10 de novembre 2008

Montserrat Nord. Ufff quina ràbia!!!

Després de donar-li voltes, si participar a la 1era mitja marató que organitzava el meu amic Javi o anar a Monistrol de Montserrat per intentar salvar el primer lloc del nostre equip, he decidit la segona, ja que pensava que no el deixava sol, estava quasi tot l’equip amb ell, menys Martí, Agustí i jo, espero que ho sàpiga entendre.
A les sis sortiem de Tortosa Martí i jo, recordant que l’any passat anàvem cap a aquesta cursa Javi, lo Manso i jo. Uf un altre cop tenint una mica de remordiment...Bé, arribem al lloc amb hora i mitja de temps, així que decidim fer el cafè... comencem a veure cares conegudes, els nostres amics canareus, la Carme, la Dolo, ... Uff, quanta gent, quantes noies i quant de nivell, ho tenim difícil. De cop i volta, em venen a saludar, era un membre d’UEC ANOIA, i primera pregunta ha estat:- Quanta gent heu vingut?- Tres (ha estat la meua resposta). - Tres noies? (diu espantat). - No, una noia i dos nois... (he respost). Llavors, la seva cara s’ha omplert de satisfacció, i la meua de ràbia i encara més quan m’ha dit que estaven tots i que portaven 3 o 4 noies... havien fet càlculs...
A part del remordiment i la ràbia, la cursa ha estat dura però molt bonica, i el dia esplèndid. Un entrepà de llonganissa i cap a casa.
Al menys ho hem intentat.
La classificació
by elena

11 comentaris:

Mauro ha dit...

Enhorabona al que han anat a Montserrat Nord per intentar treure alguns punts de cara a la classificació del circuit, i de remordiment res de res, la gent ja ho sabia com estava la cosa i a decidit anar on més els motivava, i pel que es veu lo circuit ja no els motiva prou, i es normal ja portem uns quants anys seguint-lo i tot cansa, ara la gent està més pel circuit de les terres de l’Ebre i per altres curses que s’organitzen al costat de casa com la mitja de Jesús o el raid de Cornudella. De totes maneres crec que no es anar cap enrera, al contrari crec que estem evolucionant com a grup i diversificant els objectius, la prova es que aquest cap de setmana hem estat presents amb més o menys fortuna a tres curses ben diferents. I no es bonic això ?

Anònim ha dit...

A MI M'AGRADAT MOL ESTA CURSA,LA CANAL DE SANT JERONI VOS LA RECOMANO,MENOS MAL QUE HI HAN RAMES PERA AGARRARTE MOL LLERGA I EMPINADA COM LI AGRADEN A CLAUDIA,MOL BONS AVITUALLAMENTS I A L'ARRIVADA LLONGANISA.HAN CANVIAT UNA MICA EL RECORREGUT I CASI TOT ES SENDERA,ES PASA PEL MONASTERI DE MONTSERRAT,I PER SENDERA FINS EL POBLE.LO DEL CAMPEONAT ES UNA LLASTIMA,PRO NO PODEM ESTA A TOT ARREU.SALUT MARTEN

Anònim ha dit...

Be, felicitar als que heu anat i a la UEC ANOIA, si es que han guanyat el Circuit, cosa que encara no està massa clara.

Anònim ha dit...

Pos fent números per damunt, crec que hem tornat a quedar primers...

Anònim ha dit...

juajuajua. elena i gràcies a tú!!!

Anònim ha dit...

campions per equips i sense córrer, jajaja
un altra excusa per fer un dinar

Anònim ha dit...

Si es veritat (?) lo dissabte la mantejarem a Elena

Anònim ha dit...

I a Xavi lo farem passar per les verguetes.

Anònim ha dit...

aquesta elena no soc jo, i no crec que haguessem quedat primers.

elena

Anònim ha dit...

jo crec que no som primers

Anònim ha dit...

MARTEN I ELENA, 2 i 2 en quant a classificacions no son 4.