04 de juliol 2012

Activitats del cap de setmana

ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA:







No es cap cursa, però volem donar l'enhorabona als companys, que a pesar del mal temps que està fent pels Alps, van poder fer el Montblanc per la ruta dels 4000.




Aquest cap de setmana, toca la TLP, (divendres 6 de juliol) que vol dir anar a fer una passejada pel Port, però sortint del Forcall i acabant a Gandesa, en total uns 120 Km d’una tirada.

Que, de que va això? pos es fàcil, a n’aquestes altures de la temporada qui més, qui menys, te el seu repte d’estiu, UTMB, TOR, GRP, SWISS IRONTRAIL ...., i es programen uns entrenaments de llarga durada, però sense córrer, tot caminant. Un del entrenaments es la TLP, que ja s’està convertint en un clàssic, crec que ja es la cinquena edició, com passa el temps. Un altre dels entrenaments es el que anomenem la volta al Port, aquesta es fa en dos dies i sol anar d’aquesta vesant del Port fins a Beseit, anar i tornar, cada anys per un lloc diferent.

Aquí deixo l'enllaç de la crònica i fotos de l'any passat.



KM 0. Foto de la sortida amb Karim detras de la camara.
KM 18. Lo Peiró Trencat, entre Morella i Vallibona.
KM 23. Vallibona.
KM 42. Fredes.
Km 64. Caro.
Km 120. Gandesa.


La segona activitat amb representació de la UEC es la SWISS  IRONTRIAL.
201.1 km, + 10'750 m / - 11'975 m, en menys de 56 hores.


name
city
event
YOB
ac
Tortosa
T201
1968
M40
Tortosa
T201
1978
MH



Arribada pirata a Chur després de 42 km 2500 +, incloent los 11 darrers del Trail.





I la tercera, una prova de  la running series organitzada pels companys de la assossiació excursionista camarlenca "Terra de Fang"

LA II CURSA BALCÓ DEL DELTA DE CAMARLES




2 comentaris:

macagundena ha dit...

bufffff, ara que ja començava a estar descansat només de vore lo programa ja torno a suar!!!!. que XALESSEU moolt, sigui a suissa, a camarles, al forcall, a gandesa, a beseit, a chamonix amb 4000, al cami de santiago o allà on us vingui de gust anar a estirar les cames!!

Monrasin ha dit...

Paco y Ferran....¡¡¡que disfruteis mucho!!! O como decis vosotros: ¡¡¡a Xalar!!!!