25 d’abril 2011

Trail de Citadelles



Ja estem a casa després de les mini vacances pel País d’Olmes, hem fet una mica de turisme Cathar i gastronòmic, però lo més importat o al menys lo motiu del viatge, a estat el Trail de Citadelles, una cursa amb tres recorreguts 20k, 40k a la que han participat Marga i Auré, i 73k a la que han participat Paco, Isa i Elena, estes últimes amb podi inclòs.


La veritat es que es una cursa molt guapa, totalment recomanable, per a repetir, amb un terreny completament diferent al que estem acostumats per aquí, amb boscos de roures i fagedes que en aquesta època de l’any estan impressionants, riuets, cascades d’aigua, fang, molt de fang, senderes poc tècniques i molt ràpides, uns poblets i paisatges encantadors, de postal, i de regal, els castells de Montsegur al que es pujava, i el de Rocafixada que es passava pel costat.


La organització de la cursa s’ho curra bastant be, lo recorregut molt ben senyalitzat i amb molta gent allí on feia falta, els avituallaments molt complerts, potser per dir algo es que en faria falta algun més. Una cosa que va quedar una mica freda es el lliurament de trofeus, ja que els anaven donant a mesura que anaven arribant els corredors, l’avantatja es que si portaves pressa no et calia esperar.

El dissabte feien el lliurament de dorsals i hi havia un pasta party per als corredors opcional per als acompanyants, i el diumenge a l’arribada un dinar prou complert. Això si, res que veure amb lo que fem per aquí baix de barra lliure per a tot hom, tot anava amb tiquets, fins i tot un tiquet per una cervesa, a partir de la segona les havies de pagar a dos euros.


 Es que estem molt mal acostumats.


Lo dit, una cursa molt bonica i que es de les que s’ha de repetir, potser l’any que be?

De Trail des Citadelles 2011

5 comentaris:

Leo ha dit...

Quins paisatges més bonics. Ja es veu el que heu xalat, quina envejeta. I tu Paco sempre molt ben acompanyat!!!!. Moltes felicitats a tots.

Anònim ha dit...

...es que no pareu ni per setmana santa!!!! com diuen a citadelles "Ces fous que courent...". feliciats pels podis i fins la propera. macagundena

lo manso ha dit...

AI!!! Leo amb tanta rosa no me puc queixar. Ens ho hem passat molt bé. Estos del pais veí sempre ens tracten molt bé.
La cursa m'agradat molt, un recorregut al que no estic massa acostumbrat, dels nostres pedregals a les muntanyes pelades del Pirineu o dels Alps, poques vegades he anat pel mig de boscos tan espesos, poblets, massos ... una miqueteta corredora, menys fang de l'esperat (on n'hi havia, n'hi havia molt). L'organització ha estat la justa i suficient, en un primer moment semblava que poca però després veus que eren on havien de ser. A més dir que té un preu super moderat (35 € els de 73 km).
Felicitar molt especialment a Isa, que ha pencat molt. Segons ella anava tocada per no se quantes coses, jo crec que anava tocada pel ritme que portavem i que l'ha aguantat tot lo trail. Per cert no s'ha queixat de la mexa rosa del pel a la que la peluquera li va treure la sensibilitat: es va passar amb l'aigua oxigenada, de la resta de les parts del cos, s'ha queixat de totes).

Anònim ha dit...

jajajajaja que guai!!! moltes felicitats!!!deu ser una passada veure-ho en directe! l'any vinent una rossa més....jejejejej.Monix

Maggie ha dit...

Pos sí, ens ho vam passar molt bé. A mi me va passar factura la marató de la Sénia, però vaig acabar-la amb l'ajut incondicional d'Auré. Ja penjarem les fotos.

Felicitar a Isa, Elena i lo Manso per la seva gran cursa. A aquests tres no hi ha qui els pari.

Isa, tots sabem que tens envejeta dels que van al Gran Tour dels Gegants...