25 de juny 2007

Celebrada la segona edició de la Cursa del Pedraforca-Saldes

Un any més no hem volgut perdre’ns la espectacular cursa del Pedraforca; aquest any amb menys representació tortosina que l’any anterior, degut a que coincidia amb la revetlla de Sant Joan, tot i axí la UEC Tortosa ens hem deixat veure per aquesta espectacular cursa. El dissabte vàrem pujar a dormir al refugi del Gresolet a uns 7 km de Saldes, tots menys Paco que pujà el diumenge. En corríem 5 i hem anat amb 5 vehicles, récord absolut d’optimització dels recursos. El refugi està a uns 20 minuts per una pista forestal mal indicada, tenim algun dubte, però finalment tots vàrem trobar el refugi, on sopem i fem una mica de revetlla, tirant petards amb el Jesset Hernández i la Corine Favre.
--------------------------
Foto amb els cambrers més ràpids del pirineu------------------------ Moises buscant cobertura

El diumenge esmorzem a les 7 i ens n' anem cap a Saldes. Només arribar ja comencem a trobar gent coneguda: els Canareus, els arbitres Santi Mesa i Miquel Banchs, la Carme, la Lucía, etc . No hi ha massa gent, la revetlla es veu que ha passat factura a alguns dels inscrits i finalment surten només 234 corredors. La cursa no te més història, com l’any passat una pujada forta amb unes grimpades impressionants fins al pollegó superior i després la baixada per la famosa tartera, de la que absolutament ningú se'n lliura de fotre alguna que altra culada, tots els corredors arriben a meta amb el cul polsós i alguns amb els pantalons foradats.
La classificació nostra és la següent:
Ferran Ena 2:35:48
Moises 2:39:42
Paco: 2:51:21
Elena 2:58:05
Isa 3:07:39

Com podeu veure a les fotos l'Amparo i l'Elena van fer pòdium 2ª i 3ª, Isa va fer quarta veterana (com corren aquestes iaies), els altres com sempre amb la seva línia, només destacar l'actuació del “novatillo” Ferran Ena,

que es va adaptant a les curses de muntanya cada vegada més, es veu que les sessions del dijous pel Barranc de la Llet van fent el seu efecte.




cursa pedraforca 2007



La crònica de la cursa a la web de la FEEC
Toti Bes i Corine Favre guanyen al Pedraforca
Aquest diumenge 24 de juny s’ha celebrat la segona edició de la Cursa del Pedraforca-Saldes, organitzada per l’Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà i puntuable per la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya de la FEEC. Toti Bes (Ski Club Camprodon) i la francesa Corine Favre han estat els guanyadors.
Llegi més>>>
Classificacions


No, no és Monclús, però s’hi assembla, així va acabar la cursa Toti Bes i a sobre guanya (?)

16 comentaris:

Anònim ha dit...

estic orgullos de vatros.la gent esta encarnisada en la nocturna i no mira res mes,veg que la familia va creixent i va gent nova a les curses pronte aurem de demanar la cartilla de familia nombrosa.he rebut carta de xamonix i ja ho tenim aqui ho sigue que 'FUERZA Y HONOR'salut.marti

Anònim ha dit...

felicitats als corredors i als acompanyants.
a pesar de que la crònica és molt fluixeta, fa enveja veure-us en acció per allà dalt, sobretot a l'hora del menjar.
i pels temps que vau fer ja es veu que de pressió no en tenieu gaire, no com los craks de la nocturna.

Anònim ha dit...

Es que feia falta el cronista oficial, que a ultima hora pensant amb les grimpades i la tartera, li va agafar mal de ventre.

Anònim ha dit...

mal de ventre ?

Vols dir que es va cagar

NO?

Anònim ha dit...

bona experiencia per als nous que no l'havien corregut mai,segur,que sen recordaran sempre,felicitats a tots per la cursa.elena una copeta mes,veeu com era del equip titular??? felicitats.

Anònim ha dit...

JA ESTABE, I AMI NO EM DIEU RES,JO TASMBE VAIG CORRE.

Anònim ha dit...

Evidentment que es del equip titular, i ho demostra anant a les curses, independentment de que faci podi o no.
Altres es pensen que per que son “molt bons” ja tenen la titularitat assegurada, i no els cal anar ni a corre.

Anònim ha dit...

NO HO DIRAS PER MI? PERQUE TU VAS PERO NO MES A FER FOTOS JA TE VALE JA.

Anònim ha dit...

Perdona pero jo no soc titular.

Anònim ha dit...

JO VULL FELICITAR A ISA PER QUE ES UNA GRAN PERSONA UNA GRAN ESPORTISTA I UNA GRAN COMPANYA, I ESTIC APRENEN MOLTISSIM AMB ELLA.

Anònim ha dit...

i jo vull dir que estic cansat de que escriguen en lo meu nom com han tornat a fer pero.....ja sabeu de quin peu calsen els que no tenen faena.

Anònim ha dit...

Va, descaneus tots una miqueta que el cap de setmana sirà molt dur.

Anònim ha dit...

Quien es esta Elena, no debe tener muchos amigos no. Ya que va diciendo que perdio tiempo por esperar a Isa i luego ya no pudo recuperar. Pobre Isa ha quedado retratada.

Anònim ha dit...

Pos jo no crec que a Isa la tingui que esperar ningu. Es un troç d'atleta, es la millor, la més forta,

Anònim ha dit...

Algo creguda si que es esta Elena, veritat

Anònim ha dit...

Jo vull crear el club de fans d'Isa qui s'apunta??