04 de novembre 2006

Les cabres de Tivissa

Un ramat de 12 cabretes i cabrits hem anat aquest matí a fer un tast del circuit de Tivissa '06. Allà ens esperava el Sergi, un membre de l’organització que molt amablement ens ha explicat el recorregut i que després ens hem anat trobant perquè amb altres companys estàven gepesseigant la cursa. Moltes gràcies Sergi.

Per als que no han vingut diré que els primers 12 km són corredors, amb molta pista i tobogans constants i els 11 últims per la cresta de la serra bastant trenca-turmells. Allà dalt les vistes són molt boniques però no es pot badar perquè amb les pedres i els matolls s’ha d’anar fent equilibris en tot moment. Cap al final, ja de baixada hi ha un regal per als corredors, una tartera de llibre que ens ha portat directament al bar de “la Societat”, premi final per a un matí gairebé complet (em deixo algun detall?).

Potser caldria remarcar el tram anterior a l’última bandera, on les cabres amb banyes s’han menjat les cintes i au. Esperem que el dia de la cursa faci tan bon temps com avui i el terra estigui eixut, perquè en mullat la segona meitat pot ser terrible.

En total 3h30’ amb parades generoses incloses. De moment hi ha uns 120 inscrits i potser passarem de 150. Estic segur que tindrà molt d’èxit.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre els dos megacracs, no s'han trobat.
Ara ja m'ho començo a creure que es tenen temó.

Anònim ha dit...

No he vist a les fotos a n'aquell que la te xicoteta.
Que no va vindre?

Anònim ha dit...

sento no haver vingut al sopar quan ja havia quedat en elena pero la novia ja havia quedat hi.......i no portava el movil per al menys, avisar.sobre lo dels megakracs jo estic a pie de cañon.iavui e nat a buscar una camiseta de la uec per a tivissa a pam i toc. si contavilitzo per la uec guanyem per equips diumenge.tenim un equip d'escandol.

Anònim ha dit...

lo que va ser d'escandol, va ser lo sopà, es van destapar molts de detalls íntims (alguns molt íntims, de la gent que no va vindre (evidentment).

Anònim ha dit...

Lo que me va quedar molt clar el dissabte nit al sopar és que no penso saltar-me`n cap. Ara, si continuem així la propera trobada serà a "Alcoholicos anonimos"

Anònim ha dit...

i despues que corre.............qui vulgue.

Anònim ha dit...

Les intimitats dels que no van vindre (els organitzadors del sopar van aprofitar el dia que a mi no m'anava be, que ho sapigue tothom) s'han d'explicar a la cara que tots hem de tenir dret a replica.

Anònim ha dit...

Si home aixó es lo que tu voldries.
Ademés tu ets del que van sortir més mal parats (!!!)

Anònim ha dit...

Bueno, Martí també...

Mauro ha dit...

Com segur que no tornareu a mirar la entrada de la Duatló de Nuria.
Vos informo que he cambiat una de les fotos per una de Pinyolet, que he robat als de Trote Extrem.

Anònim ha dit...

bueo veig que sempre hi ha algu que quan saburreix,l´unic que fa no es domes dir tonteries pels foros,gracies per la foto.I los demes vos foteu,auuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

LO SUPER TE PROBLEMES PER ANAR A TIVISSA,S'HA ENGANCHAT DE L'ESQUENA I JESUS LI HA RECOMENAT DESCANS TRES DIES I NO LI RECOMANA ANAR A CORRER DIUMENGE UNA CARRERA.ARA QUE TENIA LA CAMISETA,QUINS COLLONS TE LA COSA.

Anònim ha dit...

No passa res, la tornes i en pau.

Mauro ha dit...

Ja heu vist les fotos oficials de Sant Llorenç.
No se que collons passa peró les ties surten un munt de vegades i el tios no.

Anònim ha dit...

com entrena la gent per al diumenge,deu ni do a les 10 de la nit encara corrent per tortosa.i yo que no puc ni gira el coll.

Anònim ha dit...

Vine el dijous a l'entreno i veuras com tel fem girar natros lo coll.

Anònim ha dit...

no crec,perque ja estic milloret i avui toquen series i no em podras agafar per girarme el coll.