12 de novembre 2006

Cursa de Tivissa

Compteu, compteu, aquí som 32 i faltava algun despistat

Aquí les classificacions oficials
I aquí un bon rastre de fotos

<>Un 10 per a l’organització. Els avituallaments molt correctes, els serveis i les infraestructures bé, la botifarrada enorme i els regals generosos, però lo millor, l’esperit de mimar els corredors, malgrat que la participació va superar molt les previsions.
La cursa té un circuit diferent de qualsevol altre, amb dues meitats de característiques antagòniques que li donen una personalitat especial. Segur que amb aquest bagatge els organitzadors de la cursa assoliran les fites que es proposin però per no morir d’èxit han de mantenir aquesta qualitat i personalitat per sobre d’altres consideracions com una participació més nombrosa o un nivell esportiu superior.
Mai com ahir portar la semarreta de la UEC de Tortosa m’havia donat tanta satisfacció. Escoltar per magafonia el reconeixement dels organitzadors a la nostra entitat i al “jefe”, que demanessin a Joan Tirón que donés els premis i totes les deferències que han tingut cap a natros, té un punt d’emocionant. A més, molta gent em comentava l’admiració i certa enveja que els causa veure el nostre grup nombrós, actiu i cohesionat (no saben les punyalades traperes que es reparteixen pel bloc i en algun sopar).
Cadascú es conforma amb el que té (o no) i a falta de copa jo em vaig endur uns quants gots de vi i l’orgull ben inflamat. Que seguim xalant.







12 comentaris:

Anònim ha dit...

Mauro, que falta la foto del Pixaner.

Anònim ha dit...

Tens raó, no la he posat per que Paco m’ha dit que la censures.
Però si insistiu tant, la poso i au...

Anònim ha dit...

Ei vos eu fixat quina colla.
Ja poden estar contents els de Tivissa, lo menos erem 50 corredors del àrea metropolitana de Tortosa.
(els roqueteros me pelaràn)

Anònim ha dit...

SI SI PERO DOS DE ROQUETES DELS 10 PRIMERS DE LA GENERAL,ON ESTAVEN ELS DE TORTOSA????HASTA PER AIXO SON MES BONS ELS ROQUETEROS.EL PRIMER TORTOSI ENCARA L'ESTIC BUSCANT A LA CLASIFICASIO.

Anònim ha dit...

la joca club alpí vol fitxar a l'OSCAR PIÑOL I ALBERT GINE una trucada telefònica de un membre d'aquest grup per intentar que els dos atletes roquetencs defensen els colors del seu poble.

Anònim ha dit...

Home es clar que corrent los roqueteros.
No veus que estan acostumats a córrer davant dels jesusencs, quant los acassaven.

Anònim ha dit...

Xecs este puça es un pafart, heu vist com menja lo vestia.

Anònim ha dit...

Gran descobriment a Tivissa, una nova raça de super atletes, ha fet aparició al mon del atletisme, primer van ser els keniates, etiops i marroquins, i ara han aparegut els “roqueteros”, una super especie transgenica OGM* de les terres de l’ebre.
Els ecologistes ja han posat el crit al cel, i diuen que si ja era preocupant la producció d’aliments transgenics, aixó anat massa lluny, i que a partir d’ara l’esport ja no serà lo mateix.
La “Plataforma Transgénicos Fuera” ha convocat una manifestació en contra d’aquesta pràctica per aquest cap de setmana davant del Ajuntament de Roquetes, s’espera una gran participació, segons el organitzadors unes cinc mil persones, segons la guàrdia urbana unes deu o dotze persones.

*OGM: organismes genèticament modificats, definits com aquells en els quals el material genètic (ADN) ha sigut alterat d’una manera artificial)

Anònim ha dit...

Ja heu vist les classificacions?
No més surt el lloc, dorsal i temps.
Jo he estat mirant les fotos i he anat confeccionant la nostra classificació, però hi ha dorsals que no els he pogut veure, si algú els sap, que ho digue i els aniré afegint.

Anònim ha dit...

Pako l’as clavat.

Jo tan be voldria felicitar a la organització per la feina ben feta, però sobre tot per un detall molt important que es nota a faltar a moltes curses, i es com tu dius “l’esperit de mimar els corredors”.

Anònim ha dit...

si va ser una gran cursa i molt ambient gran organisacio i bon nivell.....de segons quina vanda de riu,

Anònim ha dit...

follonero per molt de menja que tinguis mai guanyaras al super.