19 de maig 2008

Ja tenim les cròniques de la Cursa de Paüls

La intracronica de Rocky Balboa o "La avarícia rompe el saco".
La setmana prèvia a la cursa millor no podien anar les coses per a l?Administració de Loteria numero 1. Tots los números venuts, i los “gordos” ben repartits com sempre als que mes ho necessiten. Però com que l’avarícia “rompe el saco” me vaig quedar un numero a la butxaca “per si de cas”. I lo “per si de cas”, te c..llons la cosa, pos va sortir prontet i matineret ja que encara no havíem arribat a la primera sendera i ja sentia les veus de los de “Sanildefonso” cantant lo meu numero. No m’ho podia creure, però m’havia tocat lo numero que quedava.
Content com un gínjol per la noticia i en l’afan de compartir alegries me vaig quedar a esperar a la resta de corredors locals per que tenia ganes de que tothom o sapigues i també puguessen participar de la joia i alegria que estes noticies donent. Així que después de un bon rato d’estar esperant a la penya local mos vam ajuntar la representació de la UEC Tortosa en cursa per a fer la resta de la competició juntets, en harmonia i parlant de les nostres coses perquè claro esta que la classificació de fer primer de la UEC ni mos anava ni mos venia, ja que natros som com una familia i estos piques ni mos van ni mos venen. Però com lo dimoni no dorm, la qüestió es que com qui no vol la cosa i en aussencia dels “gallitos del corral” los subalternos vam intentar fer un remake de les series de Roky Balboa. Ja sabeu, aquell boxejador sonat sempre al límit del KO però aguantant per esme lo que fase falta i al final completament sego i sonat cridant allò de AAAAADRIANNNNNN!!.
Pos a Pauls, d’esta sèrie de Rokys estaven:
Rocky loteria, que después de la primera punyada ja estava buscant lo protector de la boca per lo camí que porta a la primera sendera.
Rocky Pamitoc, aguantant com un jabato i crescut per vore arrossegar-se a Rocky Loteria, va tindre la seua crisis als masets de Lloa. Diuen los de primera fila que estava a punt de KO quant de repent va cridar lo seu AAADRIANNN!! particular i va començar a fotre punyades a dreta i asquerra però no va ser suficient pera tombar a Rocky Moto. Este, de la manera mes clàssica possible, cada vegada que venien punyades se fotia ven protegit contra les cordes...i ja me podeu fotre punyades maricons, que les aguanto totes!! I vaja com les va aguantar.
Rocky FradNan, per la seu part, va començar en un joc de cames que “riete de Jose Legrá”, però al forat de la finella, be per un mal moment o be per que no havia vist mai un c..ny tan grossot se va impressionar i se va quedar per uns moments.....pos literalment en babia que se diu, però sense arribar a la lona i aguantant com un home hasta lo final.
Mentres, un servidor, completament sego i estabornit se va despertat de cop quant doña Marga li va soltar: ¡¡Que no saludem o keee!!. Crec que li vaig contestar algo així com “NNNGGEEEEEE Yoooo sigo” al estil de Felipito Tacatum. Per acabar-ho d’arrodonir me vaig tindre que parar a pixar i bons coquets!!, allavons m’en vaig donar compte que allò era una cursa de Campeonato de España per que mentre estava fen les meues necessitats domes me pasaven “Charlies” i més “Charlies” per tot arreu. Al menos me quedava lo consol de que mentres pixaba me miraba y pensava “deu meu que ben fet que astic”.
Resumiendo, que a pesar de ser una gran familia i que los piques no mos van ni mos venen i que per supost no es lo nostre estil, les osties anaven que volaven i al final “lo xic estequefacuatredieskcorre” pos va ser lo primer Rocky devant de los atres Rockys. Ara que ja se qui es, pos ja li reservaré un numeret de loteria.......

Bueno, al final dir-vos que, no, que Tironet no me va agafar i Cesar per que no corria que si no....
By Rocky loteria






Una altra manera de viure la Cursa de Muntanya de Paüls: des de la reraguarda.

Avui se’m fa difícil comentar els resultats de la cursa, dels nervis de la sortida, del patiment del recorregut o de la felicitat de l’arribada. Són impressions que no he pogut viure. Però, en canvi, he viscut sensacions noves que tenen el seu costat positiu, amable I, fins I tot, excitant.

