11 d’abril 2010

HA NASCUT UNA MARATO!




Después de fer la marato de la Fageda, este es el pensament que hem venia una i altra vegada al cap. Un recorregut espectacular que sortin practicament de la garriga et porta hasta un dels centres neuralgics del parc natural del port ( i que bonic que es!). Es de les poques vegades que independement del resultat i de les vicisituts varies (que claro…no han sigut poques) he disfrutat de veritat de una distancia tan dura com la Marato.

El recorregut es sorprenent entre d’altres coses perque una bona part va per la “Ruta de Rossec” que segons tinc entes era per a baixa fusta de les Vallcaneraes a  la Senia i de manera sorprenent va sorteijan tots los barrancs per a de manera mes o menos lineal fer una inmensa carenada desde el final de la pista de la Fageda hasta Pallerols.

A la espera de mes croniques, (Belen y Jose Luis han fet una marato impecable) recomano a tots los que avui no hau pogut vindre que ja a partir d’avui l’apunteseu al vostre calendari.

Enhorabona Al CER de la Senia pel recorregut i Organització. UN 10!!

By Loteria Davidson




2 comentaris:

marten de la bovine ha dit...

a mi me fea molta ilusio fer-la.pero per motius de salut desde setembre no he fet res.l'any que ve la fare.ets un crac fent croniques com se nota lo mol que estimes la terra.salut.marti

Anònim ha dit...

Gracies Marti. La cursa es bonica, bonica de veritat. Realment som uns privilegiats del entorn que tenim!

Entrena que te trobem a faltar!

Angel