14 de març 2010

II Pujada a la Foradada


Tothom a qui preguntava sobre la pujada a la Foradada, em responia “és dureta”, però tu al teu ritme, i tant que al meu ritme.
A les 6,30 del matí, seguint les ordres del Manso estàvem als jamones, quatre arroplegats, Àngel, Xavi, lo Manso i jo i al arribar a La Ràpita no hi havia molta mes gent, crec que hem sigut els primers a recollir el dorsal, i com ja és costum, a fer el café.
A les 8,25 ha començat la cursa, i tots han desaparegut ,  darrera meu el cotxe que tancava la cursa, fins arribar al camí de terra per on no podía pasar, que sinó el porto enganxat fins a la Foradada. La pujada a la Foradada ha estat bestial, puja i puja, però a partir d’allí i de baixada, bastant be, i torna a pujar a Matarrodona i el calor i el sol apretant, fins que hem arribat gairebé al poble i aquí sí que he soltat tots els maldits que m’han vingut be, perqué si lo del Cristo, té un passe ( mol volen ensenyar, ja que el tenen) tota la part de la nova zona urbanitzada sobrava i sí del que es tractava era de fer la cursa més llarga, pos fes uns quants Km més per la muntanya, perqué era una cursa de muntanya, no? i el final ha estat de marató ( asfalt i més asfalt).
I per no queixar-me més diré que el tros de sorra a mi m’ha agradat, encara que ja no podía més… però l’he acabat i d’això es tractava i com ja és costum pódium i tot ( si tardo cinc minuts més ni arribo a l’entrega de premis). Sort que a la meta estàven tots (Leo, Isa, Mauro,lo Manso, Xavi i la resta de uequeros..) donant-me ànims.
By Montse

39 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
puça ha dit...

He no us passeu que a les curses no vos inviten, aneu pagant i per que voleu, si no vos agrada feu critica constructiva i feu-li arribar a l'organització no despectiva que es molt lleig

albert ha dit...

Felicitats a tots els que haguesseu anat a fer la cursa i quedeus en lo possitiu

Anònim ha dit...

Gracies albert i puça desde l'organització, es fan les cosses sempre per a be.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord en Albert, crec que tots coneixem prou als organitzadors per a fer los comentaris cara a cara que fasin falta. Organitzar es complicat i sobre tot sacrificat, pero per aproperes edicions cal escoltar als corredors ja que un recorregut espectacular no pot quedar desdibuixar pels 4Km finals.

Angel

Mauro ha dit...

Agustí, enhorabona per la cursa, tu ni cas de les tonteries, tots els que estem una mica ficats dins d’aquest mon de les curses sabem lo que representa organitzar una moguda com aquesta, i si que es veritat que sempre surten coses que se poden millorar, però lo que hem de valorar es lo conjunt, i en aquest cas a estat de puta mare, i com dies tu, a estat un cursa diferent, de mar i muntanya.

Agusti ha dit...

Gràcies a tots! Un dia d'estos a tothom que vulgue sentir l'explicacio de perquè hi havia tan asfalt li faré cara a cara, per aquí tothom parla però les coses a la cara queden més clares. si vulgues fer la cursa més llrga asseguro jo uqe haguesseu pujat 5 vegades d la foradada i l'asfalt del final no hagues estat, que com a corredor se el q toca els ous, però bueno s'ha de apendre per a altres anys

Anònim ha dit...

Agustí, t'haurem de dir asfaltero a nestes altures? jeje....ni cas, però de fet fixa't que no hi ha ni firma...

Anònim ha dit...

Agustí, la cursa es molt guapa peró sobra l'asfalt, se que ens pots donar explicacions a tots peró no fa falta. També et voldria dir que algun que altre lloc feia falta gent per indicar per on anava la cursa i la marxa ja que la gent que era als controls no o sabia, ja gent que ha pujat al pòdium fen un tram de marxa encomte de tota la cursa. Salutacions i escoltem als corredors.

corredor ha dit...

