15 d’abril 2008

5ª CARRERA POR MONTAÑA - CAMAÑAS PICO PALOMERA

1ª PRUEBA COPA DE ESPAÑA 2.008 DE CARRERAS POR MONTAÑA
Domingo, 20 de Abril de 2.008 a las 9:30 horas
Carrera por montaña Camañas-Pico Palomera, en la provincia de Teruel. Un recorrido que transcurre a través de monte abierto, barrancos y encinares, que culmina con la ascensión a la cima más emblemática de la comarca, el Pico Palomera (1.496 metros).
Esta carrera ya formó parte el año pasado de la Copa aragonesa, dejando entre los participantes un agradable recuerdo.
Organiza: Club de Montaña El Espino
Lugar: Camañas / Teruel
Distancia: 22km
Desnivel: 1.100 m desnivel positivo
Coeficiente: 24 *
http://www.carreraspopulares.com.es/

8 comentaris:

TRAIL UEC TORTOSA ha dit...

LLISTA:

Pinyasso
Puça

puça ha dit...

esperem deixa el llisto el mes alt possible.

jesusenc ha dit...

Potse hi haurà un tercer menbre de la uec per a la cursa de camañas!!!

Anònim ha dit...

baixant del pico Palomeras lo jesusenc se fot de cap..

Anònim ha dit...

o lo roquetero que ultimament porta bona ratxa

Aluguel de Computadores ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

puça ha dit...

LA UEC TORTOSA REPRESENTADA A CAMAÑAS.

Oscar Pinyol i Albert Giné foren els representants.

Dissabte a la tarde em passa a recollir Oscar i ens en anem amb ganes cap a Camañas amb la seva furgo que em pareix tot un luxe.
Arribem al lloc i anem a buscar el dorsal i allí començem a veure a gent d'un altíssim nivell, el que em pareixia més coixet resulta que tenia 1.12 en mitja marató... bueno tambe vam conéixer uns nois d'Extremadura que a la postre va resultar ser el segons absolut, un xic la mar de templat que va quedar segons perquè va esperar a l'altre quan va caure a 500mts de meta i després el va guanyar al esprint. Aquell "menut" extremeño venia de guanyar la marató del sahara, vaya que de nivell no en faltava fins i tot Fabian Roncero va correr, recordam europeu de marató amb 2.07.
Tota la nit va estar plovent i un vent i fred de mil dimonis vam esmorzar un poc i quan ens vestiem allí a la furgo em va vindre el primer xungo jo amb la meva camisa de tirans i els pantalonets d'anar a crusar riuades i dins la bossa només quedava la roba de canviar-me, mentre em ficava el dorsal li deia a Oscar: estic per no sortir!
t'ho dic en serio li deia. Però al final vam sortir d'aquella furgo i res més ficar els peus a terra ja ens vam estacar fins al coll, pareixia que anessem a correr un cros de muntanya de 25 km. Ens fiquem baix la pancarta de sortida amb aquella pluja, fred, ventolisca i tota aquella èlit, jo ho tenia quasi tot de punta menys el que hauria de tindre que no sabia ni si ho tenia en fi que donen la sortida i.... DEU MEU!!! que es això, vam sortir a mil per hora jo seguia el cuc de corredors devia anar al 60 aproximadament i Oscar detràs meu mateix i jo anava a TOOOOPE vaig arribar al km 5 i estava mort, no podia més, volia plegar i feia 20 min que havíem sortit, em feia mal tot, vaig assosegar-me un poc i vaig pensar:que em passe qui vulgue però jo tinc que afluixar este ritme si no no arribo. A partir de llavors les coses em van anar millor vaig anar recuperant-me i pasant gent fins al final que vaig entra el 35. Detràs meu Oscar que quan va arribar havia tingut les mateixes sensacions que jo, em va dir que hasta el km 16 em veia que em tenia a 1 min i poc i que els últims km li havien surtit de promitg a poc més de 4. Al final Oscar va entra el 54.

Albert Giné 2.12.55
Oscar Pinyol 2.20.07

Toca entrenar més per afrontar Paüls en millor forma.

PD: Fabian Roncero va quedar el 47

by puça

oD ha dit...

enhorabona cracks