03 de gener 2011

10 de la UEC pel GR-92

Existeix una estratègia molt casolana que et permet saber si el ritme de carrera que portes t’apropa a l’anaerobiosi o no. La idea és tan senzilla com comprovar que pots parlar mentre estàs corrent. Si ets capaç de mantenir una conversa sense gaires dificultats, això significa que la intensitat de treball està dins de paràmetres aeròbics. Hem intentat posar en pràctica aquest fórmula de control de l’entrenament, molt millor que qualsevol pulsòmetre, i ens ha funcionat. El talk-test l’hem activat en sortir de la pastisseria Caballé de l’Ametlla de Mar i no l’hem deixat anar fins que hem arribat a l’estació de tren de l’Ampolla. Setze quilòmetres xerrant en bona companyia i gaudint d’un paisatge costaner que és dels més verges de Catalunya. Només hem fet un únic avituallament al recer d’un mur que ens protegia del vent, a l’Illot. Aquest és un dels millors racons de tot el trajecte. I mentre uns recordaven les capbussades del passat estiu, altres menjaven mandarines i barretes energètiques. Tots deu ben bocabadats admirant la bellesa del nostre Mediterrani! Fins que no s’arriba a la platja de Santa Llúcia, o del metge Capello, et trobes amb poc formigó. Les cales són increïbles, lliures de la pressió urbanística d’altres indrets. No obstant això, de tant en tant, ensopegues amb edificacions fruit dels excessos de la bombolla immobiliària de fa pocs anys. Una veritable llàstima! Tot i això, aquest tros del GR-92 és molt agraït i sinó mireu-vos les imatges: 


Jesús Auré




http://picasaweb.google.com/pakomurall/LAmetllaLAmpolla2011#

7 comentaris:

Paco Murall ha dit...

http://picasaweb.google.com/pakomurall/LAmetllaLAmpolla2011#

Anònim ha dit...

http://picasaweb.google.com/
pakomurall/LAmetllaLAmpolla2011

Paco Murall ha dit...

Xeic, Auré de córrer més un altre dia. Venia amb el cotxe pensant en la mini-crònica d'avui i quan obro lo bloc me trobo que ja m'has passat davant.
Bé, com només tenia pensat lo títol t'ho perdono.
Que per cert era "Amapola Garrido y los maltrabajas".

Unknown ha dit...

Vaja fotos mes xules! Ens ho hem passat molt be! L'any que ve ho repetirem, segur!!!

Leo ha dit...

Molt xula Auré la crònica. Hem xalat molt i el dia boníssim. Com diu Montse l'any que be a tornar-hi!!!

lo manso ha dit...

GGGGGGGGGGGGGGrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maggie ha dit...

Això ha estat molt i molt bé!! L'any que ve a tornar-hi i a vore si lo Manso pot venir també, pobret, com no fa atre que treballar....)