Pot ser si s’hagués usat lo xip, això del podi no hauria passat. No entenc per que no l’han utilitzat, ja que aquesta cursa era de les més adequades per fer-ho, per la quantitat d’encreuament i desviaments que hi ha, ja que el sistema detecta automàticament si s’ha passat per tots els punts de control.
Un altra cosa a tenir en compte.

Corredor ha dit...

Corredor tens tota la raó, sinó que no sigui del circuit, ja que molta gent ha fet la comprar del xip i crec que es el millor sistema per controlar els possibles problemes.O fem servir el xip a totes o no el fem servir a cap.

corredor ha dit...

“Corredor” o el fem servir a totes o que no puntue, per que, que un corredor dels de meitat de la classificació, no faci el recorregut que toca, es relativament greu, però que això passe amb els del podi, al meu parer es “molt” greu.
De moment s’està fent un gran circuit, on los organitzadors ens sorprenen amb uns recorreguts extraordinaris, regals, rostides, samarretes, tot fantàstic, però lo principal ha de ser la “cursa” i esta ha de estar ben controlada en tot moment, no pot ser que una tonteria com pugue ser una cinta poc visible, desvirtue el resultat de la competició.

Anònim ha dit...

Final espectacular am l'agraïment a la gent de la Ràpita. Organització fatal, es una cursa de muntanya sobra asfalt, manca de senyalització, falta de control. Estic d'acord amb els anteriors missatges crec que en aquesta cursa ha fet falta el xip.

albert giné ha dit...

Segueixo opinant que el recorregut estava penjat a la seva pagina i que anar a la cursa no van obligar a ningú, si no agradava no haguesseu anat, ara es molt fácil parlar detras de una pantalla i amb anonimat.
Això si voleu es fa de la seguent manera:

fiqueu noms i apellits i fiqueu coses a millorar a l'atencio de l'organització aixi es fan les coses no posant anonimo i deixa la cursa a l'altura del betum, que fácil es aixi

Anònim ha dit...

Ivan Organitzacio:
Gracies albert, hi ha gent com tu que val la pena parla i escoltar, la cosa es aixi, natros en tot moment sha fet lo millor per a que tothom estigue be i sense mala intenció, ens agrada la critica perque es per millora, pero tambe tens rao albert.
Per cert tothom pot fer el comentari que vulgu, a natros l'orgull de fer-la i queda satisfets no ens u llevara ningu, tothom te a l'abast el mapa del recorregut, en mapa, que per aixo vam penjar-ho i es aixi a qui no l'hi agrade a nigu s l'obliga a participar, pero si de veritat t'estimes això no tens que tenir cap problema....bueno que el que volem es millora...
Alber gracies i molta sort i anims per al teu repte, ten surtiras....

Anònim ha dit...

Per a mi el circuit va estar bé. Jo no vaig tindre cap problema en la senyalització de la cursa, penso que estava ben marcat. Potser es van fer pesats els últims quilòmetres d'asfalt, però el tram de platja va ser guapíssim. L'avituallament final, espectacular. Ana Belén

Unknown ha dit...

Ni anònim, ni res, la que va fer la crònica vaig ser jo,i des de la meua inexperiència la vaig escriure sense cap intenció d'ofendre a ningú, solament comentant les meues sensacions..., sense deixar de valorar l'esforç que representa l'organització de les curses, i sempre de forma constructiva, però si he ofés a algú, pos ja sabeu,no costa res rectificar..

puça ha dit...

No aguila, no has sigut tu la que has ofes ningú, tu simplement has fet la teva versió de la cursa, però...hi ha gent que detrás de l'anonimat només diu disbarats com ara:
vaja merda de cursa! en critica destructiva, sense pensar en tot l'esforç de l'organització.

Es a dir que en cap moment va per tu tot això aguila, tu simplement has fet la teva versió de la cursa

Ferran de Torres ha dit...