La nostra sortida també ha tingut la seva part de nervis i excitació. Ho portava l’ambient: el tràfec de gent amunt i avall pels carrers de Paüls, els embussos dels tancs 4x4 que bramaven per emportar-se el fato muntanya amunt, algun crit de l’organització i les ganes de tenir-ho tot a punt i perfecte per al repte d’enguany. L’ocasió s’ho valia. Per això, la màquina UEC Tortosa ha començat a funcionar i al final tot ha anat com una seda (tot i que ja sabem que “tot” és millorable”).

Després d’aclarir-nos amb Manolo i companyia, el Fran ha agafat el seu tanc 4x4 i ens hem enfilat cap al nostre destí: Joan Gran. La veritat, ha estat un regal, el paisatge que s’hi pot veure és espectacular. Per una banda, tenies tota la banda de la Terra Alta i l’Aragó: Horta, Arnes, Calaceït (¿), Cretes i les sempre majestuoses roques d’En Benet. Per l’altra, Paüls als teus peus i tota la vall de l’Ebre a l’horitzó, amb el Delte ja una mica difús per la boirina. Allí ja hi estaven un bon grapat d’ebrencs i ebrenques manifestant-se contra tot tipus de transvasaments i d’enganys. Llàstima que alguns no hi hàgim pogut anar, un altre dia serà.

Com anava dient, Joan Gran era el nostre destí, el darrer control de la cursa, a partir del qual els corredors ja enfilaven uns 5 Km. cara avall i olorant la meta. Hi hem anat cinc: els de la foto (Fran, Sandra, Moisès i Pep) i el que no surt perquè feia la foto (Albert). De seguida hem tirat per una pujada ben dreta, però que era molt còmode de caminar, ja que a més de tractar-se d’una sendera pel mig d’un bosc, el terra estava molt tou de les pluges. El corredors segur que haguessin agraït un recorregut com el nostre.

Al començament feia un fred que pelava i ens hem hagut d’ampanyar a tapar-nos com hem pogut. Un bon caldo o un rom cremat hagués anat la mar de bé. Potser no calia tant, però sort que ens hem pujat el nostre fato, perquè, a més de pelar-nos de fred, ens haguéssim mort de gana i de set. Però som de la UEC,hem de fer pinya, treure pit fora i no hi ha contratemps que ens venci. Primer, el temps m’ha passat ben ràpid (la sorpresa del lloc i l’esmorzar hi ha ajudat molt), després començava a ser una mica tediós, però hem començat a veure com unes formigues que pujaven la Punta de l’Aigua i al cap de poc temps ens han arribat els primers corredors: un basc i un magrabí de Cuenca”. No ho sé, però pensava que passarien volant i no, eren humans, han pujat a peu i sense córrer. El basc fins i tot s’ha parat a treure’s la pedreta el venia tocant els bolets tot el recorregut. I a partir d’aquí, fins a 353 corredors i corredores. Em volgut donar ànims a tots i a totes, però els/les de la UEC han estat els nostres preferits. Les cares eren tot un poema. Alguns cossos ja estaven arrossegant-se, però el bon humor no ha faltat i només una crítica, la resta parlaven maravelles del recorregut. Estarien embogits de la seva duresa” Els havia pujat la sang al cap” No ho sé, però ara quasi tots estaran satisfets d’haver-hi participat.
Salut i República sense transvasaments.

