08 de setembre 2010

Volta Aventura 2010



Un any més la UEC organitzar una de les trobades amb BTT més antigues de les nostres terres, la 18a edició de la Volta Aventura (1992-2010). El format d’ella d’uns anys cap aquí a canviat, però sense perdre el seu esperit d’aventura.
Aquest any ja que ens hem fet majors d’edat, rememorarem una de les antigues Voltes Aventura la 4a (1995).
1r dia: Pantà d’Ulldecona, Barranc de la Fou, Font del Teix, El Catinell, Faig Pare, Mas de Pataques, Portella de la Calça, Mas del Frare, GR-7, Barranc de Capatx, Massos de Millers, Coll de Navic, Coll de Tall Nou, Coll Roig, Font Tortosa o Mala, Pouet de Borras, Arany, Coll de la Balanguera, Parrissal i Beseit. (40km)
Sopar de germanor a Beseit 
2n dia: Beseit, Pantà de Pena, Barranc del Prats, Penya Roja de Tastavins, Roques del Masmut, Barranc dels Prats, Mas de Matarraboses, Roca Roja, Tossal de l’Hereu, Moleta Alta, Coll de la Barraca, Tossal d’en Canader, Mas Blanc, Coll de Tombadors, Fredes, Punta del Serrall, Portell de l’Infern, Coll del Ferri i Pantà d’Ulldecona. (50km)

NOTA IMPORTANT: el dimecres 29 de setembre reunió a les 22h a local de UEC, per concretar els que serem, els horaris del cap de setmana i el sopar de dissabte.

6 comentaris:

fluixet ha dit...

Voleu dir que el diumenge no es massa canyer-ho,arribarem a hora de sopar, si arribem

MACHO ha dit...

Qui no pugue que es quede a casa.

culote ha dit...

Lo recorregut del domenge es llarg, pero ràpid.
A dinar al Pantano.

fluixet ha dit...

Culote, si vas tu davant segur que arribo al pantano a dinar

Anònim ha dit...

Voleu xiques??? A vore si matrevixo i este any vinc en vatros, almenos el disabte.
Carmeta

carlessol@gmail.com ha dit...

Recordo perfectament aquest recorregut, l'any 95 erem aquí fent-lo amb vosaltres. Va ser fantàstic, tot els anys que vàrem venir a fer la Volta Aventura , si no recordo malament unes 7 o 8 edicions.
Salutacions des de Vilanova.