10 d’abril 2012

Trail des Citadelles 2012

Castell de Montsegur
Trail des Citadelles, una cursa que s’ha de fer i a ser possible repetir, natros ja ho hem fet, vam anar-hi l’any passat i hem repetit aquest, i es que aquesta bonica cursa es mereix l’esforç del viatget de 400 km fins al “Pays d’Olms”.

Sortida de la cursa de 20 Km.  amb la Montse més que contenta

 Com no podia ser d’altra manera un dels participants ha estat Paco lo Manso, que ja he perdut el compte de les curses que porta aquest any, diu que ara si que es prendrà uns dies de descans, ja veurem lo que s’aguantarà, els altres Isa que també repeteix, Tara i Montse. 


Paco, Isa i Tara abans de la sortida.

Igual que l’any passat marxem el divendres per a fer nit a Mirepoix, un preciós poble al costat de Lavelanet, d’aquesta manera aprofitem per fer una mica de vacances de setmana santa, visitant abadies, castells i poblets medievals que tant abunden a aquesta zona, i com podreu veure a les fotos gaudint de la gastronomia local (je je je..)- 

NO! no es l'arribada a meta, només es el primer avituallament, 

 El Trail de Citadelles es en realitat una festa del trail, ja que s’organitzen tres curses i una marxa al mateix temps. La prova reinta es el Trail de 73 Km i 3600 metres de desnivell, després una de 40 km i un altra de 20 km que comparteix recorregut amb la marxa, en total uns 1500 inscrits.

Km 47 i van contents !

 El recorregut alterna trams de pista amb senders encantadors, que recorren unes valls verdes, boscos, muntanyes coronades amb castells, salts d’aigua, rius i fins i tot una surgència d’un riu subterrani, en definitiva un recorregut inoblidable per un paisatge carregat d’història.
Paco en plena pujada al Chateau de Montsegur

Els temps d’aquest any han estat una mica per damunt dels que es van fer l’any passat, les condicions del terreny molt més enfangat i plovent durant tot el dia, han fet una cursa més lenta i molt més dura que l’any passat. 

Sortint de l'avituallament de Montferrier

Isa entrant a meta


Després de la cursa, "lavado y engrase"

3 comentaris:

Ivan ha dit...

Jo de gran vull ser com vatros... I pensa que penso que per acabar una cursa de 27 km soc un superheroi!!! Casi que penjo les botes... Ja no correre mai mes...

Penyaflor ha dit...

Molt bé Màquines!! Isa, bon entreno per UTMB!! aveam si no et podré seguir!!

Leo Antó ha dit...

Moltes felicitats a tots i totes. Isa estàs imparable!!!! I tú Montse vaya estil.