15 de gener 2008

Cap de setmana del 12 i 13 de gener

Xeics, colla de muermos, que a part de puça els demes no heu fet res, o que?
Va vinga expliqueu que heu fet lo cap de setmana, ni que sigue si heu anat de rebaixes.

Isa i jo hem estat per Beseit i hem fet un parell de sortides, lo dissabte vam fer una volta per Arnes. Vam sortir del mateix poble i vam anar en busca del barranc Gros, Cova Miralles, la Ballestera, coll de la Ferrera, Coll de Miralles, Barranc de les Tosques, Mas de les Valls,Coll de la Creu i Arnes,en total unes 5 hores, tot caminant excepte els últims 4 quilòmetres de pista, que els vam fer corrent.
Lo diumenge vam fer una volta molt xula sortint de Beseit, vam anar en busca del repetidor que hi ha al sortir del poble direcció al pantano, per una pista alquitranada amb unes rampes impressionants. Al repetidor vam agafar una sendera que puja cap a la cresta i després cap al Periganyol, que es el punt més alt amb 1033 m. La baixada la vam fer per la sendera normal, i després pel camí dels Olivars fins a Beseit, en total dues hores amb una parada bastant llarga per contemplar el paissatge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

tá guapo. les sortides pels beseits son les meves preferides: pujada a la caixa (no la de "parlem?") o la belenguera....llàstima que estava a barna i el decathlon obria diumenge i tot....