11 de juny 2007

Sortida de germanor Fredes-Caro

Dissabte 09-06-07
Sortida de preparació de la Nocturna Fredes-Paüls
La que prometia ser una sortida de germanor entre els megacraks de l’equip i els pobres mortals, finalment es va convertir (com sempre) en una sortida de maricón l’últim.
Tot va començar molt bé, a les 7 del matí puntualment Elena, Perales i Martí van pujar els cotxes a Caro, per a la baixada.
A les 8 ja estàvem tots a 4 camins esperant el transport cap a Fredes, una “fragoneta” de 8 places i un 4x4 conduïts per la novia i pare de Puça. Fem els caferets de rigor i cap a Fredes que hi fa falta gent.
A les 9,30 aproximadament sortim els deu corredors, a les 9,31 ja havien desaparegut els cinc primers i ja no els vam veure el pèl durant tot el recorregut, ni fins i tot a Caro. O sigui, que si voleu saber com va anar l’entrenament dels megacraks, tindran d’escriure ells una altra crònica.
Bé, jo personalment com no estic massa fi del genoll, vaig anar al meu ritme sense fer cap excés, caminant pràcticament totes les pujades i trotant suaument a les baixades, així i veien que els de davant no paraven, juntament amb Perales, que ara és l’encarregat de fer les fotos, vam fer una parada d’agrupament a la Font de la Llagosta. Aprofitem per fer un mos i veure l’aigua fresqueta de la font, en uns deu minuts arriben Isa, Elena i Martí, que no anava gaire fi. Els deixem descansar una mica i marxem junts, cap a la mítica pujada de Pallers. No sé que té, aquest tram però sempre se m’entravessa, i en aquesta ocasió no va ser diferent. Ens ho emprenem a poc a poc, però és igual, hi ha 3 o 4 rampes que et deixen kO. Martí entre que anava tocat, les ulleres i la gorra d’ultrarunner que portava, es veu que no va veure un dels troncs que barren el pas, i es va fotre una hòstia que va quedar estés com un llissal, mira si va ser forta que les xiques que anaven davant se’n van adonar pel soroll que va fer. Aquí vam perdre molt de temps, entre fer-li el boca-boca (jo no, per suposat) i tota classe de reanimacions, el vam haver d’ajudar a pujar fins al coll de Pallers, ja que no s’aguantava dret i només delirava i parlava sòl. Sort que encara hi ha gent que tenim esperit de grup i ens anem esperant, perquè si arriba a dependre de l’ajuda del cracks, el dia de la nocturna ens trobem les restes de Martí al mig de la sendera.
Per fi s’acabat la pujada i emprenem la baixada de cara al restaurant del Port, on arribem destrossats de l’esforç extra que hem hagut de fer (collons com pesa Martí), per compensar-ho demanem ració extra de cervesa, fins i tot Martí (que ja no delirava) que sempre demana 0,0 es va fotre dos tanques de cervesa de la de veritat.
En resum, una sortida de les que no s’obliden i que t’ensenyen amb qui pots confiar quan estas a la muntanya. Ara he llegit per aquí, que per a la setmana vinent ja estan preparant la segona part de la nocturna Caro-Paüls; pos a mi que no em busquen, que per anar sòl per la muntanya no necessito a ningú.
P.D. Tot això és lo que va passar, si bé, és possible que hagi exagerat en alguna cosa però, ja se sap, s'ha de posar una mica de salsa...

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Elena que fas de guarda espalda? o es que no pots mes? veig que vas tot el rato tras de Isa.

Anònim ha dit...

EL QUE HA FET LA CRONICA ES UN EXAGERAT DE COLLONS PERO......QUE HI HA QUE FER.

Anònim ha dit...

Lo que passa es que intento amagarme del fotograf, la última vegada no vaig sortir molt afavorida(ja se que milacres no s'hen poden fer)tot i que cal dir que aquesta vegada ha millorat, au que tot ho vols saber, tafaner.

Anònim ha dit...

Lo que està clar es que sortiu més afavorides quant la foto està feta desde la part de detras.

Anònim ha dit...

isa-elena gracies per reanimarme si no es per vatros los buitres se maurien fotut.Los AMIGOS tenien massa presa i sed de cervesa Mauro perales perdo i gracies per pujarme al coll qui te un amic te un tresor lo proxim dia portare un surrac icoñac salut

Anònim ha dit...

Marti Llepol!!...tu si que en saps. Ja ho vas dir que aixo del truco del nanyo te funsionaria. Los AMIGOS se van fotre cervesa pero tu doble de BISTEC i de camilleros. Monstru! k ets un Monstru!!

Anònim ha dit...

NEAN QUE TENEN EQUIVOCATS ELS TERMES "CARRERA,ENTRENO" I LLAVORES
S'HANPRENEN L'ANTRENO COM UNA CARRERA(es l'unic moment que poden demostra la seua valua)I LA CARRERA COM UN ENTRENO (llavors es quant han de demostra la seua valua, i es quant se troven malament), VISCA EL COMPANYERISME.

Anònim ha dit...

xeic, este ke parla de companyerisme, te noto cert accent roketero renegat

Anònim ha dit...

VAS EQUIVOCAT COMPANY

Anònim ha dit...

Esteu ben tronats! On és el companyerisme??? Ja només importen les presses, arribar aviat, el primer, marica l'últim...No ´se on anireu a parar. Això ja no és el que era. Pobre Martí!!! Sort de la cervesa que us vau fotre. Estic acollonit si em passa alguna cosa, em quedaré sol i jo no vaig anar a la Legión ni a les COES, ni amb els escoltes o els boys scouts. Estic ben perdut!!!
Per cert, el dijous quan és la sortida? Des d'on? Tot i que no sé si podré venir, ja se sap la canalla.

Visca la Xibeca i el conill de l'Aleixar!

Anònim ha dit...

a quin ritme anireu perque segons com aneseu anire a entrenar sol i no caldra esperar a ningu

Anònim ha dit...

A les 8:15 davant l'esglesia de la raval

Anònim ha dit...

I qui no pugue capa casa falta gent.