07 de juny 2009

Finalment hi ha nous rècords



  • Rècord de la travessia: Kiko Martí 4 h. 07 m.
  • Rècord femení: Anna Belen Balagué: 6 h. 53 m.
  • Rècord de retirats a Caro: 354
Ordre d'arribada
Algunes fotos

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots. Sobretot a Kiko, ANA Belén , Mónica i també a Marga. I VOLIA FER UNA MENCIÓ ESPECIAL a Paco, Isa i Ana que van sortir de MORELLA. LLÀSTIMA Isa que al caure no va poder continuar fins Pauls, però deu nidó. I l´home de ferro Lo manso que desprès de arribar a Pauls va continuar amb mi fins a Gandesa.El que es proposa ell ho aconsegueix. Es una gran persona i un molt bon company.LEO .

elena ha dit...

enhorabona als nous records!

felicitats Belen!deunidó amb quina força has tornat!!

Paco Murall ha dit...

Cròniques de la primera granera.
Com canvia la nocturna segons on la vius i quins canvis que fa cada pleniluni de primavera que passa. La última vegada que vaig passar corrents pel Vidre, recordo a Obi amb un grapat de barretes a la mà i no t'en donava si no feies molt mala cara. Veigue's ara...
Los companys de la granera no paraven de xinxar-me, que si los corredors nosequè, que si tal cosa és per culpa dels corredors... mos vam fer un fart de riure, però des d'allà detràs se veu la nocturna d'una altra manera i es veuen moltes coses.
Vam tindre set hores i pico acompanyats per la lluna embolicada, caminant sota la tempesta amb les mans a les butxaques per a debatre sobre els perills de la fascitis i les millors teràpies, per retrobar vells amics de la nocturna, per fer cures d'urgència i fins i tot per sentir coses com: "pues yo le dije: tío nos vamos de p__a, y el: pues vamos a la nocturna que es más barato y también jode".
Tot plegat rematat per una estada als Pous de la Neu, on a la una encara quedava un bon ambientillo.
L'autosuficiència està molt bé, però l'escudella de Josep molt millor. Enhorabona a l'organització i a tots los participants.

Anònim ha dit...

Desde Alcañiz Enhorabuena un año mas a la organizacion, y a todos los participantes. Ayyyyy que agua mas buena nos cayo. Nos vemos el año que viene.
Un saludo.

Vicente ha dit...

desde runnersdevinaros http://runnersdevinaros.blogspot.com/

Gracias por ofrecernos esta fantastica travesia por el Parc Natural dels Ports...
Que vistas....
Que paisaje....
Que vistas y vaya paz al caminar..
Que agua más fresquita....
Que rutas....
Que orgnanización.....
Que vecinos más fantasticos (en Casetes velles)
Que ......
nos vemos el año que viene