03 de març 2008

Tots els atletes de la uec Tortosa acaben millorant els seus pronòstics

La marató de Barcelona. Una cursa per emmarcar, un ambient exquisit, una organització perfecta, una participació record, un català al pòdium. Qualsevol d'aquests podria ser el titular de les revistes esportives, però per a la uec Tortosa podríem ficar tots els atletes de la uec Tortosa acaben millorant els seus pronòstics. Dissabte ja vam ser molts els que ja estàvem a Barcelona per anar mes relaxadets (no cal fer rallis per este mon com en tara) vam anar a buscar el dorsal i cap a casa. Dissabte em gito a dormir a les 10:30 i a les 12 de la nit li foto un crit a Tere dient-li que no m'havia tocat el despertador, em diu calla sonat que son les 12!!! M'havia cagat se’m va fer la nit llarga no podia dormir molt.
Pel mati hem presento a la torre on havíem quedat i ens fem les fotos de rigor i ens desitgem tota la sort del mon, a la Leo la vaig veure molt excitada. Comença la cursa i com no vaig tenir un altra experiència amb un noi que al km 13 es fica al meu costat i hem pregunta:quant vols fer?2:48 li responcLi pregunto i tu?Ojala pugue fer 2:55, li contesto pos vas massa ràpid si vas en mi, i no em passa res jo faré 2:48 i em contesta que va molt comodo, li dic pos si vols al meu costat, hi ja saps, passen 4 km i diu eeee claves els parcials li dic si, si.
Passen 7 km més i li dic a partir d'ara si realment estàs fort començaràs a disfrutar.
Per que ?
Perquè començaràs adelantar a molta gent i això motiva molt, 2km mes i passa del costat a detras meu i comença a bufar-me el clatell inconscientment em surt una sonrisa, em despisto un momentet i em giro perquè no notava el clatell gelat dels bufits i. . . . d'on, nostre senyor se
l'havia emportat, mira que la carrera allí estava estirada però no es veia en lloc, vaig pensar que el 2:55 li quedaria molt lluny, de passo vaig notar el meu canvi com a corredor, jo a la primera marató em van posar dos goteros i ara estava donant consells com si sigues un veterà mes, jo si que vaig fer 2:48, vaig arribar a meta el 78 de la general i molt content. desprès va arribar l'amic Xavi (lo jesusenc) també en marca personal 3:07:53, crec hagués fet menos, però va córrerPer cert tambe be Javier CHaverri,Carlos Ferrando,Xavi Nadal,Francesc Jimenez,Enric Colome massa al principi. Desprès Angel Solà que li van sortir tots els entrenos en secret mes los del compex 3:09:18 molt be també. Després Paco i Leo, Paco sobrat però a la seua linea, i Leo impressionant. Es va marcar un objectiu i en tres mesos la cumplit i quins objectius de veritat, moltes felicitats. Rafa i Carlos també anaven amb ells però es van soltar els últims km a Rafa el vaig veure senceret a Carlos no el vaig veure, però no entrena gents i la va acabar en 4 hores vatros mateix.
No res que comencem a canviar les zapatilles per les de tacos que ja en tinc ganes.
By Puça

Aquí les fotos de Marga: http://picasaweb.google.es/rafa.poyatos.lopez/MaratBarcelona2008


20 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats als maratonianos i sobretot a Leo, que en tot moment va lluir una cara de felicitat radiant. Estic impressionada en los vostres temps, però que es esmorzeu???

M'hagués agradat voreus a tots, però és que alguns vau anar tant ràpids que em va faltar temps, jeje!!

Albert molt bona crònica

Molts besets!Ens veiem

Anònim ha dit...

me gustaria saber el porque de tanto retraso de nuestra querida Claudia debia tener "el periodo" y no tenia buenas sensaciones porque si no es asi no se entiende, un abrazo querida Claudia y a seguir.

Anònim ha dit...

vos paso unes frases de uns atletes que les han experimentat.

NO CORRIS DAVANT MEU, NO SE SI PODRE SEGUIR-TE.

NO CORRIS DARRERA MEU, NO CREC QUE PUGUI GUIAR-TE.

CORRE AL MEU COSTAT,SIGUES EL MEU AMIC.

HE CONTEMPLAT LA TACTICA "TALIBAN" QUE ES SURTIR AMB EL GRUP DE LES 3H I SUICIDAR-ME CONTRA EL MUR.


VOY CON VISTAS AL SUBOSTION CONTRA EL MURO.

RECORDEU QUE UNA MARATO ES UNA CURSA DE 10KM A PARTIR DEL KM 32

Anònim ha dit...

Ei! Impressionant, sempre aneu millorant. Aquestes marques semblen estratosfèriques.
Albert, bona marca i segueixes millorant les cròniques. Molt bé.

Jo us segueixo amb certa enveja, però també tinc les meves compensacions, tampoc vull fer-me massa la víctima.

