29 de juliol 2007

Cavalls del Vent 2007


CAVALLS DEL VENT 2007
Aquest cap de setmana que ve, dies 4 i 5 d’agost, anem a fer els “Cavalls del Vent” com a última prova de cara al UTMB. Sortirem el divendres per la tarde i anirem a fer nit al Refugi del Gressolet. Hem fet dos grups, els que fan l’UTMB i algun espontani s’han apuntat a la modalitat de menys de 24 hores i els que fan el CCC s’han apuntat a la de menys de 36 hores.
Per a qui no sapigue de que va això de les 24 o 36 hores, només dir que la travessa de Cavalls del Vent es pot fer de tres maneres diferents, una categoria no competitiva, anomenada “travessa”, que està pensada per als excursionistes que volen gaudir de la travessia sense presses ni pressions, podent-la fer inclus en dies diferents. Les altres categories de menys de 24 hores o menys de 36 hores son competitives, i entren dintre de lo que son les competicions extremes, tant de moda actualment, i es tracta de fer el recorregut sencer, 97 km i 5200 metres de desnivell positiu, dintre d’aquests horaris.
Tota la informació a la web de "Cavalls del Vent"

12 comentaris:

Anònim ha dit...

xeics, apunteu-me allà on sigui que pujo. però diumenge a dormir a casa.

Anònim ha dit...

A buenas horas mangas verdes.aixo se diu en temps. pero de totes maneres parla en paco que ell es el encarregat.

Anònim ha dit...

Passem llista:

Elena
Isa
Martí
Mauro
Paco
Perales
Carlos
Moises
Pako

Algú més s'anima ?

Anònim ha dit...

A pako poseu-li un cascabell pera que no es pergue.Perales no esta lesionat? Au anim i que vaigue bè.

Anònim ha dit...

xeics ma cabegut tot a la moxila pareix una baldana sacsanuda esta tarda ja parlarem dels coxes jo no ting problema pera posarlo i marxa abans pera guarda puesto.marti

Anònim ha dit...

Collons Martí potser te passes.
Ja tens feta la Motxila ?
Si jo encara no se lo que portaré...

Anònim ha dit...

Xeic ja que tens la faena feta, per que no fas una llista de lo que has pres, i així no mos caldrà pensar massa als demés.

Anònim ha dit...

I si no las fas tu, la podria fer Carlos, que també en sap un rato d'aixó.

Anònim ha dit...

capelina-polar-llançolet-tovalloleta-sabo-calçotetes-malla llerga-camiseta recambi-calcetins 3 parells-comped-ibuprofeno-frotal-crema solar-gorra-ulleres sol -vaselina-barretes-fruits secs-cantiplora-buf-guans -diners-federativa-maquina fotografica-taps pera les aurelles-xiulet-esparadrap tot en la moxila 20 l

Anònim ha dit...

se me oblidaba lo mes important ILUSIO -DETERMINACIO-I MOLTES GANES DE GAUDI DUNA GRAN COMPANYIA I UN GRAN ENTORN ADEU .MARTI

Anònim ha dit...

Hola nens, que s' ho passeu molt be, els troteros ens anem a fer la Porta del CEL com últim entreno abans de la cursa i despres descansaré perque estic esgotada i us prometo que si tingues vancances el últim lloc on aniria seria la muntanya, tinc saturació, descansaré una mica per recuperar-me perque ens queda poquissim, i aixó que per aqui fan dos duatlons petites que m' agraden.... però ens en de portar be per no lesionar-nos.Per cert, ¿ quant marxeu a Chamonix ? Petons i aneu amb cuidado de no fer-se mal.

Anònim ha dit...

Hola Reyes, que tal com anat pel “Cel”... natros hem estat per “l’infern”, deu meu quina calor hem passat, en la vida havia begut tanta aigua.
Aquest cap de setmana amb els quilometres i la calor ha estat durillo durillo, a partir d’ara en ho emprendrem igual que tu, descansant actiu, i anar recuperant forces i curant lesions, de cara al Montblanc.
Natros estarem per allí tota la setmana, hem llogat dos apartaments i anem amb la intenció de fer una mica de turisme i algun “passejada”, suposo que en veurem per Chamonix, a veure si podem anar a fer alguna ceveseta tranquil·lament.
Bueno, besets a tots els troters, be a ells no, un copet a l’esquena i prou