A vore si ara mos començem a carregar (pels crítics destructius ho dic) lo que fa cinc anys hagués semblat un somni: lo circuit de les TTEE de curses de muntanya!
Aquí no he estat però es van volguer carregar també la mitja de Jesus i de les que porto fetes enguany, menys la marató que juga la champions, ha estat de les millors.

Sinto ha dit...

Àguila Roja (amb la samarreta de la UEC) veig que les diferències genètiques familiars van més enllà de ser (jo) lo baixet de la família...ara seré lo baixet i l'asfaltero perquè tu, de dos curses de muntanya dos copes, ja no tornaràs a la superficie llisa...

Anònim ha dit...

Hi ha curses per a tots els gustos i les coses es poden dir de moltes maneres, organitzar una cursa és focalitzar la vida d'unes quantes persones vivint i organitzant un event per a que tothom que hi vagi disfruti d'un dia bonic. Al final sempre hi ha uns quants que desprecien l'esforç fet per 4 rames mal tallades, per 4km d'asfalt...és aquest 4% que genera una polèmica que donen ganes de no organitzar curses. Perfabor quedeus en lo 96% de la gent que queda contenta!

Corredor contesta Puça ha dit...

Puça nomes una apreciació, aquí no tracta ningú la carrera d'una "MERDA" només he vist que siguis tu que fas aquest comentari,estaves a la Ràpita per poder jutjar la cursa. Potser no podrem di res de les curses i que totes siguin perfectes, peró si la cosa no esta be crec que no esta de mes fer una critica constructiva per millorar el possible les nostres curses, no?PUÇA, SORT EN LA MARATÒ DE LES ARENES, així li diuen els francesos.

Albert Giné ha dit...

Si he posat que algú a ficat que la cursa va ser una merda es per que ho han possat,es més ha sigut al 1 comentari d'esta llista, lo que passa es que aqui tenim un administrador del blog que te molta més categoria que algú altre.
En això deixo per finalitzat este debat per que crec que esta tot molt clar, ara ja es simplement distorsionar paraules.
Corredor gracies pels teus anims.

Anònim ha dit...

ivan organitzacio
aguila tranquil com diu albert es la teva cronica i no hi ha cap problema, que gracies a tots per comentar i a vore si millorem entre tots, ningu parla de la galera, del musclo, de l'ambient,de la musiqueta,jajajaja, gracies tothom !!!!!!
si algu te fotos que es pase per la web i deixe la adreça penjada. Merci

moises ha dit...

jo la primera que vaig fer va ser la de paüls 2003, ja a plogut, i res que vore amb la quefan ara ni tema circuit ni tema organització, per a mi va ser una aventura i una excusa per xalar un diumenge de matí, si tenim que començar a fer el chorra que si alló que si aixó "apaga i vàmonos" lo importan es disfrutar i un si no disfruta en aixó pues ke jugue al parchis peró no ni ha per a tant.

lo manso ha dit...

DE LA GALERA EN PARLO JO

Que bones que estaven les galeres. I de la cervesseta, que me'n dieu de la cervesseta...

Los que em coneixen més ja saben que jo a les curses m'apunto per l'esmorçar, i la de la Rapita un 10. Per cert los musclos una mica resecs, quina m-r-a (ho encripto perquè Puça no s'emprenye)

Bueno canviem de to i deixem lo caxondeo: La Cursa té una part muntanyera de les millors del circuit, no vaig trobar en falta cap avituallament, de l'arribada ja en he parlat... i bla bla bla de moltes altres coses que van sortir la mar de bé. D'acord que hi ha dos o tres coses a millorar que ja han quedat bastant clares en els darrers comentaris. I com diu l'Ivan en pren nota per la propera edició, que espero i desitjo que hi hagi una 3ra edició, encara que no surti tot lo perfecte que desitjariem.

Un VISCA per la II Pujada a la Foradada.

Davidph ha dit...

VISCA!!!

Anònim ha dit...

