10 de març 2008

Llimpiant senders

Res, que el que tot tenia que ser un dia més, va acabar sent un dia de rajades i queixes i molt mal rollo.
Arribo a les 8 del mati als 4 camins i trobo a 4 senyors de la uec sentats a una taula i el primer que penso que havíem quedat a les 8:15 que en lo munt de gent que som a la "familia uec tortosa" no podia ser que només siguesem 5, un dia que se mos necessita per treballar, dons si això va passar. Res marxem tots 5 en una cara d’incrèduls però Mauro dient-me: QUE ET PENSAVES?? dons la veritat es que això no.
Els que érem, que això trobo que val la pena que es digue, erem:
Rosa l'unica dona, un exemple per a totes les dones, en un sorrac i com una desbrossadora es va ficar a llimpiar la sendera com una profesional, clar que també a les 2 de la tarde va acabar indignada en totes les mans plenes de punxes i fen-li malt tot, avui no se com podrà menejar el "ratoli", jo només li puc dir OLÉ. Mauro que per això te ben guanyada la paraula jefe ficant cor, mans i cotxe, simplement el jefe. Paco "lo manso" que va camí de ser el membre mes gran de la uec si ja no ho es. Jakson, pareixia un jutge de la cursa sorracava i sorracava sense pietat deixant la sendera com si fos una autopista. I jo el roquetero que dient això, roquetero sobra tot el demes.
Vam treballar per a destall i per tots vam deixar una sendera digna, per a la cursa que s'organitza. Despres com a bons treballadors vam parar la ma per cobrar pel nostre treball i amb molts esforços podíem agafar una cervesa ja que les nostres mans pareixien cactus.
Lo colmo en arribar a casa la novia en uns morros... eren les 3, lo dina gelat, i ja res li va arreglar el dia. Gracies a tots els que no hi hereu, i no cal ficar noms que la llista es faria llarga, per ser tant companys, que se segur que a la cursa no fallareu, recordeu aquell, dia que vam dir que faríem un berenar, sopar a la uec en lo pernil que havíem guanyat, pensava que em tocava menjar a les escales, ara ahir al maletero de Mauro es van quedar molts de sorracs, perquè no hi havia mans.
I ja per acabar dir-li al jesusenc, per que si no rabento, que lo mínim que pots fer, es al menys no ficar que vindràs, i desprès..... ara que ja saben tots les diferencies entre bons i dolents, roqueteros i jesusencs, etc, etc.
by puça

PD: a tots els craks fins a la selva del camp, cursa d'entrenament per a chamonix.27 comentaris:

sorraquer@ ha dit...

Ostres Albert, no has dixat "titere con cabeza", memos mal que vaig venir pq sino ara els remordiments m'estarien matant, uf!!

Anònim ha dit...

Hem sap greu que haguessiu segut tant pocs a l'hora de netejar, però jo no podia venir, i no és cap excusa, tinc el bessó carregat a punt de petà, dissabte ja no vaig anar a Xerta, he de fer bondat uns dies, tinc temor de tornar-me a lessionar, o sigue que a mi me traus d'aquesta llista, no me facis sentir malament.
Elena.

Anònim ha dit...

Albert i les fotos, que??

Anònim ha dit...

I la clasificació que?

un que a netejat + d1 cop ha dit...

va, roquetero no dramatises tant,los unics que es poden queixa son mauro i jakson que son los unics que no fallen mai.
els demes que vau anar era el primer cop,i no sempre an de ser els mateixos.

Anònim ha dit...

Si voleu que es par-li de familia ahir era un bon dia per demostrar-ho, en aixo queda tot dit. No cremeseu a la gent per que despres s'esfuma.

Anònim ha dit...

sempre que s'ha netejat mai
s'ha fet llista,aixo ja queda ala consiencia de cadascu.

ungles trencades ha dit...

Que no cunda el pánico!!!

penseu que Albert és molt emotiu i es va deixar portar. Lo que passa es que va trobar a faltar al seu amic, i a més a més, ell volia lluir modelito i quasi no hi havia públic, i en lo wapet que anava, aixó puteja, jo l'entenc!!

de totes maneres vam xalar "Mogollón" i si s'ha de tronar es torna. No us baralleu pels sorracs, que n'hi hauran per a tots, jo, per si de cas ja em sacrifico i agafo la càmara!!

bon dia wapets de cara!!

mossen sorrac ha dit...

