27 d’abril 2008

Crònica del ternasco de "Casa Amada" a la Iglesola del Cid

Com compaginar la vida familiar i l'esport.
Dissabte mon anàvem a la Iglesuela del Cid, una bonica vila del Maestrat de Terol, despres de deixar les maletes a la fonda “Casa Amada”, mos vam assentar a taula, vam degustar lo famós ternasco , i no mos va decebre. A la tarda visita a Mirambel, un poble de postaleta i Cantavieja, de tornada a la Iglesuela vam trobar a Ramon i tots los seus companys. A les 8 recollida de dorsals i reunió. Primera sorpresa, la cursa passava de 24km a 28km i 200 m més de desnivell, ahir tan mi fotia però avui si.
Per a sopar un altre bon menú, no mol adequat però tampoc hi vaig pensar.
Este mati a la sortida 135 inscrits, mols de maños, valencians i 4 canareus, la cursa dureta molta pista ,i les pujades pel mig de tallafocs mol empinats, també mos ha fet molta calor, jo he complit les meues expectatives, m'he trobat mol millor que a Xerta, he fet 4h 18m, he quedat lo 100 de 135, per a lo que busco, mol be, intentar acumular km avanç de lo que sabeu.
L' entrega de trofeus a un pavelló tots sentats en taula parada, mos han donat baldanes, xorissos, llonganissa, panceta, i corder, tot regat amb aigua, cervesa, vi i graciosa, de postres fruita, coc i cafè. Tot gratis per a corredors i acompanyants, tot lo poble col·laborant, al dinar i avituallaments.
Esta me la marco per a l'any que ve, a 1 h 30m de casa.


By Messier Marten

4 comentaris:

Anònim ha dit...

be marti veig que vas complint etapes per al teu repte i al damunt disfrutant no com d'altres que arribem petats a tot arreu.FELICITATS.

Anònim ha dit...

Molt bo Monsieur, molt bo !!!!
Ajpero l'any que ve fer-te companyia (això de la taula m'ha agradat molt jeje)i més estant prop de la família catinenca.

Per cert, el 5/7/8 (no sé com tindràs l'operació) se'n fa una a Benassal.....òndia, festes de Roquetes....mmmm....

Anònim ha dit...

Ostres Monsieur Marten quin finde que et vas fotre... a n'alguns ens queda tant per apendre, jeje!!

PRACTIC ha dit...

Monsieur enhorabona pels teus entrenos i menjades. Espero que no ens abandones molt de temps i anims. No se quan te rajen pero salut i courage