA DINS XAVALIN.BUENO VAIG A ENTRENAR QUE HE DE SEGUIR EL MEU PLAN D'ENTRENAMENT.FINS DEMA.TU SEGUR QUE COM JA ESTAS FORT AVUI NO ENTRENES OI???

Anònim ha dit...

VAIG SOBRAT.

Anònim ha dit...

Me penso que qui més parla es qui més té per callar. Se us en va la força per la tecla i després a les curses o desapareixeu o directament ja no apareixeu. Vaja com los fantasmes. Bueno no passa res, segur que això només us passa amb les curses, no?

Anònim ha dit...

CONDE NI DE CASA TEUA,QUE HA VOLTES NO VENS A ENTRENAR DE L'APROP QUE ET MARQUEN.A LA PROXIMA CARRERA TRAGAREU POLS TOTS ESTOS CRITICS.AUPA LOS DEL 1977.

Anònim ha dit...

Que va passar al 1977 (?)
Segur que alguna tragedia.

Anònim ha dit...

menos xàxara i demà al puesto. a les 11 a 4 camins i ki falte... fantasma!!!!

Anònim ha dit...

TRANQUILS I FELICITATS.

Jo de bon rollo que la cosa esta molt envinagrada. Vaig escriure ahir quan encara no hi havia tanta malallet i pel que veig no ho vaig grabar. Per tant vist el mal ambient no escriure tot allo de la secció trail del la UEC Tortosa professional i la UEC Tortosa amater (deixemo per un altre dia).

La meva aportació a aquesta crònica es per felicitar a tot el grup i agrair-vos a tots la gran ovació que ens vareu fer a l'arribada, va ser molt emocionant desprès de més de 5 hores el sarabastall que vau fotre: GRÀCIES. Tot i que desprès m'he assabentat que l'escandalera que fotieu no era per l'emoció de veure arribar a meta d'una marató a dos companys si no perquè havieu buidat lo barril de cervesa que l'organització tenia a la plaça i quasi acabeu amb la cervesa del bar d'enfrente.

Anònim ha dit...

si aixo ho fan molt be,pero corre que es del que es tracta.....nomes cal dir que van fer la mitja per comensar a veure cevesa i decansar que estaven morts.felicitats a paco que tu si que vals canviant el dorsal i fer despres la marato.llastima que no sigues del 77.

Isa ha dit...

zx