04 de novembre 2007

Sortida d’entrenament 4/11/2007. Crestejant per la Punta de l’Aigua o renoi quin canguelo

Fidels a la crida del kefe, 17 esforçats/ades hem anat a provar algunes variants per a la Cursa de Paüls ’08.
De bon dematí-manyana, un dia preciós, mos arreem pakamunt. Uns quants han pujat pel Tormossal, però los bons, més disciplinats, hem enfilat recte cap a la Gilaberta. Allà mos ha tocat esperar els altres un bon ratet, encara sort que feia sol, no bufava un alè d’aire i i hem aprofitat per fer una anàlisi del protoplasma limfàtic de la caparra vermella (caparritus butanensis), prenent lo sol despullada damunt d’una pedra.
Un cop reagrupats enfilem cap a la Punta de l’Aigua i al bar d’allà dalt hem esmorzat, asseguts a la terrassa de magnífiques vistes.
Reprenem la marxa i pujem la petita cresta, estreteta i amb uns bons caents per tots dos costats. Aleshores han sobrevingut alguns apretons de ventre i això ha servit per demostrar que no hi podem fer passar la cursa si no hi posem baranes o hi pujerm un palet de rotlles de paper higiènic. Vista la dificultat tècnica de pujar tant de paper allà dalt, el problema s’ha resolt donant la volta a la moleta.
Des d’allà i crestejant la serra sense més problemes hem fet cap al Coll de l’Avenc i un cop al lloc de l’avituallament del Vacarissal hem trencat per la cresta que s’enfila cap a Joan Gran. Aquesta pujada també ofereix vistes precioses i ens hem plantat al començament de la baixada del Pinar Ample en un moment. Trobo que massa ràpid i que hauriem de passar pel pinar d’alguna manera, ja que és un tram de cursa on es pot córrer per pla i amb sendera bona. Però ja ho anirem polint. I fins aquí les novetats que es poden explicar.
Al bar de Paüls, un fart de riure i de mamar (fins i tot Puça ha begut cervesa) i ha convidat Moisés per que era lo seu cumple.
Important: Hem quedat divendres a partir de les 21 hores a la UEC, per fer una reunió tècnica i analitzar els resultats de la Cursa de Tivissa. Entesos? Les birres que se les porte cadascú. Aupos.
punta del aigua

by pako

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Volta molt guapa.
Les crestes impressionants, pero per a la cursa la de dalt de la Punta de l'aigua, no es pot posar.
Benvinguts els nous, Paco (moto), Franc i sobretot a Leo.

Anònim ha dit...

Tara. Deu meu quines fotos, heu agafat molt bon dia, segur que vos ho heu pasat bè. Saludos.

Anònim ha dit...

Xeics quina sortida més impressionant, feia temps que no xalava tant. Llàstima que no estesen Carlos i Paco, me sap molt de mal per n’ells,

Anònim ha dit...

Merci per la benvinguda....pel que veig he trigat massa en incorporar-me...

Realment guapa la sortida (inclús la cresta....tot i el minicanguelis)..i la baixada entre pins i pinassa d'accés a la sendera final és brutal.

Enhorabona per entrar a la copa d'ajpanya!!!