23 de març 2010

A punt d'emprendre el vol !

Ànim Puça que només te queden 8 dies per emprendre aquesta gran aventura.

Diuen d’aquesta cursa que és la prova atlètica més dura del món, no se si es cert del tot, però lo que està clar es que es tracta d’una cursa amb unes característiques molt especials, primer que es desenvolupa al Sàhara sud Marroquí, una zona amb brutals canvis de temperatura, de dia es poden assolir los 55º C  i per la nit pot baixar fins el -30 °C, es el lloc de la terra on s’experimenta el major canvi de temperatura, pel fenomen de la insolació. El terreny és desèrtic i variat on es poden trobar igualment trams d’arena com de cascallar. Els potencials contratemps amb els que es poden trobar són infinits: les altes temperatures, les tempestes de sorra, picades d’insectes i rèptils, etc.  I l’altra i molt important, és que cada corredor ha de ser autosuficient, el reglament de la prova estableix que cada atleta ha de portar a sobre tot el necessari per subsistir una setmana al desert: menjar, sac de dormir, farmaciola, brúixola, una bengala... i tot això sense superar els 15 quilos. L’organització només subministra 9 litres d’aigua per dia, a excepció de l’etapa reina d’uns 80 quilometres, on en faciliten 15. El quilometratge de les etapes és aproximadament el següent: 1ª 28Km, 2ª 34Km, 3ª 38Km, 4ª 80Km, 5ª 42Km, 6ª 20km. Les nits les passen en jaimes compartides per 8 atletes. Totes aquestes circumstancies han fet d’aquesta prova un emblema de superació per a esportistes d’elit de tot el món, que somien amb participar en un autèntic repte esportiu ple de gosadia, companyerisme i aventura.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim puça, aixó ja està aquí, poc a poc i bona lletra, peró hasta el final.
R.M.

Anònim ha dit...

Albert, això ja ho tens aqui, ara es quan surtiran tots els mesos de patiment entrenant, no tingues por, que estas suficienment preparat, pocs atletes aniran tan preparats com tu, i tu tens una cosa molt important, que ho fas perque vols, un repte que t´has possat a la vida, i per un motiu que jo almenys el ser, persones com tu fan gran l´esport, dede dins del meu cor només et puc dessitjar molta sort i que el teu somni de ser finnisher dels Sables l´aconsegueixis, cosa que no dibto gens.si nesecites una bandera de Jesus, per fer-te una foto a l´arribada no dubtes en demanar-me-la. ets un gran atleta, un gran amic, pero sobretot una grandíssima persona.Molts d´anims, i a per ells.Pensa que quan arribes t´has d´anar a comprar el vestit de comunio per a la boda.
SORT AMIC.
BY JESUSENC

Anònim ha dit...

Puça, lo de la bandera no ho facis, a veure si et declaren la cursa nula per entrar en una bandera que no es de cap municipi sinó d'un barri de TORTOSA.

elena ha dit...

Anim Albert!! estàs més que preparat, i com dius tu, fer-ho bé és acabar-ho!! estic convençuda que no només acabaràs si no que te'n sortiras.

per a natros ja ets el millor!!

LEO ha dit...

Ja veuras que t´anirá molt bé´, quan entrava al teu bloc i mirava els entrenos que feies pensava quin sacrifici i esforç. La cursa del llop t´en vas sortir molt bé , ja ser que no es pot comparar perque es molt diferent pero estas fortíssim. Molts d´anims i molta sort .La menuda com tu dius.

Monrasin ha dit...

Pero que bueno el cartel. Digno de Forges!!
Vamos Puça, que lo vas a hacer fenomenal. No tengo ninguna duda!!

Davidph ha dit...

Puça, no te deseo suerte, porque no te va a hacer falta, estas sobradamente preparado, no para terminarla, sino para hacer un papel digno de un atleta de élite, como ya has demostrado que eres. A tu vuelta lo celebraremos!!!!

reyes ha dit...

Molta sort Puça, ja has demostrat moltes vegades de la pasta que estas fet , estic convençuda que estarás entre els millors...Ens veien a la tornada. Petons de energia positiva...

lo manso ha dit...

NO SE QUE DIR!!!!!

Bueno pos copiaré:

QUE SE JODAN!!!!!!

Segons Luís Enrique era lo crit de guerra de Fidel Martí en los moments durs de MDS.

Maggie ha dit...

Albert!! Segur que arrasses en tot i en tots. Ja et farem el seguiment i pensarem en tu tots els dies. Si no ens veiem, molta sort campió!

Sinto ha dit...

Bona Manso! Gran apreciació. M'han parlat molt bé del Fidel (qepd) diferents persones.
Albert "Asanhal" Giné, ja ho tens! Ara a xalar! I a contar-mos-ho! L'únic que no cal exagerar; serà dura però 30 sota zero a les nits...:-)
I pels websmasters de l'universo, a veure si podeu posar enllaços perque li enviem a Albert missatges d'ànim i per la nit los pugue cremar i arribar així als 5 sota zero :-)

Sinto 2 ha dit...

PD: l'organització premet aquesta possibilitat

Joan Perales ha dit...

Tots els que et coneixem, sabem de sobres que per acabar no t'hages calgut entrena tant, per això estic convençut, que amb tot l'entrenament que portes segur que faràs algo molt gran.

Anims!!!!

Joan Forés ha dit...

Albert, molta sort en aquesta nova aventura, segur que deixes el pabelló molt alt. Mai ningú ha fet res important sense entusiasme i tu en tens molt. Una abraçada crack. Que sigue una experiència fantàstica!