23 de febrer 2011

Entrenament del dimecres


Com que el dissabte passat no en vam tenir prou de Vallcervera, avui segons la Montse, tassa i mitja.


Pos si, com ja vaig comentar el dissabte, vaig veure la sendera que puja del barranc, cap al pla del Castellassos més neta de lo que es habitual, i com que soc d’aquells que no es poden aguantar, avui la sortideta no podia ser un altra que anar a mirar la sendereta en questió, i efectivament la sendera està recent netejada, igual que el pujador de les gúbies i el salt del Ximenot.

Hem sortit de la carretera d'Aufara i hem pujat fins al pla dels Castellassos, i d'aquí fins la font de les gúbies, la sendera està espectacularment neta, res a veure a com estava fins fa poc.
La tornada l’haviem de fer pel mas del Bitxo i el mas de Campetxe.


Peró quan passavem per aquest últim i com que Montse i Diana no havien fet mai la baixada per la Vallcervera, Jordi ens proposa de que la fecem i ell ens esperaria amb el cotxe a la sortida de la vall.

Finalment ens han sortit algo més de 12 km i 2 hores i mitja de troting, no està gens malament tenint en compte que es dimecres ;-)


Ostres!! se m’oblidava, la setmana que ve sentint-ho molt no hi haurà sortideta guai del dimecres, es que es la setmana blanca i em tocarà anar a esquiar amb la dona. Si voleu pujar al Pirineu, podem fer alguna volteta per allí i si no, la Diana diu que podeu baixar a Fuerteventura que te preparat un “todocompleto” o algo així.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina enveja!! Crec que s'hauria de fer una altra sortida GUAI per acabar de TRILLAR la sendera!! No creieu? jaja!!

Leo ha dit...

Si que ho trobo .....quina SORT de fer festa, pero.....

lo manso ha dit...

Pos la podriem fer los que estem envejosos de tanta sortideta guai entre setmana. No ens quedarà tant guai com les montades pel xkf, però envejeta si que li farem.