04 de juny 2009

Nocturna de rècords ??




La tretzena edició de la “Nocturna” de moment ja es un altre èxit de participació, el passat dilluns es van haver de tancar les inscripcions per internet, al veure que estàvem prop de superar el límit establert, finalment i amb les inscripcions fetes a les botigues col·laboradores, que restaven per comptabilitzar, s’ha superat de llarg la xifra de 500, havent pogut arribar perfectament als 650 o 700, vista la quantitat de gent que s’ha quedat sense poder formalitzar la inscripció.

Segurament que moltes d’aquestes persones que no s’han pogut inscriure, vindran igualment i la faran sense inscripció com passa tots els anys, evidentment no podem negar que ho facin, l’accés a la muntanya es lliure (de moment), ara be, el que demanem, es que ho facin amb seny i sense crear problemes als controls, que tinguin en compte que tot el dispositiu  preparat, avituallaments, controls, sanitaris, sopar, samarretes, esmorzar, transport...., està calculat per als participants inscrits, evidentment si algú te algun problema o necessitat, tampoc el deixarem tirat a la muntanya, però teniu en compte que les nostres prioritats son els inscrits.
Un any més ens preguntem si es batrà el rècord de la prova que te Puça amb 4,30, pos es possible que si, aquest any tornem a tenir uns quants corredors que ho poden aconseguir, un es lo propi Puça, que està en un gran moment de forma, ve de “guanyar” la marxa dels 7 cims (si, ja se que a la classificació surt un altre nom, però qui la va guanyar es ell). Un altre es lo “Crack-nareu” Aguiló, este encara està una mica ressacos de les festes del poble, però un tio que guanya la Transgrancanaria, es capaç de tot. Un altre es sense dubte Kiko Martí, sempre que s’ho propose, ja que igual la fa en plan familiar. Un altre candidat es Ahmed que s’estrena a la nocturna i en distancies tan llargues, però es capaç de tot ja sabeu lo que està fent al circuit ebrenc i sobre tots en curses ràpides, com es el cas de la nocturna. Segur que hi ha més candidats, però es que tampoc he mirat tota la llista d’inscrits, ni conec a tot hom, però lo que es segur que els que he nombrat tenen molts de números.
Un altre personatge que li agrada batre rècords es Francesc Estorach, àlias “lo manso”, los seus rècords no son de velocitat, son de resistència, qui el coneix no necessita presentació i tots sabem de les seves “assanyes”, finissher UTMB, PTL, marathons per tot lo mon, tota classe d’ultres, o els seus famosos "dobletes" i "trios", dissabte una marxa de 70 o 80 Km i diumenge una marató de muntanya o lo que le hechen. Un tio amb un curriculum com ell, no en te prou amb fer la nocturna com tot hom,  l’any passat no se li va ocurrir res més que sortir lo dissabte de matí, tot sol, de Tortosa i pujar caminant a Caro per la Caramella i d’allí a Fredes pel GR, fer un mos i emprendre la nocturna, evidentment fins a Paüls. Pos be aquest any lo que vol fer es Morella-Vallibona-Fredes, seguint lo GR7 i després fer la Marxa com tot hom, aquest any però ho farà acompanyat d’Isa i de Anna.
Si algú creu que en te poc amb la nocturna que s’espere a les 6 del matí del dissabte a la sortida de Morella i que s'afegeixi al grup, segur que ells estaran contents de tindre més companyia.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

I el pronóstic de noies?
Rosa no ve, Marga de moment no està apuntada, Elena no la he vist. Isa i Anna sortiran de més lluny. Serà Ana Belen o Monica?

Anònim ha dit...

O Amparo ?

Anònim ha dit...

Elena no ve ?

kings ha dit...

Llástima, a nosaltres ens hagues agradat fer-la però anem a una marxa al Sobrarbe, 105 km entre el dissabte i el diumenge ,es una marxa d' autosuficiència i per GR, no sé, igual Montse i jo acaben a Jaca.... tot es possible ¡ com anem descotrolades no veien res... ni marques ni res...! Molta sort a tots i ja us explicaré la nostra aventura

kings ha dit...

Paco, tú estas pitjor que nosaltres.... m' estranya que no t'haguessis inscrit a aquesta primera edició del Sobrarbe.
Leo ¿ que no la fas ? ¿ potser estas lesionada....

Mauro ha dit...

Reina, feu crònica que la penjarè.

coronel macia ha dit...

a qui penjaras? que proclamem la republica?

Anònim ha dit...

pusa no correra mireu el seu bloc

Anònim ha dit...

a vore lo top ten qui sera enguany s'accepten apostes?

Anònim ha dit...

Top Ten:

XAVI ROYO

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA

little rocker's pride ha dit...

si la prova passa pel terme de roquetes, lo xessussenc no té res a fer....ara que com ho farà de nit ves a saber...poseu-li un pasodoble, confetti i una birra i igual s'anima....jeje

Anònim ha dit...

I un localitzador GPS...

Anònim ha dit...

Reyes tinc una festa al col.legi però al final faré del port a pauls i gandesa en paco estorach i si s´anima algú. Que hos vagi molt bé l aventura. BESETS.LEO