21 de gener 2008

SORTIDA AMB BATUDA INCLOSA

Com sempre vam quedar a les 8 a quatre camins per "fotre" una bona surtideta. Elena a les 7 del de matí ja m'enviaba missatges per a què la passésim a buscar pel cruze del port quan anavem a Paüls. Després un altre missatge per dir-me que també vindria un amic seu: "Mingo" (bueno ara ja amic nostre, només fa falta una sortida per fer-se amic). L'arribada d'Elena als quatre Camins va ser exagerada de tantes rises, no sé perquè estava tan contenta de matí mañana.
Cap allà les 8.30 marxem direcció Paüls i un cop allí les fotos de rigor i sortida. Erem 5: la lluenta dels missatges de oro, lo jesusenc que està que no caga en tot allò que envolta a Elena (que si vull un boxer, que si vull a Esther) vatros ja sabeu que ell per demanar que no sigue, lo roquetero que era el que tenia que assosegar al jesusenc, lo kroketero que està agafant lo relleu de Mauro en temes d'orientació (mapes, càmara de fotos, jefatura en general) i Mingo un xic que no l'havia vist mai però que em va sorpendre per la seva resistència, per ser el primer dia que venia. La volta era molt xula 21km (1550 m desnivell positiu) i vam passar per Paüls, Coll de la Gilaberta, Montsagre d'Horta, Pujador d'en Valero, Mas de Sotorres, Pas de la Mala Dona, Mas del Lloà, Vacarissal, Coll de l'Avenc i baixada a Paüls amb batuda de jabalí inclosa, per donar un poc més d'emoció a la baixada, arribant a la 1.30 a Paüls després de mes de 4 hores entre moltes rises i molt bon rollo.

ByPuça

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos ja tarden !!!

Anònim ha dit...

Ostia!! he estat mirant les fotos i lo Mingo este, es lo "noi del gimnas" que va vindre l'any passat a la Raskera-Tortosa, bueno per a n'ell va ser Raskera-Perelló...

Anònim ha dit...

heu vist que "protector" que està Xavi amb Elena?

Anònim ha dit...

Pero este noi no era "siego"....

Anònim ha dit...

que passa per ami Elena es com la meua mare a la muntanya, que o sapiguesseu!!!!

Anònim ha dit...

La teva mare a la muntanya,tu el que ets es un llepaculs.

Anònim ha dit...

Hosti Mingo, veig que hi tornes!
No aprofiteu una crònica guapa per apunyalar als vostres amics/enemics.
Pep