13 de gener 2007

La UEC TORTOSA al "The North Face Ultra Trail du Tour du Mont-Blanc"

2.500 corredors, d’entre ells uns 150 espanyols, prendran part el 24 d’agost al TRAIL més prestigiós que es celebra a Europa el "The North Face Ultra Trail du Tour du Mont-Blanc", una cursa que dóna la volta al macis del Montblanc, passant per 3 països: França, Itàlia i Suïssa. El recorregut passa per Col du Voza (1653 metres) Refuge de la Croix du Bonhomme (2433 metres), col de la Seigne (2516 metres) Courmayeur (1226 metres), Grand Col Ferret (2537 metres, sostre de la cursa), Champex Lac (1477 metres) i Trient (1300 metres), com a llocs més destacables.
La gran expectació que genera aquesta cursa ha fet que les inscripcions s’esgoten en menys de 10 hores, finalment un total de 8 socis de la UEC Tortosa, han aconseguit formalitzar la inscripció i dos més que estaven interessat s’han quedat a fora. D’aquestos 4 s’han inscrit a la North Face Ultra-trail Courmayeur- Champex-Chamonix (86 km i 4500 m de desnivell positiu); i els altres 4 a la North face Ultra-trail du tour du Mont-Blanc (165 km i 9000 m de desnivell positiu).

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola enric, com tu be dius ja ens veurem per Chamonix, per que a la cursa segur que no us veurem el pel.
Com hauràs vist al blog aquest diumenge fem una travessia, mol guapa Rasquera-Tortosa, si us animeu i voleu baixar, només cal que ho digueu, de moment ja tenim una troter-extrem que la farà.

Anònim ha dit...

Ei Enric, jo soc un dels qe me quedat fora del l´UTMB, per despistat, soc més conegut entre els meus companys de la uec com"lo del sopars", soc una mica festeret,jeje!!!Ei animeus a vindre a la de Rasquera, i si pots que vingen noies, perque les que corrn en mi soc precioses, pero totes estan lligades, sino otro gallo cantaria! Vinga agur!

Anònim ha dit...

TU QUE COLLONS HAS DE LLIGAR A PART DE LES ZAPATILLES,LO QUE NO SAPS ES QUE LES GALLINES ESTAN CANSADETES DE TU.ENRIC JO TAMPOC VAIG A LA CURSA ESTA DITXOSA,PERO T'ANIMO PER ACONSEGUIR ELS TEUS PROPOSITS.

Anònim ha dit...

Per cert qui son els que no van al Mont Blanc ?
Fem una llista....

Puça
Xavi
Pinyo
../..

Anònim ha dit...

FOLLONERO LO QUE NO SAP LA GENT ES QUE TU VAS,PERO COM SI NO HI ANESES,PERQUE NO S'ENTERARA NINGU NI SURTIRAS A CAP DIARI NI RES DE RES,ANIMS PER ACABARLA,EN CANVI CUALSEVOL D'AQUETS TRES QUE HAS NOMBRAT DEIXARIEN EL NOM DE LA "UEC"BEN ALT,BUENO EL JESUSENC NO HO SE QUE ENCARA LI FALTA UNA MICA JAJAJAJA.
ARA FOLLONERO NO HEM FASSIS FER UNA LLISTA DELS QUE L'ACABARAN,JAJAJAJ QUE TU JA NO SURTS.

Anònim ha dit...

una bona persona com tu els hi donaria la teva inscripcio despues del que te diuen.

Anònim ha dit...

Home, jo no se si l’acabaré, es possible si i es possible que no, lo que si que es impossible es que tu l’acabes.
Au chupate essa.

Anònim ha dit...

CANYA ALS ENCANTATSSSSSS

Anònim ha dit...

ei qe pako tambe va????

Anònim ha dit...

Pako a l'estiu fa l'ultratrail

"Platja del Pipí-bar de la Plaça"

Anònim ha dit...

VOLEU DIR QUE ESTOS JOVENS NO TENEN TAMO?I TOT ES UNA ESCUSA

Anònim ha dit...

TEEEEEEEMMOOOOOOOO DE QUE,ENCANTATS SI PER NO INSCRIURENS,PERO TEEEEMMMOOOOO DE QUE,JOVENETS SI PERO TEEEEEMMMOOOOOO DE QUE.
L'UNIC DE QUE SE VOS POT FELICITAR ES PER NO SER TANT ENCANTATS RES MES.

Anònim ha dit...

Es ven inscripció al UTMB, per 1000 eurets.
Si hi ha algú prou interessat, que ho digui aquí mateix.

Anònim ha dit...

interessats n'hi ha,pero....a vaix cost,total per anar a pedre el temps,millor algu de calitat,que representigue be la UEC.