26 d’abril 2010

Qui es qui - Ferran de Torres



Nom
Ferran De Torres
Categoria o edat
43
Estas casat ?
No
Tens fills, quants ?
Cap
Estudies o treballes ?
Professor
On vas naixer ?
Tortosa
On vius ?
Tarragona
Quants anys fa que corres ?
Des del 1979!
A port de córrer, pràctiques o has practicat altres esports ?
He fet uns quants anys triatló i espero tornar-hi d'aquí a un temps per complir un objectiu que tinc en ment de cara als meus 50!
Una mica de currículum:
Crec que lo millor que he fet ha estat ser campió provincial absolut en 3000 obstacles al 1986 i 3 cops campió de Catalunya universitari en 10000 i mitja marató 2001-2002.
Millor record esportiu ?
Molts donat lo que m'agrada aquest esport però en posaria dos: la victòria a la mitja marató del Baix Maestrat al 2002 i tornar a córrer la cursa del Llop al 2009 després d'una lesió que m'ha tingut 5 anys parat.
I el pitjor ?
Sens dubte la lesió al rotulià i l'incertesa de si podria tornar a córrer. També sé que si em torna a passar nadaré, caminaré o pedalejaré però no em quedaré quiet.
Punts dèbils
Toco fusta, fa 2 anys que tot va prou bé, més enllà dels "mil dolores pequeños" que tots arrosseguem.
Menjar favorit ?
Pasta a muerte i si pot ser a Sicília millor.
Quin entrenament fas ?
Entre 80 i 90 quilòmetres a la setmana, amb un mica de qualitat i 2/3 sessions de gimnàs al mes. M'autoentreno i m'adapto a com em trobo cada dia i a la feina que em surt.
Alguna anècdota ?
La més rellevant l'última "pàjara" a la cursa de Paüls -Isa en va ser testimoni directe-. va entrar a formar part del top 3 de pàjares viscudes.
Un lloc per entrenar que t’agrade especialment ?
Lo coll de l'alba; en concret la volta per la cantera de la Petja-antenes-creu-coll de l'alba-Tortosa.
Quin tipo de proves t'agraden més ?
Què dir-vos que no sabeu? Tinc el corasón partío. Lo que no em veig és fent ultres amb l'excepció dels sables.
A quina prova o proves t’agradaria participar ?
Pendent Zegama. M'estimo molt Olivella i tothom hauria de córrer cada any pel Port per ser concient de la maravella que tenim. Hauria de ser visita obligada per a les escoles. El Llop, per motius sentimentals, també em té el cor robat.
Quin es lo teu pròxim objectiu ?
La 1a cursa de muntanya del Llop. La del dissabte. és com una obsessió...i recuperar la dignitat perduda l'any passat per Paüls.

5 comentaris:

puça ha dit...

Molt be Ferran, suposo que el de 50 anys deu ser ironman, després ultres no! Sables si! m'agradat, per què no? anim que tu pots fer el que vulgues.
Et mereixes este reconeixement!

Ferran ha dit...

Gràcies Albert,
Un equip de la UEC a Sables...i sí, m'agradaria fer un IM. Me queden 7 anys per negociar amb la parella la dedicació que requereixen los entrenos:-)
Per a les ultres sóc massa cobard...

Anònim ha dit...

i si deixes la parella? un IM no es fa cada dia.....

Anònim ha dit...

Jo ja fa temps que coneixo a Ferran , quan corria en Toni als triatlons, que tiempos aquellos i sempre ha segut una persona molt entregada a l´esport i ha tingut molta constància. M´ALEGRO QUE TORNIS HA ESTAR ENTRE NATROS.

elena ha dit...

jo el vaig coneixer en un aniversari d'una amiga comú, ja m'havien comptat del seu curriculum esportiu, pel que veig continuarà fent llarg aquest curriculum, continua així i a veure si arribem a compartir alguna animaladeta,jeje