16 de febrer 2011

Mitja Marató de Gavà


La marató de BCN ja la tenim a sobre (6 de març) i cadascú a la seva manera procura posar a punt les cames, el cor, el cap i el que calgui per a que surti el millor possible.

La Mitja Marató de Gavà s’està convertint en una clàssica abans de la cita a BCN, potser perquè es celebra tres setmanes abans i serveix per fer un bon test. Per arrodonir aquest entreno de qualitat, la gent de runnersworld organitza també La Prèvia que consisteix en fer 10 km abans de la mitja.

Vam ser tres els uequeros que la vam córrer aquesta mitja. Martí i Raül van sortir d’hora de Tortosa per arribar en suficient temps per fer la sortida. Jo (Agustí) vaig arribar el dia abans per motius diversos. Venia amb la idea de córrer La Prèvia i després la mitja. De entrada em vaig dormir i vaig sortir amb el temps just. Al tren de Rodalies ens van ajuntar els que anàvem a córrer la mitja amb els que tornaven a casa que sortien dels afters i que òbviament eren majoria. Vaig arribar just per agafar el dorsal, saludar a Martí que ja havia arribat i sortir corrent a buscar als de La Prèviaque ja anaven corrent pels carrers de Gavà. Eren 10 km en 50’ (ja estava pactat el ritme) pels camps de carxofes del delta del Llobregat.

Arribar de nou al punt de partida, temps just de tornar a passar pel WC i sortida de la mitja. La meva idea era portar un ritme ‘cómodo’. Després d’uns pocs quilometres vaig adonar-me que anava a un ritme ‘massa cómodo’ i que el les pulsacions eren molt baixes. Llavors va ser quan vaig decidir marcar un màxim de pulsacions i pujar el ritme fins aquest nivell a vore fins a on arribava. I la veritat és que vaig el resultat va ser molt positiu i les sensacions van ser que podia haver seguit uns quants km més. Total ja portava 31 acumulats. El temps del mitja va ser de 1:33:41.

Martí i Raül van fer 1:44:21 i 1:37:26 respectivament i també comentaren que estaven molt contents de com els havia anat.

Ara a treure conclusions, uns pocs entrenos més i cap a BCN que falta gent.



Agustí

6 comentaris:

Joan Perales ha dit...

Molt bé Agusti, a BCN a per les 3.20 segur

Martí i Raul molt bé els dos

Anònim ha dit...

Agustí he estat mirant la foto i tinc dubtes amb raul

elena ha dit...

Molt bé xiquets!! es nota la feina ben feta!! felicitats!!

Ens veiem a BCN, bé ni que sigue saludar-nos a la sortida,jeje.

Anonim, pos jo ho veig clarament, que no veus la samarreta de la UEC, o que??

Ferran ha dit...

Bé pels 3! Elena, fas la marató de BCN?

Jo en faré 32k, amb dorsal, fent de llebra del míster.

A vore si mos saludem a BCN, que ja té casi 15.000 inscrits!

Salut i kms!

elena ha dit...

Ferran, si que faig la Marató de Bcn, tot i que no aniré en les condicions que pretenia, però només pel fet que serà la meva primera Marató d'asfalt me fa il.lusió.

si a Granollers no ens vam veure a Bcn mmmmmmmmm.....

MARTEN DE LA BOVINE ha dit...

jo ting los ductes normals pre-cursa,ancara que tranquil perque no m'he saltat cap entreno desde novembre.jo surtire en lo globo de 3,45h .
en este ritme Elena segur que anirem junts,fins que me digues bye,.
estic mol ilusionat,segu que xalarem molt.
en acabar ja començare a preparar lo repte mes gran que m'he proposat:
ULTRA TRAIL GRP 2011 166KM 10000POSITIUS.
COURAGE I SALUT.