03 de desembre 2006

4ª CURSA DE MUNTANYA CASTELL DE BURRIAC

Aquest diumenge 3 de desembre s’ha celebrat la 4ª CURSA DE MUNTANYA CASTELL DE BURRIAC, última del Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC, amb una participació d’uns 330 corredors. La cursa ha estat molt bonica i ben organitzada, amb una gran quantitat de col·laboradors estratègicament situats a tots els llocs conflictius, i amb uns avituallaments perfectament col·locats i ben assortits. Per mi, els hi donaria un 9 a l’organització i si bé no els hi dono el 10 és perquè he trobat un fallo, “no hi havia cerveses a l’arribada”, evidentment he fet arribar la meva queixa als organitzadors i m’han dit que per a .les properes edicions miraran d’esmenar-ho.
El recorregut de 22,350 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2300 metres, transcorreix gairebé en la seva totalitat per l’àrea protegida del Parc de la Serralada Litoral, a la comarca del Maresme, passant pels termes municipals i les poblacions d’Argentona i Cabrera de Mar, sent la pujada al Montcabré i finalment al Castell del Burriac, els dos punts que jo he trobat més durs de tot el recorregut.




De les terres de l’Ebre ens hem desplaçat un total de quinze corredors, vuit de Tortosa, un d’Amposta i sis d’Alcanar, dels quals destacaria la bona actuació d’Adolf Aguiló (com sempre) i el debut en competicions oficials de Jordi Vidal i Xavi Royo (“la extraña pareja”). Un altra cosa a destacar és que en aquesta cursa hi havia trofeu al equip amb més participants, i sabeu qui l’ha guanyat...? pos sí, natros, tota una sorpresa, ja que som l’equip que s’ha de desplaçar de més lluny, la qual cosa evidencia el gran interés per les curses de muntanya, que últimament desperta a les Terres de l’Ebre i ben segur que una de les causes principals ha estat la Cursa de Paüls, que ara estarà reforçada amb la Cursa de Tivissa, que per a l’any vinent ha aconseguit entrar al Circuit.




Les classificacions aquí...

Els nostres temps:

Adolf Aguiló: 1:58:18
Oscar Pinyol: 2:08:18
Jordi Vidal: 2:18:07
Xavi Royo: 2:21:35
David Cocacola: 2:30:13
Joan Perales: 2:33:18
Ermini Fibla: 2:34:44
Mauro Ortiz: 2:38:24
Carles Balagué: 2:38:25
Empar Garcia: 2:45:02
Elena Ferreres: 2:47:13
I dos nois més d’Alcanar que no tenim controlats.
Jordi Bort: baixa tècnica
Isa Arasa: baixa tècnica

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei molt malament!!! Es pot saber per que no sortim les dones a la foto del grup??? ho vau fer d'amagat??? Mauro a veure com ho sol.luciones!!

Anònim ha dit...

Tens raó xiqueta, passa aquesta tarde per casa, amb la roba de córrer, te faig unes fotos i amb una mica de superglú les peguem.

Anònim ha dit...

ara que dius de fotos,podriem fer un calendari,de la seccio trail para guanya 4 duros

Anònim ha dit...

Això si que es una bona opció, jo m´apunto, però tindre que apretar una miqueta al gimnàs x a sorti millor!! Si ho an fet els bombers. els jugadors de futbol, hasta l´equip de veterans del jesus, també o podem fer natros!!!Elena xl que dies que les noies no sortiu a la foto tens raó, però com al grup que es veu a la foto en tenim dos en meleneta, mauro es va deure pensar que ereu les noies, cosa que no te explicació, perque com salta a la vista la diferència es molt gran ja parlo nomes d´aspecte físic, un 10 per a vatros i a ells que vols quet digue, cadasú que opine el que vulgue...

Anònim ha dit...

aixo del calendari em sembla collonut,pero que perales,carlos i mauro es fiquen detras que sino no vendrem ni la xinxeta de clavar-lo.

Anònim ha dit...

ES INCREIBLE EL NIVELL D'ALGUNS `MEMBRES DE LA UEC TORTOSA COM SR PERALES,MAURO,CARLOS, SUPERATS PER L'UNIC MEMBRE DE LA JOCA CLUB ALPI (DAVID COCACOLA)I UN QUE FA UN MES QUE CORRE UN TAL XAVI QUE ES DE JESUS