01 de novembre 2006

Maladona vs Valero


Ni panellets ni castanyes el dia de Tot Sants a entrenar...

Podríem dir que es la segona sortida, en busca d’alternatives per a la cursa de Paüls, si recordeu, la primera va ser la pujada per l’escalerola i baixada pel GR de Prat de Comte.
Paco (qui havia de ser) segueix insistint en buscar coses noves, i com el dissabte no podrà vindre a Tivissa, ha mobilitzat al personal per fer una sortideta aquest dimecres.
Com sempre el lloc de trobada al bar de 4 camins, però en lloc de a les 8 aquest cop a les 11, amb el bocata a la motxilla.
Anant cap al bar em preguntava si vindria algú, jo ja em veia aguantant tot sol a Paco. Al final sorpresa hem sigut 7, Paco, Pako (els paquets vaja), Isa, Marga, Mauro i els dos cracks, Puça “lo roquetero” i David, que s’estrenava a n’aquestes sortidetes.
Després del cafè de rigor ens hem desplaçat al mas de Sotorres a Horta.
Començàvem a caminar a les 12,15 per la sendera de les roques cambretes, súper marcada pel pas del barranqueros, al coll de l’Ereta ens hem desviat pel pas de la Maladona, està prou net i marcat. Aquí l’amic puça ens ha fet una demostració de com se busquen bolets, però dels dolents. Després hem pujat fins a la font del Montsagre d’Horta, per la Gilaberta, com sempre les vistes espectaculars.
La baixada l’hem fet per la sendera del pujador de Valero, que també es troba prou be, un cop a la pista hem aprofitat per córrer un ratet.
Les cerveses i les pataques a la plaça d’Horta.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

este MAURO es un toca collons,voldria dirvos que la foto principal del grup esta tota retocada per ell,jo portava l'escut de la meua ciutat " ROQUETES"I cadascu portava una camisa diferent,aixo de la UEC a totes les camisetes ho ha fet ell,perque jo de la UEC no tinc cap camiseta,alguna camiseta de "LA JOCA CLUB ALPI" tinc, pero no de la UEC.

Anònim ha dit...

I si no te portes be, no la tindrás mai.

Anònim ha dit...

Als que me vareu deixar plantat (sobretot helena): Feus fotre que ens ho vam passar de punta mare.

A puÇa: El tema de les samarretes el tens perdut xaval, he arribat a la conclusió que es tracta d'una mafia i si et portes be amb el padrino de turno tens samarreta i si no et portes be son capaços de cualsevol cosa (mira el que t'ha passat amb la samarreta tant bonica que portaves ahir).

Al formigonero: Com que pujar i baixar serres no ens porta a res, la secció trail ha encarregat un estudi al l'expert immobiliari del grup per si iniciem una activitat complementaria i lucrativa de la que seria de gran valua la teva experiència professional.

Anònim ha dit...

perdona pero jo no et vaig deixar plantat ja t'ho vaig dir que podia passar, depenia de.....au no sigues tan dolent.

Anònim ha dit...

Xeics ja estan sumats els punts de Sant Llorenç.
Continuem destacats!!
I aixó que turmellets trencats no va puntuar.

Anònim ha dit...

Follonero ara t’has passat.
Lo comentari de turmellets, sobrava.
Que vols dir en això?
Que no mos fa falta per a res, que sense ell igual anem primers.

Anònim ha dit...

Vos heu fixat en les classificacions.
3 de les xiquetes de rojo estan en zona de podium.
Elena (alias la aludida) va la 2ª veterana (que malament sona aixó de veterana), Isa la 3ª, i Belen la 3ª senior.

Anònim ha dit...

I els supermegacracks que?
Ni pa pipes......

Anònim ha dit...

JA PODEU ENTRENAR, PERA LO KE VOS SERVEIX. PERA AGAFA ALS MEGAKRAKS, HAURIEU D'ENTRENAR TOTS ELS DIES DUES HORES AUPOS.

Anònim ha dit...

A veure,qui es este,que torna tant per turmellets. Si tot el que li diuen es poc, canya al fantasma!!!!

Anònim ha dit...

manso tornan a lo de la samareta et dic una cosa no se si hi ha mafia o no pero si jo no tinc la camiseta per a tivissa em presento amb la de LA JOCA CLUB ALPI i a fotre caña.veuras tu si jo tindre camiseta o no i despues que la maqueixen si vol lo "tocacollons".sobre la quinta del 77 no puc dir res mes que lo que son "megakracs".este forum traura fum esta setmaneta.

Anònim ha dit...

Este paio que viu al costat de 4 camins, se creu que les samarretes de la UEC les regalem com si fossin globos de convergència en plena campanya electoral.
Sapigues que la samarreta te l’as de guanyar. També es veritat que hi ha algú que no se la guanyat (lease la gent que abandona a mitant carrera), però així s’aprèn a no confiar en ningú.

Anònim ha dit...

ROQUETES CIUTAT ESTIMADA AIXI COMENSA L'IMNE DE LA MEUA CIUTAT NO DE QUATRE CAMINS OK?????SI VATROS NO EM PORTEU LA SAMARA NO PASA RES, A TIVISSA, HI HAURA UN DE "la joca club alpi".i......sabeu????quedara davant de tots els paquets de la uec.

Anònim ha dit...

KE A ROQUETES ANCARA ES HALLOWEN? VEIG KE ANKARA KEDA ALGUN FANTASMA

Anònim ha dit...

ese jefe no tiene piedad ni de su esposa,os haveis fijado en la foto que sale comiendo con esa morenaza,no ha quedado muy bien que digamos,un poco de saber hacer las cosas, hombre,que es tu mujer.