02 de febrer 2011

I què tranquil que s’està corrent……..


Aquest any s’ha realitzat la segona edició amb un èxit rotund de participants entre cursa i marxa. Gràcies a la gent voluntària del poble que ens ha ajudat i a tots els corredors que han vingut, s’ha complit per segona vegada el meu somni, fer una cursa de muntanya a Benifallet, un somni que em va començar a rondar pel cap quan em vaig començar a aficionar en aquest mon.
Mes i pico amunt i avall, per a que tot surti a la perfecció, netejar senderes, preparar pòdiums, cartells, blog, avituallaments, el dinaret boníssim de les dones meravelles....nosé ja sabeu, una feina poc agraïda ja que costa tot molt de preparar i en un matí plaffff ja ha passat tot, però que et sents molt ple quan veus arribar als primers participants encuriosits a la zona esportiva, pensant....on estan les dutxes? On estarà la cerveseta? Què mos donaran aquesta gent per dinar? .....
Tots als seus llocs que ja comencen a arribar.....
Pàrking a punt, entrega de dorsals, guardarroba, bon esmorzaret.....i se sent la traca de sortida, nosaltres ens quedem més sols que la una a la pista, fem un mosset i comencem a preparar les taules pel dinar mentre les dones l’acaben de fer, preparem regals, sortejos, pòdium, i en un obrir i tancar d’ulls comencen a arribar els primers participants de la marxa...correu!! que ja arriben!!!!

Una trucada desde l’últim control ens indica que hem d’estar al tanto que el primer home ja ha passat per allà, això vol dir que en 10 minutets ja el tenim arribant,  preparem la cinta de meta, me’n vaig a buscar al sr.Batlle i arriba Puça en un gosset al braç.....jo preocupada nomes faig que preguntar...com ha anat...? heu xalat....?i molts fan que si amb el cap perquè no poden ni parlar, d’altres t’abracen, d’altres no paren de xerrar....en fin...que veure arribar a tots els participants és una sensació molt bonica, és entre un patiment i un orgull, i penses....jolin...estan corrents pel meu poble......

Ens preocupem que tot surti bé, intentant mimar al màxim a tots els participants i entre rialles nervioses i salutacions mentre tothom arriba es fa migdia...i ja veus com a poc a poc es van esvaint, tots cap a casa a descansar, a estar pendents de les classificacions i de les fotografies, que és el record que ens acaba quedant.
A nosaltres ens queda una bona estona de feina, hem de recollir, però abans dinem tots junts i comentem la jugada amb els altres que han estat tot el matí gelats de fred als avituallaments.
Finito, s’acaba la segona cursa del Pastisset. Esperem que l’any que vé puguem fer la tercera edició, sempre i quan la gent del poble ens torni a ajudar com aquest any.
Ha sigut una passada; vull donar les gràcies a tots els corredors que han vingut i sobretot a tots els voluntaris del poble que ens han ajudat a que això fos possible, en especial a Diego, Poley, la Susana, Xavi, l’Antonio, Fort i la Sònia.
Una abraçada
Monix

18 comentaris:

elena ha dit...

Enhorabona Monix!! va estar tot perfecte!! fins i tot el temps us va quedar bé!! jeje

com sempre vau posar el llistó molt alt!!

vaig disfrutar moltissim!!

fins any vinent!!

lo manso ha dit...

GRÀCIES!!!!!!!!!!

Albert Giné ha dit...

Va ser increible! ambientasso del bo, bona gent la de Benifallet, si senyor.

Xavi ha dit...

Enhorabona Monix, t´ha sortit pintat tant amb recorregut com en organització, tens un poble i una gent enveigable

Maggie ha dit...

Mònica!! Us ha sortit genial. He xalt molt!!