Jo per la meua part, crec q m'he xafat els dits venint a la cursa, però finalment crec que he donat per bo acabar encara q fora en 3'38(vaig curtint-me), ja que era la meua 2a cursa de muntanya i la 4a en total.

Crec que cal ser positius i quedar-se en les coses bones: al tram final d'asfalt i a l'arena, han hagut un parell de persones que m'han oferit aigua. Un 10, això és solidaritat!!!! També em va agradar el fet que a la barra una senyora de cabell ros molt amable em pelara les galeres i que altra de cabell negre i amb ulleres em portara els musclos fins a la cadira on desesperava per l'ansiat massatge. Molts de sentiments--> Enhorabona!!

De tota manera, el que tinc que dir en quant als comentaris despectius respecte de la cursa és que ells sols es desqualifiquen(i els que els fan prou tenen amb el que són), però el que no es pot fer es eliminar-los d'un fòrum d'opinió, ja que això és CENSURA i crec que Franco ja va morir fa uns quants anyets.

Moltes Gràcies!!*!!

Pere Llinares

Mauro ha dit...

Bueno veig que això s’està calmant i ara voldria dir una cosa, ja ens agrada que la gent utilitze aquest bloc per fer les seves valoracions, queixes o felicitacions de les curses, acceptem tota classe de tonteries, burrades i bromes, però sempre amb un mínim de respecte, es per n’aixó que vaig eliminar la primera entrada, per que vaig considerar que l’únic que buscava era ofendre i no aportava res de profit.

LEO ha dit...

Jo vaig fer la marxa , pero va estar molt bé tot, la pujada molt xula i les vistes impressionants. L´arribada per la platja em va agradar , potser tamb,e es perque a mí la platja m´encanta. I el tros d´asfalt reconec que els que són 100% x100% de montanya els va cansar pero a mí no em va molestar per a res. L, avituallament de l´´arribada excel.lent. Bé fins l´any que ve que espero fer la cursa.Leo

Pere ha dit...

JO com a suggeriment el que podria posar damunt la taula és que com que s'acusa tant a la gent que s'amague tant darrere de l'anonimat(cosa que no és el meu cas, ja que sóc una persona lliure), que s'exigisca com a requisit per poder publicar el comentari, que signen. Així si diuen el que els hi done la gana isca publicat, que es queden en el cul a l'aire i la gent de trellat, si els hi ve de gust, els puguen "lapidar".

Per molts anys
companyes i companys!!*!!

Pere Llinares

puça ha dit...

Be xeic, voste tal i com parla valdria més que molts per a politic.

Anònim ha dit...

Algu sap perque en aquesta carrera no hi havia els cupons amb el codi per la opció a premis del Pam i toc? o potser va coincidir que a la meua bossa no hi era?
Gracies!

Anonim anonim... ha dit...

Este Enric mos retalla hasta los cupons.

Anònim ha dit...

Si que hi havia cupons! Si no se't va donar es pq hi va haver algun moment de despistada de la gent q hi havia allí. ho sentim

Agustí

Anònim ha dit...

XEICS!!!!! QUE NINGU A VIST LA PORTADA DEL DIARIEBRE U QUE???


Loteria Davidson

Kaiko ha dit...

Si no tens cupó, envia un email a: info@pamitoc.com i comenta-ho.
Segur que t'ho arregla.

Heri Trail CER ha dit...

Crec que Mauro i Albert porten el suficient temps en les curses de muntanya com per donar-los un vot de confiança en les seves intervencions i saber el que espot publicar en el bloc o no. Jo vaig ser un dels primers participants a la cursa en comentar Agustí que la gent estava retallant per la marxa, crec que llavors era el moment de dir els possibles errors, cara a cara i sense cap mala interpretació. No veig correcte que es crucifique una persona després de tot l'esforç realitzat i molt menys firman com anònims. Molta sort per la pròxima "Pujada a la Foradada"

Anònim ha dit...

he fet 3 curses i no tinc cap cupó....