07 de març 2011

Rasquera-Tortosa? No! Remolins-Benifallet

A les 6:30 quedem unos locos que corren al pàrking del pavelló a Remolins. mareee....quines matinades de diumenge, la veritat és que ha valgut molt la pena.
Comencem a trotar de nit serrat i plens de fang comencem la que serà l'aventura travessia Tortosa-Benifallet.
Al pàrking trobem un infiltrat d'última hora que no es podia aguantar de venir i tot i no poder estar gaire estona ens ha acompanyat durant 1:30h fins la pista de la cova d’en Rubi, al cap del rato ens envia un sms d'envejeta dient que s'estava prenent una cervesa fresqueta.....jajaaja pos lo que s'ha perdut!!!!
A les 2h de caminar parem a esmorzar dalt de tot del coll de l'alba, quin dia més bonic! de tant en tant anàvem mirant els rellotges i pensant amb els maratonianos, que per cert felicitats a tots els craks, i amb la marató d'hores i km que ens quedàven a nosaltres també.
Hem rigut i disfrutat molt del dia i de la companyia, travessant els diferents termes de Bítem, i Tivenys, hem passat per l’Alenta, on hem deixat la pista que pujava del Perelló al coll de Xeta, pel Mas de Solsona, Creu de Santos, Mas de Mortero...
Quan hem arribat a La Creu de Santos ens esperava el KFE amb el floquet de neu!! quina alegria! ens ha fet molta il.lusió ja que ens ha donat ànims per acabar d'arribar al poble aprofitant la baixada de la cursa del Pastisset.
Allà nomès ens venia al cap la paraula cerveseta que sense pensar-ho dos vegades ens hem entaulat a una terrasseta del poble i au, a hidratar-nos s'ha dit. 
En acabar el refrigeri i mig contentets, pugem al cotxe de Toni que l'havien anat a deixar el dia abans, i com anàvem 6 al cotxe algú ha hagut d'anar al maleter la mar d'ample que de tant en tant li donaven conversa....
Conclusió: No hem arribat als 40km ni ens hem menjat una paella.....però n'hem fet 38 i ens hem fet un fart de riure.

by Monix

13 comentaris:

Mauro ha dit...

Felicitats per la travessia, especialment a Montse i a Toni lo nou crack dels ultres (!)

LEO ha dit...

Molt xula Mònica la crònica i les fotos parlen per sí soles - La veritat és que mos ho vam passar super bé i el temps ens va acompanyar molt. Fins un altra.LEO

LEO ha dit...

Molt xula Mònica la crònica i les fotos parlen per sí soles - La veritat és que mos ho vam passar super bé i el temps ens va acompanyar molt. Fins un altra.LEO

elena ha dit...

jaja quina crònica més bona Monix!!

que guai! ja és veu que vau disfrutar!!

per cert un altre grup de Uequeros també vam disfrutar, i molt!!

Anònim ha dit...

Toni va comencar l'any tancant cursa i ara ja marca camí. Salutacions, Luis, Campredó

Boludo ha dit...

Esos locos que corren!!

Pero que boluda envidia me hacen ustedes! Solo verles!

Hay que ver!! Esos locos que corren, que se levantan para desafiar al sol, que quieren ganar al amanecer y todo para que? Para hacerse unas fotos con unos toricos y verles felices!!

Esos locos que cooooorren!!

Anònim ha dit...

Quina envejeta que em féu!

Tot el cap de setmana que estat pensant en vatros, tant els que heu anat a Remolins-Benifallet, com els que heu fet la Marató.

Jo també estic cansada com si hagués fet una de les dues coses, però no de cames, sinó de cap.

Enhorabona a tots i totes i seguiu així!!!!

isa ha dit...

El comentari anterior és d'ISA

Anònim ha dit...

macagundena, i amb bous i tot,ara ja se per que us pujaveu sobre les roques. TOREROSS!!!!!!

Unknown ha dit...

A la Uec hem d'organitzar una classe amb un veterinari, per a que mos ensenyi a diferenciar entre bous i vaques, perqué sempre dieu lo mateix: "Tranquila son vaques" "Deuen ser per a llet", però un dia tindrem un susto!!

Bou o vaca ? ha dit...

Mira la foto be.
Lo de dalt es lo bou i lo de baix la vaca

Leo ha dit...

Isa ànims que hem de fer juntes la ultra de Xerta. Ja veuràs com tot anirà bé.

Kiko ha dit...

Ei, ja us val? Jo no surto ni a una foto! Aquesta me l'apunto!