06 de febrer 2011

VOLTETA GUAI PER ALFARA – ESPINA.


Mentre la gent anava a comprar el diari, es preparava el carro de la compra per anar al mercat o algú començava a fer dissabte, … Leo, Mònica, Joan, Dani la Tecla (gosseta) i jo, quedaven a quatre camins per dirigir-se a Alfara de Carles. A les 8: 30 arrencàvem cap al Coll d’Alfara, una pujada amable i calorosa fet que ha comportat a poder gaudir d’un streptease dels participants en plena natura. Després d’aquest fet inhòspit, hem arribat al Coll d’Alfara i sense fer molt de temps hem baixat cap a Paüls. Un cop a la pista, Joan ens ha abandonat.

 Ell portava pressa i no podia fer tot el recorregut sencer i ha decidit pujar directe per l’enrajolada. Nosaltres, en canvi, hem anat cap a Sant Roc on hem agafat el GR. Després de parar a la Font del Teix per a esmorzar, també ens hem enfilat cap a l’Espina. Una bona pujada i no tan amable com l’anterior: més pendent, menys streptease i més calor. Tot i que, en algun moment, hem gaudit de la neu que encara quedava en els racons més frescos. La qual cosa ens ha permès anar en manega curta mentre trepitjàvem la neu. Això si que és una volteta guai!!! Havent arribat al segon punt geodèsic més alt del nostre Massís, hem desfilat en busca de la sendera que ens portaria al de Mur però sempre amb l’interrogant de rebre alguna visita taurina. 
Al final però no hem tingut aquesta sort i hem arribat a Alfara després de recorre 21km amb 4h40’ i de gaudir d’una ruta molt Xula!!!! Una Super volteta Guai. Ara, sabent que aquest cap de setmana s’han fet dos voltetes guais, hem pensat tots plegats que hem de fer una votació per saber quina ha estat més guai. Nosaltres ja hem decidit, ara us toca a vosaltres, però mireu les fotos i veureu que no hi ha color!!!! Jejeje.
By Kiko

12 comentaris:

Dani ha dit...

La Tecla i jo votem per la del dissabte!!!

Unknown ha dit...

M'han agradat molt les fotos!! però no puc votar perqué de l'altra no se res!!!

Anònim ha dit...

la més guai la del dissabte. Monix

Anònim ha dit...

La més guai la del dissbte. Toni

Anònim ha dit...

La més guai la del dissbte. Perla

Anònim ha dit...

dissbte: 5
Diumenge: 0

Kiko ha dit...

Després de llegir les dues cròniques podem veure que la del diumenge està molt bé! Sobretot amb el vehícle que han fet l'aproximació (segons surt a les fotografies). Però mirant la del dissabte... Strepteasse, Neu, Humor, Ambient de carajillo, ...Jo voto per la del dissabte! ;)

Au! Què ja anem:
Dissabte: 6
Diumenge: 0

Leo ha dit...

Bueno no es per fastidiar pero jo també voto per la del dissabte.

No hay color ha dit...

Veien les vostre votacions ha quedat clara la poca capacitat que teniu de valorar lo que es una volteta guai, vatros sou dels que votaríeu abans per una volta per la via verda que pel port.
En fin es lo que te lo “poc saber”.

Los i la del seminari ha dit...

Reunits a la sala de professors del seminari podem veure que no hi ha color: natros sabem aprecua la qualitat i el paissatge espectacular. Vatres vau fer de cabres... Natros les vam veure... I la neu... On estava? No hi ha color

Los i la del seminari ha dit...

Reunits a la sala de professors del seminari podem veure que no hi ha color: natros sabem aprecua la qualitat i el paissatge espectacular. Vatres vau fer de cabres... Natros les vam veure... I la neu... On estava? No hi ha color

Anònim ha dit...

Estos del seminari se repeteixen igual que l'allioli !!!