20 de febrer 2011

La sortideta del dissabte


Les fotos de KIKO:
https://picasaweb.google.com/francesc.garcia.grau/PujadaACaroPerLaVallFiguera#

La crònica de Monix:

Sortideta molt especial.
Especial en tots els aspectes….el recorregut fantàstic, el dia ideal i la companyia immillorable. I quina xalera!
Quedem un bon grupillo a les 8 del matí al bar Cap de Vall per a fer un caferet i baix les ordres del Kefe marxem tots cap a la carretera d’Alfara i d’allí agafem un entrador, aparquem i cap amunt....sempre amunt.
En 10 minutets de pujada comença l’striptease....quina calor que feia, roba fora, i tots més ligerets continuem pujant.
En general es respirava un ambient bastant espitós, hi havia moltes ganes de volteta aquest dissabte, i curiositat de saber on anàvem.
Els primers quilòmetres van ser un fart de riure, xerrameca i moltes fotos. Arribem al Mas del Bitzo i anem fent reagrupaments per continuar tots juntets.
Arribem al començament d’un barranc(no recordo el nom), un barranc xulíssim on hem de saltar de pedra en pedra i grimpar i fem cap a Les gúbies, quin lloc més chulo! Algun que altre va posar el peu a l’aigua i a mi me la volien colar dient-me que havíem de travessar un “charquet” d’aigua en unes cordes que hi havia a la paret, me giro i me trobo tot de paparachis en la càmera preparada per a fer-me fotos mentre me la pegava........aaiixxxx...
Tornem a arrancar desprès de l’esmorzaret guai.....bueno guaiii guaiii....que ens ho diguin a Montse i a mi que en lo mos a la gola au...vinga som-hi que encara queda molt...
Arribem a un punt on lo Kfe com a bon pastor de les seves ovelles ens fa una explicació tècnica d’una possible alternativa per agafar lo que diuen una MR (en un principi Mauro Ruta, posteriorment es va convertir en Merda ruta....però aquesta vegada va ser Meravellosa ruta...); aquí César i Montse no van agafar l’alternativa i van anar tirant cap al Toscà....... si vam xalar i patir!!!vam trobar neu i tot!que ens va permetre fer una petita “guerra” per refrescar-nos.....

Les fotos de Mauro
La tornada cap al Toscà va ser impressionant, quina sendera més llarga, xaladora i corredora....
Del Toscà cap al cotxe a mi personalment se’m va fer una mica pesat ja que em sentia molt cansada, però estava xalant tant! Que les ganes me podien i encara vam anar corrinyant pels últims km.
Arribem als cotxes desprès de més de 5 hores fets pols, però amb la rialla a la boca de lo bé que ens ho hem passat....gràcies Kfe per aquesta ruta tant xula!
Ja tinc ganes de la pròxima sortideta guai!
Esos locos que corren.........

by Monix


Lo track de Karim

Lo track de Mauro

10 comentaris:

Anònim ha dit...

si vam xalar!! bueno parlo per mi, eh javi??
feia molt temps que no anava a una volteta guai i realment vaig disfrutar, els moments MR son els millors!! jaja

xf quan vulgues tornem...

Joan Perales ha dit...

Això ja tornar a ser el que era

Joan Perales ha dit...

A vore quant dura

Anònim ha dit...

durarà lo que la gent vulgue!!

Anònim ha dit...

Si que va ser una rutilla guai! Quin serà el pròxim MR?

Maggie ha dit...

Guai, guai!!! Mònica, quina crònica més xula. En tanta gent en ganes i en un Kf valent, estes sortidetes tenen molt futur. Mmmmmmmm!

Anònim ha dit...

Menos curses i més Voltes Guais!!!

Anònim ha dit...

macagundena... i jo fent dissabte...

Unknown ha dit...

Els que vam fer la curta també vam xalar!!

Anònim ha dit...

Ahh!!! siiii...