09 de novembre 2008

I Mitja Marató de Jesús: de P3 a la universitat sense passar per la eso

Quin goig, una sortida de cursa a les 10 i mitja del matí, amb un bon solet de tardor i un airet agradable, escalfant en família com si mos acassessem pel pasillo de casa.
Però tot i que l’ambient era molt familiar, la sortida ha sigut elèctrica. Los 10.000eros han imprés un ritme fort, que ha arrossegat a tothom en un començament molt viu.
Desseguida m’han passat Leo i lo Manso i per un moment m’he pensat que anaven a fer los 10 km, uf!. Jo coto. No els he perdut de vista i a poc a poc els he anat atrapant però mantenint-me a una mitja de 4’25”. Les continues pujades i baixades, i los tomba i gira pels camins i los carrers del poble obligaven constantment a canviar lo ritme i amb tant de pensar com havia de negociar les curves, se m’ha fet una cursa molt distreta.
L'última pujada pel Terrer Roig estava sembrada de cadàvers i des de la bassa fins a l’arc de meta ja no he vist res, només sentia un airet de cul que m’empenyia i no em deixava afluixar.
L’organització ha estat excel·lent, moltes felicitats. Espero que sapigueu mantindre este bon ambient casolà en les pròximes edicions.
Los asfalteros a temps parcial ja no mos posarem un dorsal fins a Donosti i los anti-asfalteros 100% muntanya, ells s’ho han perdut.

(A la foto de la sortida falta molta gent) MÉS FOTOS AKÍ

20 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITO ALS JESUSENCS PER LA CURSA .3 CONPONENTS DE LA SECCIO CURSES DE MUNTANYA UEC TORTOSA HEM ANAT A MONISTROL I NO HEM POGUT MANTINDRE LO 1R LLOC DEL CIRCUIT.LOS DE UEC ANOIA HAN ANAT 20 I S'HAN ALEGRAT AL VOREMOS NOMES A 3.LA CURSA PRESIOSA,ANIM A TOTS-ES.MARTI

Maggie ha dit...

Jo no hauria de parlar, però mira que deixar-mos guanyar pels d'Igualada per una cursa a Jesús... Però bé, m'agrada veure que esteu a totes i per totes.

Felicitar, en especial, a les noies.

Anònim ha dit...

Veritablement desagradable

100% MUNTANYA

Anònim ha dit...

Jo vull felicitar a l'organitzador, un recorregut molt distret, ben avituallat, en els suficients voluntaris, no només a les cruilles sino fins i tot en bici amunt i avall, vigilant que tot anes be.
Felicitats al JESUSENC i gracies a tots los jesusencs que han ajudat a que la resta passesim un bon diumenge al matí corrent una mitja al costat de casa.

Sabeu on es podran veure els resultats?

Anònim ha dit...

Paco m´ha agradat molt la crònica i sobre tot el títol. Ha segut distreta però també durenta. Jo he fet prou cas al manso que en tot moment no m´ha deixat´però com ell diu avui he apretat les dents, m´ha ajudat molt a fer el temps que he fet.Vull felicitar atots i totes però especialment a Isa que desprès del que va fer ahir, el raid avui ha corregut i a quedat segona.LEO

Anònim ha dit...

Després de donar-li voltes, si participar amb la 1era mitja marató que organitzava el meu amic Javi o anar a Monistrol de Montserrat, per intentar salvar el primer lloc del nostre equip, he decidit la segona, ja que pensava que no el deixava sol, estava quasi tot l’equip amb ell, menys Marti, Agusti i jo, espero que ho sàpiga entendre.

A les sis sortíem de Tortosa Marti i jo, recordant que l’any passat anàvem cap a aquesta cursa Javi, lo Manso i jo,Uf un altre cop tenint una mica de remordiment...
Bé, arribem al lloc amb hora i mitra de temps, així que decidim fer el cafè... comencem a veure cares conegudes, els nostres amics canareus, la Carme, la Dolo, ... Uff, quanta gent quantes noies i quant de nivell, ho tenim difícil.
De cop i volta, em venen a saludar, era un membre d’UEC ANOIA, i primera pregunta ha estat:
- Quanta gent heu vingut?
- Tres (ha estat la meua resposta).
- Tres noies? (diu espantat).
- No, una noia i dos nois... (he respost).
Llavors, la seva cara s’ha omplert de satisfacció, i la meua de ràbia i encara més quan m’ha dit que estaven tots i que portaven 3 o 4 noies... havien fet càlculs...

A part del remordiment i la ràbia, la cursa ha estat dura però molt bonica , i dia esplèndid. Un entrepà de llonganissa i cap a casa.

Al menys ho hem intentat.

Anònim ha dit...

Li haguessis dit que al Castell de Burriac, que enguany és l'autèntic campionat per equips, mos veurem les cares. Bé, que ells mos veuran los culs i poc rato.

Anònim ha dit...

Pos no senyor, els UEC ANOIA, si ahir quedaven campions i van quedar, a Castell Burriac ja no vindran.

Anònim ha dit...

Eics que Boldú vos paga algo de posar la pancarta detras de la foto ?

Anònim ha dit...

pos claro. no mos veus a tots amb ulleres de sol?

Anònim ha dit...

on està la classificació?

Anònim ha dit...

avui dilluns les penjaran a la web de l'EMD
http://www.emdjesus.cat/acte.php?id=51&idioma=1

Anònim ha dit...

potser dimarts...?

krusty ha dit...

QUI LO SA!!?!?!?
Felicitar al Jesusenc i als jesusencs per saber estar a les altures que la gent del running se mereix!!
Potser no sóc imparcial però crec que la cosa va anar molt bé!! potser pocs participants per coincidència d'altres curses, pro los q vam anar vam xalar molt!!
Jo crec q s'ha de seguir!! no trobeu??

Anònim ha dit...

100% muntanya o a corredors.cat

Rous ha dit...

Clar que sí que s'ha de repetir!

felicitats als jesusencs per la cursa i mil gràcies als col·laboradors!!!

Xica trail

p.d.: pos si si, uns es preocupen per fer bé els estiraments i els altres per sortir ben wapets a la foto!!! Si es que de vegades ja ho penso... lo nostre en les curses són excuses, lo que volem és sortir a la foto que ens fa xkf, ejje! Pot ser per aixó sóm més que un grup de corredors, no?

Anònim ha dit...

lo dels estiraments ho dius per aquells dos ajupits?
jo em pensava que estaven esperant que xavi los hi posés la vaselina

Anònim ha dit...

se rumoreja que en les classificacions té algo que vore tobillos que era lo que apuntava

Anònim ha dit...

Pero hi han de clasificacións?.Sort que herem poca gent.

Anònim ha dit...

Pos si que es complicat això de publicar classificacions!

Quasi que només mirant les fotos se'n podria fer una de classificació!