21 de maig 2007

Crònica de la IV Marató de Muntanya de Berga




Uffff!!! això resumiria la meva participació en aquesta cursa.
Poques maratons de muntanya deuen haver tan dures però boniques i espectaculars com aquesta.
Després de matinar de valent, la sortida era a les 7 i 7:15 (i alguns venien directes des de casa) vam arrear-mos Figuerassa amunt, xinoxano per anar escalfant. A mida que acumulavem pujades i quilòmetres preniem consciència de la nostra inconsciència. Les cames se queixaven de valent, fins i tot baixar era doloròs, lo cor bategava desbocat a les rampes de la Gallina pelada i els Rasos de Peguera. Es tractava de mantenir el cap en positiu per no bloquejar les poques forces que quedaven per arribar a meta.
L’organització sensacional, els avituallaments suficients, inclòs el dinar per als participants, els regals collonuts (ja ho veureu, ja) i l’ambient immillorable.
La nostra participació va ser: Montse Sisteré, Òscar Pinyol, José Luis Mora, Joan Carles Balagué i Paco Murall.
La participació intenacional no va ser tan nombrosa com s’esperava, però no es pot dir que el nivell no fos alt tenint en compte que el primer va fer 4:18 i que dels 300 inscrits, 85 van entrar fora de control. Això va provocar el malestar de molts corredors populars. És el preu de ser un Campionat del Món, en tot cas serà l’organització qui haurà de valorar si val la pena de pagar-lo.
Bueno, ahir vaig dir que no la correria més i avui ja no ho tinc tan clar. Total, que segurament repetiré i espero que pujem més colla.

by pako

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots.
Que si tinc enveja ?
Pos no, de bona me n'he lliurat...

Anònim ha dit...

Pos jo només vull felicitar a Carlos, el dissabte a les 6 del matí estava passant inscripcions de la Cursa de Paüls, a les 8 va pujar a Paüls a marcar i pujar aigua, i el diumenge es va aixecar a les 3 del matí per anar a Berga a fer una “maratoneta”.
Tots els demés, una colla de mariquites, tota la setmana entre cotonets, per que corrien lo diumenge.

Anònim ha dit...

carlos ets un autentio crac

Anònim ha dit...

carlos el millor i a mes va ser el que juntament en mauro va pujar mes aigua tot un crack.,

Anònim ha dit...

CARLOS presentate para Alcalde de Campredó.
Yo te voto, eres el mejor.
Y además me han dicho que en los vestuarios triunfas mucho (!!!)

Anònim ha dit...

felicidades a todos los que corrieron la maraton de Berga, especial incapie en mi AMIGO Oscar que es una fiera indomable y va para internacional con la seleccion de croquetas, a también mi amigo Paco que narra las carreras tal como y como son, a mi entrañable José que pinxo como alguien que yo se en Peñagolosa y muchas felicidades a mi mismo. adéu a veure si sabeu qui soc?

Anònim ha dit...

vídeos
http://www.outdoortime.tv/
http://www.tv3.cat/ptvcatalunya/tvcSeccio.jsp?seccio=vesports