By Pep de l’Aleixar i Tortosa


Des de la Punta de l'Aigua.
Promptet com a tots ens va arrencar el dia i quin dia, el meu cunyat pakolo, moises i un servidor, puça. Teníem la missió de controladors a la punta de l'aigua i més que controladors allò va ser un descontrol, arribats allà d'alt (el punt més alt de la cursa) jo ja no podia ni fava, Moisès i Pakolo van fer una pujada a piño i jo feia aigües per tots costats. Vàrem organitzar-mos un poquetet, llistat d'inscrits, botzines, camara de fotos, cadascú tenia la seva feina i la vam complir d'allò més bé, a poc a poc va anar arribant gent fins juntar-mos unes 15 persones( tots seguidors) i ha partir d’aquí comença l'espectacle en un tres i no res arriben els primers mentre buscava com es deien pel numero de dorsal ja m'havien passat jodeeer vaig pensar sols vaig tenir temps de avisar a Pakolo: QUIDAU QUE VENEN!!!!! i així vam arrencar, desprès va anar la cosa força be i la gent va al·lucinar molt de les vistes i de tot el recorregut, quan va passar Elena que era la primera de la UEC en arribar alli casi me la menjo li cridava com un boig, varies anècdotes van passar per allí d'alt:
1- estava cridant a un home pel nom ànim rafa, ànim, sommi que ja ets d'alt i el tio es para al meu costat i hem deixa glassat, saps quants anys tinc?, no, 64 anys i en fa 4 que corro per les muntanyes i jo mai abandono, gràcies pels ànims nois i se’n va cara meta amb una convicció fora de lo normal per a una persona de la seva edat.
Vaig viure una cursa d'alta muntanya des de fora i la veritat es que va ser molt bonic però jo hagués volgut formar part d'aquells sofriments continuos.
Ja han passat uns dies i ja s'han tret moltes valoracions de la cursa i s'ha parlat amb molta gent i la veritat es que la gran majoria parlen de " LE PETIT ZEGAMA " entre tots farem que l'any vinent sigue encara més gran.
FORÇA UEC TORTOSA.
By Puça

48 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de veure la foto que el "kfe" ha penjat i he al·lucinat una mica, perquè no era la que ho havia enviat. La foto que jo havia enviat l'havia fet Albert i hi apareixia el Fran, però a aquesta hi surt l'Albert i no hi apareix Fran. Ha sigut una abducció?


Roky loteria????? El que està clar és que la teva intracrónica és una gran metàfora, plena de dobles significats i alguns a mitges (fins els co....)
Pep

Anònim ha dit...

JO TAMBE HE VISCUT LA CURSA D'ÙNA ALTRA MANERA.LO DIVENDRES 4 HORES DE QUIROFANO,GOTEROS,SONDES I TOT LO RATO PLOVENT,LA DONA DIENME QUE NO ME FIQUES NERVIOS,PERO JO TOT LO RATO EN LO CAP A PAULS.LO DISSABTE MEU TREAUEN TOT I A CASA.ME VAU DIR QUE TOT ANAVA BE PERO JO PENSABA NO ME VOLEN PREOCUPAR.DISSABTE LA NIT MIRABA LO 3,24 MIRAN LO TEMPS I PENSSABA,NO PLOURA.A LES 8 DEL MATI JA COMENÇABA A TRUCAR I NO PODIA PARLAR EN NINGU ,FINS QUE MAURO ME VA DIRJO PLEGO,BONA SENYAL,VOL DIR QUE TOT VA BE.ENHORABONA A LA UEC ,I GRACIES A TOTS-ES COLABORADORS,PATROCINADORS I POBLE DE PAULS.SLUT,I UNA FORTA ABRAÇADA

Anònim ha dit...

Pep, es que les fotos s'han d'enviar amb més resolució.
Quan te tindré ansenyat, fotras lo camp cap a l'Aleixar.

Anònim ha dit...

LES CRONIQUES BONES I LA CURSA EXCELENT, FELICITATS A TOTS PEL QUE ACABEU D'ACONSEGUIR.
A PARTIR D'AVUI LA EUC TORTOSA ES MÉS GRAN.

Anònim ha dit...

Gràcies "kefe", avore si la propera ho faig més bé. Encara que torni a l'Aleixar, sempre us portaré al cor (buaaaa!!!). Potser encara podré venir a més curses i torbades, si hi ha sort.

Martí, es tracta de l'operació que ja feia temps que esperaves, no?
Ha anat bé? Espero que sí i que et pugeum veure ben aviat ja corrent i amb el teu equipament "fashion" nou. Molts ànims i recupera't, és el més important.

Pep

Anònim ha dit...

Bé, Pep, bé. Només tres xorradetes (veràs!!):

1)allò no era Calaceit ni en somnis....però apa que no sou tossuts per Reus

2)cap comentari del coc: xato, mai més!!!

3)els corredors sí que ho van agrair, sí...i tant: ni que sigui perquè era baixada!!

Ah!!! i pensa q Kfe mai s'equivoca. A mi encara m'està buscant a la cursa de l'alba....jeje

Anònim ha dit...

equipamen fasion? aspliqueumeu

Anònim ha dit...

Bones gent!!

Que pocs comentaris, com es nota que estem de resaca ;)

Quin parell de cròniques, molt bé als escriptors. Tot i que en la primera, en tant de Rocky m'he perdut una mica, tu!!!

