08 de juliol 2007

Cursa del Llop - 5ª etapa -Mitja Marató Pujada a Caro


Sortida: Dia 8, de Tortosa, a les 10h.
Distància: 21,095km.
Circuit: Tortosa, Roquetes, restaurant "Els pous de la neu"

La més emblemàtica de les etapes de la Cursa del Llop, que arriba a la seva 15ena edició. La pujada a Caro és una mitja marató homologada per la FCA i l'única etapa de la Cursa del Llop on hi ha premis en metal·lic per als guanyadors de les categories absolutes masculina i femenina.
És la mija amb més desnivell de tot el païs, amb 1090 metres d'ascensió i rampes de fins al 10%. A mesura que es va pujant cap al Parc Natural del Port, es van guanyant espectaculars vistes sobre la vall i el Delta de l'Ebre.
Cursa del llop 2007

Fotos de la cursa del Llop

3 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitar a la organitzacio pel be que san portat amb els avituallaments laigua fresca ila duxa a larrivada men vaig recordar de la mili a les COES jo vaig anar al meu rollo amb un bon company de Vinaros Ricard,vaig trobar a faltar al Pako suposo que tenia faena ,be ja en tenim un altra anem suman kilometros per al UTMB-CCC.SALUT MARTI

Anònim ha dit...

FELICITATS A TOTS ELS QUE VAU FER LA CURSA DEL LLOP,SOU UNS CRAKS.JO L'ANY VINENT RENUNCIARE A LES FESTES O SIGUE PER FERLA LO MILLOR POSIBLE QUE ES MOLT RENUNCIA A LES FESTES.

Anònim ha dit...

albert xavi perales moises estic segu que si us ho proposeu lany que ve podrieu acabar TOTA LA CURSA DEL LLOP SE MHE DEIXAT ALGU QUE SAPUNTE a mi magarra una mica gran je je je adeu i salut