30 de març 2008

1ª Cursa benèfica del Montepio

El Montepio de Conductors Sant Cristòfol de Tortosa i comarca, va organitzar aquest dissabte 29 de març, la primera Cursa benèfica del Montepio amb la lliga contra el càncer.
La carrera d’uns 4 quilòmetres de recorregut sortia davant l’antic cinema del Montepio i finalitzava a les instal·lacions esportives que l’entitat te a la carretera del Reguers. Va comptar amb una participació d’un centenar de corredors dels quals una bona colla eren de la UEC Tortosa, que un cop més van voler contribuir a una bona causa.
La cursa la va guanyar Xavi Queralt d’Amposta seguit de Xavi Royo de Tortosa, perdó de Jesús, en quant a la categoria femenina, la cursa la va guanyar la nostra crack Leo Anto, demostrant que no es necessari portar un “top” espectacular per a guanyar curses; la segona en entrar a meta va ser Elena Ferreres.
Sabem que el responsables del Montepio han tingut molta feina per tirar endavant aquesta activitat i que estaven una mica desanimats per tots els problemes que els han sorgit, però des de la UEC els volem donar ànims i encoratjar-los a que li donen continuïtat i que intenten superar tots els entrebancs, que d’altra banda son normals en tots els començaments.
Totes les fotos aquí>>

8 comentaris:

Anònim ha dit...

JODER JESUSENC FELICITATS.

TENIES QUE PUJAR AL PODI A ROQUETES PER AIXÒ.

I LA MA TE LA VA DONAR EL NOSTRE ALCALDE.

PATAQUETE NO TENIA NI GANES DE DONARTE-LA

Ricard ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ricard ha dit...

Eiiiiii!!!! Qué “guais” sou!!! Moltes agracies a tots, per participar, i per encoratjar-nos per l’any vinent. Perdoneu per tot el que no va sortir del vostre gust, confio en que vosaltres, amb l’experiència que teniu amb aquesta classe d’esdeveniments, totes les crítiques i comentaris son constructives i us emplaço perquè ens doneu consells i aporteu idees, perquè ens puguem superar any rere any.
No va de broma, però he tingut “pesadilles” nocturnes perquè no em podia treure del cap a les tres primeres dones que van creuar la meta. Pensava “Cachindena, Marga”, sempre surtin com abanderada de tantes causes i resulta que no pensem en donar premis per categories. No solament per les dones, sino també pels alevins. Com sabeu, a ultima hora em vaig tenir que ficar a la meta i vaig poder ser testimoni de les caretes d’aquells xiquets tan jovenets que arribaven tots suats i roijos, quina emoció.... Hauria donat el que fos per poder donar-los un petit trofeu a cadascun, bé.... l’any que ve. Al 2009 la farem en Diumenge, “Promesa de Marga”, i donarem trofeus per classificacions, intentarem que la gent la pugui fer caminant i corrent, amb diferents horaris de sortida, intentarem fer-ne més reso, tot i que la gent que no se’n va adonar es perquè no s’han llegit La Veu de l’Ebre durant un mes i tampoc han escoltat la Radio... Em penjaré d’algu de l’Ajuntament fins que ens deixaran penjar una pancarta desde el Pont del Tren i resarem perquè no vingui el Vent de Tortosa i se l’emporti, i també perquè cap Círco ens tapi els cartells.....
Us agraeixo sincerament la vostra participació i recolzament, i feu-la extensiva a tots aquells que sabeu que hi van participar.
Una abraçada forta a tothom
Marga i Ricard

Anònim ha dit...

Jesusenc no vas digue acalentar per fer 4 kms, no??? Tu cada vegada més dropet

Anònim ha dit...

Elena, se sap algo de les classificacions?? Vaya cursa, es per veure si es veritat que el practik va quedar el 8. Suposo que com a molt no corrien més de 10.
Pakolo

Anònim ha dit...

Me penso que les classificacions encara no les han penjat, però si us puc assegurar que vam quedar primers per equips, és que estem fets uns cracks!!!

El premi malauradament no va ser un pernil, però si vam endur-nos un dotzena de llaunes d'Aquarius i unes tantes més de coca-cola

Si algú li fa molta il·lusió tenir el premi per equips a l'estanteria (de la nevera) que passi a recollir-les dimecres nit per la UEC.

Anònim ha dit...

doneu-li al jesusenc que ja no guanyara res més

Anònim ha dit...

doneu-li al jesusenc que ja no guanyara res més