Marten, cuida't i recuperat aviat. M'alegro de què tot així anat bé.

Felicitats a tots!!! Des del Nil i la Julene (que vam posar les agulles imperdibles dins un pot de galletes) fins a Marten pel suport moral

Rosa

p.d.: jo tampoc no vaig provar el coc, gràcies!!! En lo bé que m'haguès anat, perque mira que em vaig cabrejar en l'ultima pujda!! La tinc grabada a la meua ment, hasta tinc pesadilles, buaaaaaaaaaaaah!

Anònim ha dit...

Al proper entrenament de diumenge (el que sigui), porto el coc....

Anònim ha dit...

A vore, un favor a los informàtics (Kf o Claudia): los que no fem anar lo güindous ni l'internet asplorer, no tenim accés a les classificacions de la cursa. Podrieu enllaçar amb una fulla de càlcul de google-docs igual com estava la llista d'inscrits per fer la classificació accessible a tothom?
S'agrairia bastant...
(Software lliure per tothom!!!)

Anònim ha dit...

ho vols en petroglif?

Anònim ha dit...

prova-ho, potser me mola i tot!

Anònim ha dit...

chasqui si vols te les imprimijo que aqui a casa maborrixo

Kaiko ha dit...

Jo stic d'acord en chasqui! a més afegeixo que tinc güindous XP, Intelné asploré i... firefocs i de cap de les maneres puc veure les classificacions (weno, mirant lo codi font de la pagina surten els enllaços, pero no es practic!)
Gràcies

Anònim ha dit...

Ho hem rebut per correu i com que va per a tots faig un "cortar i pegar".


Bon dia ;

soc en Xevi Guinovart ;

Primer de tot voldria donar-vos les gràcies per facilitar-me l'inscripció a la vostra cursa i pel tracte que meu donat en tot moment . Sempre que pugui , faré el posible per nom perdre'm aquest event i córrer a la vostra cursa .

Us volia felicitar per la cursa , tant pel seu recorregut , com pel tema dels avituallaments , senyalització , controls , etc . . . .crec que tothom que va venir de la resta d'Espanya es va endur una molt grata impresió . Personalment crec que es de les curses més maques i ben organitzades del circuit , tant de Catalunya com de la resta del Món .

Molts ànims pels propers projectes .

salutacions

xevi guinovart
unitat de tecnificació esportiva
plaça beatriu de claramunt nº2
938 152 063 - 666 713 871
vilanova i la geltrú

Anònim ha dit...

Crec que és la cursa de la que he llegit més cròniques i totes d'allò més bé. Realment fa molt goig, tot i lo poc que he pogut ajudar, però si a mi ja se'm dibuixa un somriure llegint les felicitacions, no puc arribar a imaginar l'orgull dels capos de la prova al llegir-les. Així que des de l'orgull de roquetero, MOLTES FELICITATS ALS QUE PORTEU TANTS D'ANYS AMB LA PROVA!!!

(i ara sortirà algun jesusenc o tortosí parlant de peloteo....sapigueu que als roqueteros no ens en fa falta això, val? jeje)

Anònim ha dit...

SI SENYOR AIXI ES PARLA!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Gràcies, Marten...
m'assembla que si que m'hauràs d'afotocopiar la classificació... perquè lo que es en la güeb de la Cursa... ni pels collons de Manchi ni del Bill Gates!!!
I, parlant de tot, com va la convalescència? Mos trobes a faltar lo mateix que natros a tu?
Afanyat a recuperar-te, que has d'agafar la seguida ràpid!
Records.

Anònim ha dit...

LA RECUPERACIO VA PER BON CAMI,LA SETMANA QUE VE ME TREURAN LOS PUNTS,ARA FAIG VIDA DE JUVILAT,LO METGE ME VA DIR QUE PASSEIGE,EN PLAN TRANQUIL I A LES 10 CUAN ESTEU TOTS TREBALLAN VAIG A BUSCAR LO PA ,LO DIARI,I ASTIRO UNA MICA LES CAMES,I DESPUES A FER LO DINAR.JA VEUS VAIG DE CUL EN TANT D'ESTRES.UNA FORTA ABRAÇADA A TOTS-ES I FINS AVIAT.COURAGE

Anònim ha dit...