Saps l'anècdota d'última hora? Pos que quan anava a agafar lo pernil de la UEC, després d'assegurar-me que erem natros los que ens el mereixiem, me venen un d'Alcanar i un de la Sénia i me'l demanen dient: " Vinga, doneu-nos lo pernil que farem un berenaret, vatros ja en teniu prou" i jo, mig de broma, mig de veritat, els ho dic que l'agafin. Sense pensar-s'ho dos cops se'l posen al coll i se'n van. Me vaig quedar en la boca oberta. Almenys haguessin pogut donar les gràcies. Així que ja sabeu, los del TRAIL CER LA SÉNIA i los CANAREUS menjaran pernil a la nostra salut.

Anònim ha dit...

Com????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Va !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

jajajajajja pos que el disfrutin a la nostra salut!!! tranquils a la propera pernil party los postres estan assegurats...jejejejej això se'n diu germanor....quina gràcia...jajajajjaja
Monix

Aure-m de fer.li pagar ha dit...

Si collons!!
Quina gràcia.....
Com ella te la casa plena de Campredó, als demes que ens bomben...

Pàmies ha dit...

Què dir-li a la senyoreta "FANEX"(or MONIX) que no hi hagueu dit ja!! Jo sols voldria demanar disculpes per si algú va trobar alguna "caqueta" enmig del camí, però l'intestí prim me la va jugar, je,je. Potser són els nervis del novato? Com que soc nou en tot això...
Enhorabona a la organització i fins la 3a edició!! On m'han dit que potser es recupera la cresta...oi M.? jajajajajajaja

Anònim ha dit...

Aviam: tema pernil.....tranquils ne portaré un lo dia de la pernil party que això no pot ser....
tema caqueta: Sr. Pàmies dir-te que no queda res, és abono natural que 200 jabalins detras de tu van anar enfonsant a la nostra volguda terra, com a molt l'any que vé ha haurà algun pinet de més.
tema pernil de Campredó....me'l vaig currar i qui se'lva guanyar va ser el Trau, el pernil el té l'ama del gos.
jajajajaj au!! un beset a tots els lectors

Monix

reyes ha dit...

Mónica, moltes gràcies pel " premi " al més petitó, m' ha agradat moltissim ,es un detall que mai oblidaré i que guardaré de record per quant ell sigui gran, explicar-li quina va ser la seva primera cursa " simbólica". Ets una passada . Petons, i tranquila que la cursa ha quedat genial, igual l¡ any vinent ja estic en forma per tornar- l' ha a fer. Ens veien aviat.

Anònim ha dit...

gràcies Reyes, a mi em va fer molta il.lusió que vinguéssiu!una abraçada!!i ens veiem aviadet. petonets al Didac. Monix

Leo ha dit...

Bueno Mónica tot excel.lent i el recorregut una passada. A mi em sobra una mica les roques i pedres del barranc, però ja saps que jo sóc una mica esfaltera. Però la veritat que tot molt ben organitzat. Besets i a veure si ens veiem el dissabte a la sortideta gua. Leo

Manel ha dit...

En quan a l'organtizació, ja no se quantes vegades t'he dit que tot va sortir perfecte. I que de les "petites" errades només se n'apren una mica més. I cada any que passa ets més experta en el tema. En quan al circuit, FAVULÓS. I com no, agraïr a totes les "escombres" la feina ben feta de recollida.
Per cert, tema pernilet, en tinc un de la cursa de Campredó d'una participant que no estava a l'entrega de premis. Si no ve a buscar-lo, ja sabeu que podeu contar amb ell.....

Anònim ha dit...

Sisi volteta guai el dissabte m'apunto. I esta tarde vindré a l'entreno. muaaaaa

Carlos ha dit...

Per motius varis (calçotada) la sortideta guai es farà lo diumenge.
No us la perdeu que sirà GUAI, GUAI.

lo manso ha dit...

Que ca..ons! Sotidetes guais aprofitant sempre que no estic.

mauro+ ha dit...

No vull mal pensar, però pareix que ho facin expresament.