08 de febrer 2010

La mitja de la Carxofa (Benicarló)

Com em vaig quedar amb l’espineta de que aquest any volia anar a Granollers i no vaig arribar a temps, pos vaig embolicar a Leo (és fácil embolicar-la) i a Pako i ens vam inscriure a la mitja de Benicarló, jo tenia curiositat de veure el meu ritme ara a una mitja d’asfalt.
 Bé diumenge ens trobem Leo, Nando, Manolo un amic de Leo i jo, i cap a Benicarló, jo tenia una mica de neguit ja que el dissabte havia anat a marcar amb GPS el circuit de la cursa del vent, vam anar tranquils però son quasi 21km amb 1400 de desnivell positiu, pensava que me notaria lo farrubio a una cama i penyaflor a l’altra. Ai deu-meu com més gran més poc coneixement!!

Poc abans d’arribar a Benicarló ens para la guàrdia civil, per fer-nos un control d’alcolemia, Leo de dintre el cotxe gesticulava intentant dir-los que anàvem a córrer, jo dient-li, para Leo que ens tancaran, però va funcionar, i sense dir res ens van deixar marxar, i ella per rematar diu, es que anem a la mitja de Benicarló i EVIDENTMENT no hem Begut!!


Arribem a Benicarló amb una hora de temps, anem a buscar dorsals, a fer el caferet, quan anàvem cap a la cafeteria ens surt, com una aparició, d’una cantonada Admed, tot guapo amb la jaqueta de la UEC.
Arribem a la cafeteria i al poc una altra aparició, Pako que surt del Servei, bé ja hi som tots els que havíem de ser.
Comença la mitja, Leo i jo teníem clar que no havíem de passar de 5, però lo que no ens pensàvem és que de tant en tant anàvem a 4.12, jo dient-li que no podia ser que aquest rellotge no li anava bé, que era el vent, que de tant en tant bufava fort, qui li distorsionava la senyal.
El fet d’anar juntes ens va motivar per acabar-la, el recorregut no tenia res d’encantador i la poca gent que ens vam  trobar pel camí, no deia res de res, segons Leo aquesta mitja és com anar pel canal però pagant, jeje .
Conclusió, el rellotge li anava correctament. Vam fer 1:40:51. i la foto ho diu tot, mireu la cara que fèiem de no entendre rés, jeje.
Destacar que Nando va fer un carreró va baixar de 1:30 que tenia previst, tot i que va anar a entrenar va fer 1:28:14. Admed , anava el primer però com és costum en ell va sortir massa fort i va petar, tot i així va fer 1:18:45 i va quedar l’11é.
by Alena

9 comentaris:

Jaquetero ha dit...

Leo, quan te faiguen una foto, procura no posar la copa davant de l'ascut de la UEC, ho te prendrem la jaqueta.

albert ha dit...

molt be a tots/es.
Be també a Leo i Elena esteu fortes vandides, i Nando poc a poc t'estas fotent com un roble segueix així.

Leo ha dit...

Elena molt xula la crònica. Has contat realment el que va passar. Va ser un bon entreno. Besets.

Leo ha dit...

Elena molt xula la crònica. Has contat realment el que va passar. Va ser un bon entreno. Besets.

Anònim ha dit...

Felicitats pel doble podi, campiones.
Bonica foto de tots plegats.
www.sudactiu.com

campanilla ha dit...

Ole ole estes xiques!!!! enhorabona guapes!

Anònim ha dit...

,,

Davidph ha dit...

Enhorabuena chicas y chicos!!!! Leo y Elena,como siempre en lo mas alto del podium, sois unas cracks!!!

Kings ha dit...

Moltes felicitats a les dugues, esteu que us sortiu... tant en asfalt con en muntanya.Petonets...