Qui s'apuntarà a la Cursa de la Selva del Camp?
Pep Anglès

Anònim ha dit...

enhorabona a tots i especialment a albert per la gran marca aconseguida. Suposo que debies estar barallant-te amb els 4 min/km tot el rato no? d un i do, jo només puc anar 10 km aixi i tu vas anar 42!

Anònim ha dit...

felicitats albert al final tot te la seua recompensa.
Web Master podries afegi al recuadre a Jordi Bonilla trovo que li agradaria vores, ja que es
un bon seguido del nostre blog. Vafer un temps de 3,26,32

Anònim ha dit...

A es de Tortosa també

Anònim ha dit...

Menos mal m'havia assustat, pensava que era un atre roquetero

Anònim ha dit...

Pos ara que ho dius,potser
si,que es de roquetes,però
es bon noi...

Anònim ha dit...

Gran marca conseguida pel Roquetero pero trobo que va molt de vacilont i més en los comentaris de les croniques.
Jo sóc el company que el va seguir durant la cursa i encara que no ho sapigues vaig quedar cuatre llocs davant teu...

krusty ha dit...

Buenas!! Felicitar a Albert!! vaya marca!! això ja és de professional!! encara q les molesties q dia...no sé... no sé...;) i també a tots los que la van correr, en especial als jesusencs!! i agrair a la gent q mos animava (Marga, Rosa i a tota la colla incondicional de Jesús)!!

Kefe, si canvies la classificació m'agradaria (si no és demanar molt) q també posesses a Gerard Borràs: 3:18:16, tot i q estava molt tapat del nas i després de parar a fer les necessitats majors a un bar!! i merci x afegir-me a mi també a la llista!!

Anònim ha dit...

donde esta OUDUR que no se le ve?

Anònim ha dit...

Felicitats als maratonians!! I per a continuar la ressaca:

Algunes fotos de la marató i de la breakfast run...

http://picasaweb.google.es/rafa.poyatos.lopez/MaratBarcelona2008

i el reportatge d'ahir a la nit al dia

http://www.tv3.cat/videos/297829

Anònim ha dit...

Primer que tot dir que no vacilo que la cronica es realment el que va pasar,despres agrair les vostre felicitacions, es la recompensa a tot el sufriment.nando la veritat es que no vaig estar molt pendent del rellotge marcava els parcials cada km i veia que tot anava be i ha seguir, tot pareixia que anes rodat.
JO TAMBE VULL FELICITAR EL RESTO DE COMPANYS, VAIXANT EN TERE HO PARLAVEM, FER 2:48 TE MERIT SI PERO QUE MEN DIEU DE LEO QUE EN TRES MESOS D'ENTRENO A FET UNA MARATO COM SI PARLES DE FER EL DINAR, A MI EM SEMBA DESCOMUNAL I AL DAMUNT TAMPOC TE 30 ANY COM JO AUNQUE N'APARENTA POCS MES, I JA SABEM QUE FER UNA MARATO SENSE UN ENTRENO BEN ESPECIFIC ES ANAR A PATIR I NO POC.RES QUE NOMES ACABAR-NE UNA ES PER SENTIR-SE UN BEN ORGULLOS, FELICITATS.

A LA VIDA T'HAS DE MARCAR OBJECTIUS I UNA MARATO ES UN GRAN OBJECTIU.

SI ARRIBES ULTIM A UNA CURSA PERO ET DEIXES LA PELL LA GENT T'APLAUDIRA COM SI FOSES EL PRIMER.

Anònim ha dit...

Xiquets, la marca d'Albert "es de miedo" pero lo que realmente es impresionant es que 13 estan per baix de les 4h i domes Fredie Mercury va fer mes de 4h.
Ara que ja no estic torrat (fisicament) voldria agrair a tots/tes que vau estar animant. Realment s'agraix molt. Gracies Marga, te vaig coneixer pero en aquell precis moment domes veia cucaferes per tot arreu. Ho sento Xavi (i Jordi, i Enric) pot ser vam sortir una mica rapids i despues va vindre la bonoloto..pero la grasia es esta: Agarrar la "bicha" de frente i sense temo.../ Felicitats especials a LEO, l'any passat "vanaverhomenots" que no van poder pasar de 3h48.... / I ara com diu "Lo GENERALISIMO" (es lo nou carreg despues de la marca)a per les sabates de tacos i a fer sortides Familiars...perdo, vull dir en "la familia" trail...

Pd. Per cert, ..."lo Cagallo" t'an venacavadet de la foto, de qui es??

Anònim ha dit...

Pos jo crec que Marga aquí es va liar i el va confondre amb algú dels nostres.
Ves a saber en qui devia està pensant...

Anònim ha dit...

Xeics no u ser si es va equivocar, lo cas es que a mí mes sona, qui sirà, qui sirà ?

Anònim ha dit...

És molt important este cagalló perquè surt a les fotos principals. Només jo sé qui és o de qui és...

Leo ha dit...

Moltes gràcies per les felicitacions! Hasta la pròxima!

Anònim ha dit...

Felicitats a tots !!!
Algún dia a veure si m'hi atreveixo i prenc el repte....