19 de febrer 2009

Canicross les 2 Torres

Senyors
El proper diumenge 22 de febrer a les 9:30 té lloc la 2na. Cursa Canicross les 2 Torres a Campredó. Aquesta cursa correspon a la lliga Catalana de Canicross i enguany és la segona edició que es realitza a Campredó, única proba de la província de Tarragona. Des de Campredó volem donar-li un impuls important dins del circuit català i promocionar-lo a l’estatal en properes edicions.
Aprofitant la cursa de Canicross volem donar a conèixer el nostre poble i rodalies a més gent interessada en les curses. Es per això que volem invitar a tots els corredors de muntanya que vulguen realitzar, aprofitant d’infraestructura muntada, la cursa i així junt amb tots donar-li més rellevància a la jornada. Els corredors que vulguen realitzar la cursa disposaran d’un circuit senyalitzat, amb avituallaments, punts de control, assegurança i suport de l’organització del Canicross. Un cop feta la cursa tots els corredors podran esmorzar i rebran un obsequi de la jornada.
Al no haver-hi competició de cursa de muntanya la inscripció per al corredors que vulguen participar és gratuïta.
Podeu informar-vos de la cursa i tota la informació al respecte a l’adreça http://www.campredo.net/canicross/. En aquesta web trobareu característiques del circuit, tracks, distància, fotografies any anterior, informació, etc.
També podeu consultar els blogs de Campredó.
http://sifo3.blogspot.com/
http://lobarber.blogspot.com/
En cas de voler participar hauríem de saber el número de participants abans del dia 21/02/09 al migdia.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Us podeu animar a córrer sense gos. L'inscripció per als corredors de la UEC és per participar a la carrera sense gos.
Animeu-vos!!!

Anònim ha dit...

llista d'apuntats :
Gebrasalasi
Bekele
Marta disabtinez
Phelps pel canal
Valentino Rossi
Eto
Cañizares

Anònim ha dit...

EICS JO PORTARE LO YOSKHIRE DE MA FILLA DINS LA MOXILA

Maggie ha dit...

Ei Gerard! Rosa Carles i jo (Marga Estorach) serem la representació femenina de la UEC Tortosa de Campredó. No pateixis. Tu ens apuntes. No sé si vindrem en gos o sense però la passejadeta la farem. Si hi ha cap problema ens ho fas saber. Fins diumenge.

Maggie ha dit...

Sissí i Dylan

Aquests dos són els protagonistes d’avui, una gossa i un gos acostumats a córrer, i no poc. Sí, ja sabem que l’equip trail és de persones, homes i dones (cada cop més), però per aquest cop, deixem que ells, els gossos, siguin els autèntics traileros.

A les 8:30 h del matí ens hem trobat a Campredó 5 uequeros per realitzar el circuit del Canicross. Xavi anava amb la gossa Gigi, Martí i Pako sense gos i Rosa i jo, en principi, també. Però, qui ens havia de dir a nosaltres dos, pipioles, que tindríem gos i que ens ho passaríem tan bé!. Allí estaven alguns dels gossos de Kiko Vallespí (Pirena), el qual ens n’ha prestat molt amablement dos (encara no sé com se n’ha fiat): Sissí, per a Rosa, i Dylan, per a mi. Ràpid al control veterinari i en pocs minuts han xiulat la sortida. El Dylan ha estat inquiet els més de 12 km que tenia la cursa però la Sissí l’anava tranquil•litzant. Ell anava al davant, sense deixar-li pas, però quan s’allunyava 5 m, ja el tenies esperant-la. D’això se’n diu amor...Bé, tot i l’amor de Dylan, sort de Sissí que tenia flat i anava resseguint el recorregut d’allò més bé què sinó... A les senderes i costa amunt el ritme afluixava. Clar, ells estan acostumats a grans pistes de neu!! Seran pijos estos gossets! En fi, després de molts tires i arronses, molts “GO! STOP! RIGHT! LEFT!” (es que es veu que a l’escola els han ensenyat en anglès) hem arribat a meta. Xavi i Pako ja feia un ratet que s’esperaven. Martí perdut. Total, Xavi segon absolut (diuen les bones llengües que ha arribat primer, però ha deixat passar al segon perquè ell no necessitava els punts. És que és tant campexano quan vol!). Sissí i Dylan han quedat segones absolutes. El fet de córrer al nostre poble dóna sort. I per acabar-ho de rematar: la bossa del corredor molt complerta i al sorteig per dorsals ens han tocat regals aprofitables per als tres que estàvem inscrits. D’això se’n diu sort.

L’organització molt bona. Encara no entenem com s’han pogut perdre alguns corredors. I l’experiència fantàstica!! Ja m’estic pensat d’on puc treure un bon gos per a la propera. Us ho recomano.

Maggie