17 de gener 2011

QUART DE MARATÓ - REUS


Dilluns passat encara dubtava entre fer cas al cor o al cap. Finalment no sé en que vaig donar-me el cop, per fer cas al cap i no seguir els cants de sirenes que em venien del cor. Be si ho sé. Vaig trobar-me a Martí.
El cor em demanava anar a Campredó a fer la cursa de muntanya però el cap em deia que havia de seguir ‘l’antreno’ que m’he marcat per preparar la marató de BCN. Aquest diumenge tocava fer una competició de 10.000. Martí està en la mateixa situació i a més estem seguint un pla ‘d’antreno’ molt similar, per això quan em va dir que ell anava a Reus a fer un Quart de Marató per asfalt ho vaig veure clar. Cap a Reus.
Vam arribar amb prou temps per no haver de patir. El temps tapat però no feia gaire fred. L’organització prou bona abans, durant i desprès de la cursa. El recorregut era fer dos voltes a un circuit totalment urbà pels principals carrers del centre de Reus encara que no hi havia massa gent a excepció del punt de sortida i arribada que si que estava ple. Hi havia inscrits pràcticament 600 corredors a més de les curses infantils que també es van celebrar un cop finalitzat el Quart de Marató
Tots dos vam sortir contents amb els temps tant de pas com finals, Martí va fer 22:35, 45:19 i 47:30 en els 5.000, 10.000 i el quart de marató respectivament fent un ritme de 4:31 el km. Per la meva part temps van ser 19:56, 40:41 i 42:47 fent 4:04 el km. Aquests temps ens donen a tots dos bones sensacions de cara a la marató de BCN si bé encara queden dies i poden passar moltes coses.
A tot això, la nostra satisfacció s’ha vist incrementada al veure que la cursa de Campredó ha sigut també un èxit tant de participació com d’organització.

Agustí



5 comentaris:

elena ha dit...

Enhorabona als dos!! si seguiu així la Marató la bordareu!!

Anònim ha dit...

Segur que la borden, no com tu...

Anònim ha dit...

gracies Elena a BCN t'esperem,total son 42 km comparat en lo que faras aixo no es res.
per ara portem bon entreno fen cas a tot lo ''plan'' jo feia temps que no anava a 4,30 lo km durant 10 km content perque lo sacrifici,es gran ja sabeu tots-es lo que dic.salut i courage

marten de la bovine forever ha dit...

lo d'avans soc jo Marti

lo manso ha dit...

Molt bé craksasfalteros, en estes marques teniu més que superats los sub 4:00 i sub 3:30.
Anims ens veiem a Granollers i a Barcelona.