He de demanar disculpes al roquetero 69 per no haver parlar del seu coc. És veritat, quan me'l vaig fotre, va ser com un medicina pel meu mareig, un balsam de tranquil·litat per a la meva ment i una dolçor femenina dins del meu cos. De fàbula!!! Està clar que tenia gana. Però hem de ser agraïts i reconèixer-ho.

Marten, posava equipament "fshion" en un sentit colt carinyós, gens crític, però encara que no sigui "fashion", no em negaràs que sempre vas a l´última en equipament de muntanya.

Ah! la Rosa m'ha recordat que he treballat molt poquet comparat amb molt de vatros, que us vau fotre una macro pencada durant mesos; però el dissabte, Fran i jo vam posar la nostra llavor i sense Nil i Julene la cursa no hagués anat tan bé (suposo que ningú ho dubta).

Pep

krusty ha dit...

A Jesús (poble al costat de la barriada de Roquetes!!) també va tocar la loteria!! lo premi més matiner se'l va emportar Joan Ribes q per molesties al genoll no va poder ni acabar la 1ra ascensió!! i després a mi me va anar d'un número!! vaig sentir lo reintegrament i la pedrea al costat de l'orella!! després del susto inicial mos vam recuperar en més o menys dignitat!!
La única keixa a l'organització és q x culpa del famós "al enemigo ni agua!!" lo roquetero no me va voler donar ni un miserable troçet del deliciós coc!! així vos fes mal... ;)

Anònim ha dit...

Xeic Krusty, em d'anar a per n'ells, sense contemplacions, i no tenen res a fer, imaginat a Fran, Puça i Alejandro, contra Krusty, Fitxa, Rives, Xavi, Kf... Los em de fotre lo coc i lo que convingue.
Pos que s'han pensat.

krusty ha dit...

A LAS TRINCHERAS!!! ESTO es la GuerrA!! Corred!! Corred cobardes!!
Bueno...jo si corren molt no els agafaré!! ;)

Anònim ha dit...

EI mARTEN QUE TAL COM ESTAS??? RECUPARAT PRONTE X A CORRE, PERÒ SOBRETOT PER AL SOPARILLO QUE PROMET, HABER SI ANEM TOTS, BUSQUEM DATA, HORA I DIA I FESTA QUE MOS FA FALTA!!!

vINGA MARTEN MOLTA SALUD I CORAGE I ESTOS DIES A FER CONTENTA A LA DONA.
P.D: LOS ROQUETEROS TRANQUILS QUE SI NO PODEU VINDRE NINGÚ VOS TROBARA A FALTAR!!!

BY JESUSENC

Anònim ha dit...

mentres les barriades de TORTOSA es barallen els tortosins anem fem

Anònim ha dit...

SIRAS CAPSOT BES A BOREGEIJAR PER UN ALTRE FORO HI HA VORE SI ET DONEN PUÑETES DE ROQUETES JAJAJAJA.
PER CERT AHIR EM VAIG TROBAR CORRENT A TUN PARE I TE MES BON ESTIL QUE TU!!DIU QUE ESTA ENTRENANT PER FER-TE CALLA LA BOCA A LA NOCTURNA I JO LI VAIG DIR QUE SI ERA PER AIXÒ QUE NO CALIA QUE ENTRENES QUE ET PERDRIES.

Anònim ha dit...

QUINES BARRIADES POC SABER LA DE JESUS I CAMPREDO SIRA PERQUE FILL MEU ROQUETES TE EL TITOL DE CIUTAT!!

Anònim ha dit...

Hola a tothom, i moltes felicitats per l'èxit de la Cursa. De debò, heu posat el llistó molt alt. Us envio aquest enllaç amb unes quantes fotos.

krusty ha dit...

No creessem conflictes territorials!! Qui estigue lliure de pecat q tire la 1ra piedrecilla!! q és una roqueta menudeta, menudeta....

Anònim ha dit...

tortosí:
1) és trist que posis el nom de la ciutat en maiúscula i no ho facis amb l'adjectiu dels que hi viuen; així demostres com us valoreu...vivint de la història sense mirar al futur (o sigui a Roquetes): digues-li catedral sense escales, monument feixista al mig del riu...això sí amb una rotonda plagiada de gaudí de 100 quilos pujant a la simpàtica.....

2)barriades? xeic, segueixes anclat al segle XIX. Que algú li compre un llibre, per favor!!!

3)no cal que posi un sinònim de fem, tet que no? jejeje

4)tortosí = anònim?

