20 de setembre 2011

La meva primera MM



Eren les 11.30 del dissabte quan sortíem cap a Coll Formic : cotxe, tren , metro i després un bus de l'organització per arribar sobre les dos de la tarda a la sortida a ple cor del Montseny, més de dos hores ens quedaven per sortir ja que la nostra hora de sortida eren les 16.41 però l' hora va arribar de seguida ,foto de rigor dos minuts i a caminar , decidim agafar un bon ritmet suficient com per acabar la caminada i no patir molt, tot va prou be fins al km 20 que em trobo amb una bullofa a la planta del peu , seguidament compeed i a continuar el camí jo notava com allò anava creixent i creixent... i al km 40 ¡¡¡¡xoooffff!!! quina escabetxina, en aquell moment em va començar a pasar pel cap les possibilitats d´abandonar,però fem un sobreesforç i arribem a Sant Llorenç km 45 parada tècnica de 25 minuts ,cura de peus i dirreció a Montserrat només queden 38 km , ¡¡¡¡¡Mare de Déu de Montserrat!!!! a on m´he posat , però el meu cap cuadrat em diu que acabarem ¡¡¡ánimooo!!! als 80 km de caminar ja estem als peus de Montserrat en ganes de plorar i tirar-me al terra que vaig oblidar al sentir com uns veins de Monistrol ens animaven , concentració i cap amunt per després d'una última gran pujada a les 13.01 trepitjàvem l' alfombra vermella (roja , jejeje) que ens deia que havíem completat la Matagalls Montserrat 2011.

Gracies per haver confiat sempre en mi.
By Diana.

P.D.: Al final vam acabar els tres; lo meu home que em té al.lucinada. la bullofa i jo ;))))


13 comentaris:

macagundena ha dit...

d'entrada FELICITATS!!! un bon entreno per l'utsm. i cuida a este diamant en brut que t'acompanya (no hem refereixo a la butllofa) a vore si el cremaas en 4 dies. per acabar tinc una pregunta: a qui no donen xaleco molon? psssss, vaya mal rollo!!!

elena ha dit...

Enhorabona Diana!! ja veig que també tens capacitat de patiment, i aixó enganxa..benvinguda al mon dels ultrafondistes!!

besets

Leo ha dit...

Moltes felicitats Diana, estàs feta una fiera. Aquesta ultra a mí algún dia també m' agradaria ferla . Enhorabona als dos !!!

Angel ha dit...

Moltes Felicitats Diana!! Sou un referencia per tots in poc a poc vas fen escola!

Enhorabona!

lupe ha dit...

Moltes felicitats Diana!!!ara a descansa per agafa forses,i a Osorio que esta fet un fenomeno,enhorabona a tots dos....mmmuuuuaaa..:)

Mauro ha dit...

Diana, tingues en compte que aixó es fruit de les sortides guai d'aques hivern, o sigue que preparat que promte i tornem a ser-hi.

Ricardo ha dit...

Enhorabona Diana.

lo manso ha dit...

Moltissimes felicitats cabreta tivenxana.
Com m'encanta compartir totes les vivéncies d'aquest puto mundillo que ens hem fotum sense saber massa bé com. Tant bònic és compartir los plors com les rises. En aquesta crònica i en quatre linees ens ho deixes molt clar.
Gran Diana.

Maggie ha dit...

Moltes felicitats Campiona!! Sé bé lo que és fer km i km en una bullofa a la planta del peu, els pensaments d'abandonar...i, tot i això, l'alegria que es sent al acabar i pensar: 'veus com sí, si vull puc!!'. Ara, a pensar en la següent.

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona! enguany la calor i la pols han fet més dura la caminada, segur que hi tornes que la Matagalls enganxa!

ISA ha dit...

BRAVOOOOO!!!, com deien al TOR.
Estàs demostrant que estàs molt forta físicament però que encara ho estàs més mentalment (condició indispensable per a poder ser finisher dels ultra-trails).

Enhorabona a tu i al teu home (què Déu ni do) A seguir així i fins la propera.

DIANA ha dit...

MOLTES GRACIES A TOTS!!!

Osorio ha dit...

Diana molt content de la teua progressio, de el teu apoyo a mi i com no dels bons amics que veig aqui has pogut coneixer. Gracies a tots