02 d’abril 2007

Vienna City Marathon, 29. April 2007



Los millors bocadillos se fan amb pa de viena i los bons corredors, com lo de la foto, no mengen altre.


Si en voleu veure més clikeu la viena





17 comentaris:

Anònim ha dit...

no se que collons devia mira paco pero se ni va lo coll.esperem que tots estiguen afinant la forma ja que queden 25 dies

Anònim ha dit...

quantes cerveses portava lo que fa anar lo fotoshop. Semblo un capgros sense coll, sort que lo de la pantxedta cervesera ho ha encertat. Visca lo bon viure.

Anònim ha dit...

si nessessiteu un interpret m'aviseu .Pa=brot,aigua wasser,cervesa,bier.Molta sort a tots -es .Adeu Marti.

Anònim ha dit...

JA HE VIST LA ROBA QUE HAN COMPRAT PER A LA MARATO DE VIENA MOLT GUAPA SE VEU QUE ALGU A FICAT DINERS DE LA SEVA EMPRESA I TOT, COSA MOLT D'AGRAIR PER ALS CORREDORS, JA QUE SERA UN RECORD IMBORRABLE.
SOBRE LA MARATO DIR QUE ESPERO QUE TOTS ESTIGUEM A L'ALTURA I QUE CADASCU DE TOTS ELS QUE VAIGUIN OBTINGUIN ELS SEUS OBJECTIUS.JO PERSONALMENT ESTIC MOLT ANSIOS DE FER UN BON REGISTRE JA QUE M'HE ENTRENAT I CUIDAT MOLT PER A ESTE DIA I A BARCELONA 2003 NO VAIG ESTAR A L'ALTURA.A TOTS VOS DESITJO SOBRETOT MOLTA SORT,I SALUT I SEGUR QUE TOT ANIRA RODAT.PEL QUE FA AL VIATJE NO DUBTO QUE SERA UN RECORD IMBORRABLE PER TOTS I PER SEMPRE.

Anònim ha dit...

Ostras puça!!! acabo de descubrir una part que tenies amagada (no la que voldria vore i no se quantes coses fer l'amapola garrido): lo que has escrit fa "amosionar" jo me pensava que domes corries i collons ets un sentimental de l'hostia.

Anònim ha dit...

no soc cap sentimental pero hi ha coses que es senten desde dins.
falten 24 dies.

Anònim ha dit...

ANIM PUÇA HO ACONSEGUIRAS 2:50 VA QUE POTS

krusty ha dit...

Sentimentals o no!! vaya enveja!!! sana!! pro molta enveja!!!! i com deia puça q us vaigue a tots MB!!!

Anònim ha dit...

gracies pels anims pero aixo de 2:50 es molt fort son PALABRAS MAYORES jo ara mateix firmo 2:59:59 ara men vaig a la rioja 3 dies a desconectar un poc,entreneu de valent que aixo ja esta aqui.

Anònim ha dit...

xeic krusty, molta enveja "sana" i poca muntanya

Anònim ha dit...

si que desconectarà, amb la furgo carregada de ties bones. sort que porta les voladores a la maleta

Anònim ha dit...

prou be per alli d'alt he pogut entrenar dos dies 18 i 24 km el dia de 24km pensava que anava sense cames no les notava,unes sensecions pero que molt bones,les vacances prou be pinxets a gogo i el vi per als entesos es veu que estava bo yo quasi que no el vaig proba.va triunfa el pure de carlota que els vaig prepara per sopar una nit,bueno us acabo de contar,fins la nit.

krusty ha dit...

aònim de les 7:43!! Tens tota la raó del món!! muntanya tan poca com casi inexistent!! ste finde tenia l'oportunitat, pro últimamnt stik "trencat" (2 trencaments fibril·lars en un mes!!) ho van impedir!!

Anònim ha dit...

Pos home ves a un "trauma" solvent i teu arregla en una pomadeta

Anònim ha dit...

los trencaments fibril.lars son puñeteros un bon repos sense cap ansia de fer coses en un temps de tres o quatre setmanes es el millor,acompañat de tres o quatre sesions d'ultrasons,anim company

krusty ha dit...

Mercis xls ànims!!! la vritat és q si q són una mika xungos!! són poketa cosa pro no te dixen fer res!!! Lo del "trauma" solvent ho estudiaré!! lo d'ara només me dona antiinflamatoris!! encara q si canvio potser no li senta massa B!! ;)

Anònim ha dit...

aixo ja esta calentanse nois per mi podria ser dema aixi em trauria un pes de damunt