08 d’abril 2010

Marató dels Sables = 4a etapa

82,2 Km
Ja ha superat la etapa reina d’aquesta edició amb 82,2 km, o sigui dos maratons seguides i això després del que ja porten acumulat, corrent de dia i de nit i pel desert, vaja un passeig.
Ahir el vam poder veure al resum de teledeporte al moment de la sortida,  en una actitud poc habitual per ell, sortint poc a poc i per detràs,  suposo que tres dies de competició, han començat  a fer el seu efecte i sabent lo que li esperava, s’ho ha empres de forma conservadora, finalment ha arribat el 152 de la etapa,  lo que el posa a la posició 58 de la general.
Avui toca descans i això li anirà molt be, ja sabeu que ell se recupera ràpid i si no te cap problema que sigui realment greu, segur que el tornarem a veure donant  guerra  a les últimes etapes.
Vinga Puça ¡¡¡ A MUERTE!!!


La segona part del resum d'aquesta etapa el passaran avui a teledeporte a las 00:20 h.




Ahir vaig córrer l'etapa + dura de la meva vida, sortida a 50 graus i de repent al km 5 vaig veure q no podia córrer l'esquena va dir prou. Mentre plorava pel desert pensant q em quedaven 140 km per recórrer em va sorgir una riatlla pensant tots aquells que em dieu q això ho faria, q podia, i jo no tenia + forçes tant dur va ser q vaig fer + de 40 km amb la motxila en mans! caminant+ depressa q molta gent corrent, no puc posar un kg als hombros, serà duríssim, però està clar q ho faré, em tocarà plorar molt més! amb 1 litre d aigua passava 2 h de control a control, una locura!!!Altres problemes ja ni conten, això és supervivència.
L'etapa reina la vull dedicar a la meva novia, Tere, esperem q al setembre el menjar no ens falte a la taula del Villa Retiro.
L'etapa d'avui de descans la dedico a la gent q ha fet possible que us pugue contar esta experiència única: col·laboradors, esponsors. 

Tinc ganes d acabar i sortir de les brases
Puça

1 comentari:

BORGES TRAIL ha dit...

Ànimu Puça, que ja només et queda la baixada...
Sort en aquests abrasadors kms finals!!