Com diu “ungles trencades” si s’ha de tornar es torna, i que millor que ara a setmana santa, uns dies d’abstinència i sacrifici, en lloc de deixar de menjar carn, podeu sustituir el sacrifici anant a netejar sendera, segur que us guanyeu el cel i el més important l’admiració dels companys.

Anònim ha dit...

aixi es parla mossen sorrac

antiraid ha dit...

I el raiders que passa que no diuen res ?
Que no van anar a còrrer, o que es que van fer lo ridicul?

Anònim ha dit...

Lo jesusenc va perdre el gps per a torna a casa el disabte a la nit al buda i va FER TARD A 4 CAMINS

MARTEN ha dit...

ting una plana herma ,quan vulgueseu os llogare.SALUT,SOCILISME I REPUBLICA

roquetero69 ha dit...

si, sobretot republica.....som 4 gats....

Anònim ha dit...

vinga puça, no calia tant de rollo per a dir-mos que per la tarde no vas poder fer contenta a la novia.

puça ha dit...

si,si però jo puc dir lo que es un sorrac i sorraca...i tu????

lo manso ha dit...

Si xaloooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Com m'agrada que us queixeu los que vos sentiu aludits, com no signeu i no se qui sou: CANYA, CANYA i CANYA.

A mi, perquè m'ho mereixia, m'ho mereixo i m'ho mereixeré, me n'heu fotut molta de CANYA i encara no m'he cremat-esfumat, tot al contrari segueixo ajudant en tot alló que puc. Espero que la fantàstica crònica d'Albert i els comentaris que ha anat sortin no siguin el motiu perquè s'esfumi ningu, tot al contrari que la gent se senti més motivada i continue col.laborant en tot allò que pugue.

I perdona Martí: que li donguin pel sac a la republica, al 9M ... VISCA LA CURSA DE PAÜLS, LOS TRAILERS DE LA UEC I TOT LO MUNDILLO ESTE DELS COLLONS QUE MOS FOT MIL SUERES, QUATRE MALS DE CAP, PERÒ COM ENS FA DISFRUTAR.

Anònim ha dit...

GANDULS ANONIMOS

Vinga va, començem la terapia....

Me dic Angel Solà ...i..si.. confeso ...que...a vegades...m'escaqueijo....pero..araja començo a tindre sentiment de culpa....

Claudia ha dit...

Pos bueno, jo me dic Claudia, soc una “maltrabaja”, i confeso:

lo domenge en lloc d’anar a netejar la sendera amb els meus amics, pordó companys, baig anar a fer una rostida a Arnes.
Sentiment de culpa?
Pos si vos he de ser sincers.... NO, NO NE TINC....

Anònim ha dit...

cabronaaaaaaaa

Anònim ha dit...

sorrac és mascle i sorraca femella

Anònim ha dit...

Buenas a tots/totes. Encara que no ho vaig escriure a cap blog jo si que vaig dir que aniria a Paüls el diumenge, però una raó de causa major m´hi va impedir anar. Per a posteriors ocasions podeu contar amb mi, (excepte diumenge 16, que aniré a Cunit).
Per cert si algú me vol acompanyar xalarem més; que m´ho faci saber.
Nando

Anònim ha dit...

Buenas a tots/totes. Encara que no ho vaig escriure a cap blog jo si que vaig dir que aniria a Paüls el diumenge, però una raó de causa major m´hi va impedir anar. Per a posteriors ocasions podeu contar amb mi, (excepte diumenge 16, que aniré a Cunit).
Per cert si algú me vol acompanyar xalarem més; que m´ho faci saber.
Nando

MARTEN ha dit...

cuanta comedia per una surracada,duran 7 anys ho hem netejat i no fem tan ALBOROTO,ARA COMENSAREU A SABER LO QUE ES LA CURSA

lo mes ++++++++ ha dit...

menos ---------------

Anònim ha dit...

llista de corredors per a La Selva
Marten
Peraldinyo
Claudia
Manso (els bons van)
Mauro
Oscar
Isa
Fede
Montse
mireu la llista a cursalaselva@yahoo.es

Anònim ha dit...

Hola, per als que estem fora, que es aixo de La Cursa de la Selva?

Gracies,

Angel