5)i si creem una entrada per tirar-mos los trastos? jeje

Comentaris des de la barriada radical independitzada

Anònim ha dit...

XEICS EN VES DE DISCUTIR PER CONFLICTES TERRITORIALS,PERQUE NO FEM UNA RUSTIDA A SANT ROC I ACOVIDEM A TOTS-ES VOLUNTARIS DE LA CURSA,SENSE ELLS NO MOS HAGUES SORTIT TAN BE.O UNA ALTRA OPCIO,S'ATMETEN SUGERENCIES.

Anònim ha dit...

checs la veritat es que sempre acabeu parlan de politiqueo barato que no va enlloc. Lo que heu de fer es entrenar mes i parlar menos!

Anònim ha dit...

proposo que concretem la data del tanga-trail i que vinguen totes les voluntàries dels avituallaments.
que us sembla lo 31 de maig al càmpling eucaliptus i encarreguem una paelleta?

Maggie ha dit...

molt bona idea Pako! Jo porto la regla. En una de 20 cm n'hi ha de sobres, no?

Anònim ha dit...

Marga lo de que vens amb la "regla” no ha quedat massa be.....

Anònim ha dit...

Este anónimo és molt raro (sí, lo de la regla també, també....); quan entrenes no parles?.....i no és politiqueo, és distreure's una estoneta mentre incorporo factures al programa, reviso extractes bancaris, faig alguna declaració d'algun model fiscal, proves del nou programa informàtic......con confonguem al personal que després acabarem fent una mani i això sí és politiqueo.

Anònim ha dit...

ALGU ME POT ACONSELLAR,TING UNS AHORROS I NO SE ON INVERTIR,ONDIA M'HE EQUIBOCAT DE BLOC,COM AQUI SE PARLA DE TOT MENOS CORRE I MUNTANYA,JA NO SE ON SOC.ARA ENTRARE AL BLOC DE PATRICIA AVORE COM ESTA LO DE LA PANTOJA

krusty ha dit...

Jo no me'n fiaria ni un pèl si m'hagués de portar los meus comptes o fer la declaració fiscal un roquetero!! Dieu-me desconfiat...;)

Anònim ha dit...

ei hola a tots, soc Joan de Paüls, i com és que no surto a la classificació?, portava el dorsal 281 i vai fer un tems de 3h 12m. És que per al circuit terres de l'Ebre potser me fa falta pq porto pique en un amic i lo sopar està en joc...
De totes maneres la gent del poble està la mar d'encantada en tota la organització, per al poble era impensable un event d'esta magnitud. Gràcies a tots i us esperem a la festa de la cirera els dies 31 de maig i 1 de juny!!

Anònim ha dit...

Es que trobo que dir metro a més de regla era massa agossarat.

Anònim ha dit...

Nengs aquest cap de setmana es fa un altra activitat on està bastant involucrada la nostra entitat, es tracta de GORGS una trobada internacional de barranqueros que aquest any i gràcies a les influencies de la gent de barrancs es fa al Port en concret a Arnes.
Jo hi vaig aquesta tarde mateix a veure la presentació a càrrec del bon amic Carlos Martinez. Qui tingui ganes de veure lo xou dels barranqueros podriem quedar dema dissabte la tarde a Arnes i a la nit anar a veure com ens donen un premi de no se que...

Anònim ha dit...

Ei kf, si trobo algu que vulgue pujar jo mallargo, haber si convenço algu i ens allargem i sem un soparillo per aqui d´alt!!!

jesusenc

Anònim ha dit...

OK
i lo del sopar ja està fet.

Parla amb Perales, Paco o Carlos que volen pujar, que faries, pujaries sol o "acompanyat".

Anònim ha dit...

Pujare en Esther, no la de operacion triunfo, ni la filla d'Elena es la de ocisport.

Paco Murall ha dit...

jo esta tarde he d'anar a emprovar-me lo tanga, que fa anys que no m'el poso (des de que anava per sitges) i me penso que no em cabrà i demà m'en vaig a veure lo catalunya-argentina a veure si m'aficiono al fútbol i estes mariconades

Anònim ha dit...

Puça ets un cabron not faiges passar per mi, i que s´apigues que ester la d´ocisport estara a zegama que corre la cursa!!!

jesusenc

Anònim ha dit...

jo aniré amb la marga, espero que algú em deixarà un regle dur i ben llarg per medir

Anònim ha dit...

esto se pone interesante y yo de baja