15 de gener 2012

Leo/Elena 0 - lo manso 1

Para no patir massa en la "feros" competicio d'avore qui fa mes maratons a l'any, he optat per la tactica de qui pega primer pega dos vegades. Ja els hi porto una de ventaja a n'estes dos. En Leo esta tactica l'any passat va anar molt be. Tot l'any li vaig portar una de ventatja i al final vaig anar a la que ella anava. Elena em va fer partir una mica mes, pero estrategies mes fosques em van serbir per que no pogues sortir a New York. Xinxamenta a part, que sempre dona ambientillo, com a anat aixo de Mumbai (los indios li han canviat lo nom a Bombay, no els agraden els noms que van possar els anglessos)? Pos molt be. La marca una mica millor de l'esperada: 3:52. Anava per vaig de 3:50 pero una parada "tecnica" al 38 i l'aturada de rigor abans d'entrar per les fotos (que no puc enviar per lo justet de l'ordenador en que escric) m'han fet perdre tres o quatre minuts. La marato prou xula i prou ben organitzada. Recollida de dorsals facilona, bossa del corredor sencilleta, uns 2700 a la sortida, sortida a les 5:40 del mati (mes de la meitat de la cursa de nit), marcatge i propaganda per tot arreu, aigua cada un o dos kilometres, animacio, quasi sempre per dins ciutat... bueno que no em puc queixar. Quan torne ja us fotre una mica mes de tabarra i una mica d'envejeta que me'n vaig una setmaneta a la platja.

8 comentaris:

ISA ha dit...

Enhorabona crack! A tu no hi ha ni marató, ni ultratrail, ni res del que pugue presentar-se al davant que et se ressistisque. Ja tens la primera de l'any al pot, i ara a continuar. Espero puguer-te acompanyar a n'alguna.

Per cert,amb el turbant indi estàs molt interessant.

Ara, a descansar i a posar-te ben broncejadet!

Maggie ha dit...

Ets lo que en sap més!! Començar l'any en marató per anar davant de les companyes i una setmaneta de platja. Li diré a 'Risto' que et digue que 'tu si que vales'.
Un beset!!

Unknown ha dit...

Pos natros com que no tenim tant glamour com tu, a correr la cursa del teu poble, molt xula! Les teues companyes maratonianes, ja deuen estar preparant l'estrategia per a guanyar-te! A vore quin día vens a entrenar amb turbant! Una abracada

Unknown ha dit...

Pos natros com que no tenim tant glamour com tu, a correr la cursa del teu poble, molt xula! Les teues companyes maratonianes, ja deuen estar preparant l'estrategia per a guanyar-te! A vore quin día vens a entrenar amb turbant! Una abracada

elena ha dit...

Jaja que mono que estas? Bueno de moment ens portes ventatja, pero si el ninonet no surt ja veurem com s'acaba, jiji
enhorabona crack, ara a disfrutat!
Per cert, avui no t'han xulat les orelles?
Fins la tornada!

macagundena ha dit...

Enhorabona sir manso! no cal que et preocupis per les fotos que amb el fotoxop que t'han fet mos fem una idea (per cert kefe, t'has deixat la cervesa, o es que te las fotut tu per celebrar el teu sant?)

Leo ha dit...

Hola xic ets únic, tú ja la tenies guardada la crònica. A veure que puc fer, però m' apareix que ho tinc una mica fotut lo d' empatar o guanyar-te. Bueno disfruta de valent i morenet, que quan vingues mos donaràs una envejeta!!!!!

Monrasin ha dit...

Hawai...Bombai....son dos paraisos.... ¿y ahora como queda la canción?
Hawai....Mumbai... Oye, mira si encuentras alguna ultra por alli y organizamos otra expedición!