27 d’agost 2008

Ambarcada 2008



Ei, com va per Tortosa?, ja veiem que aneu quedant per entrenar i per a la marató de San Sebastián, com diu lo jesusenc, natros ens estem passant una mica en lo menjar i en les cerveses, però res que no es pugue cremar amb unes quantes hores de Trail. Aquest matí hem anat a despedir als PTLs i ha estat molt emocionant, amb la música de “l´último moicano” i les abraçades dels companys; al manso li han saltat les llagrimetes i tot.
Ara estem a casa acabant de sopar i com que estem a un apartament de “lujo”, fins i tot tenim internet i podem fer lo seguiment dels ptls que de moment van en molt bona situació, crec que els vuitens, de totes maneres això encara no és molt important, per que no han passat cap nit i només és el començament. Si voleu fer el seguiment és molt fàcil, entreu aquí http://stayloc.ultratrailmb.com/GEview.php i cliqueu el nº de l’equip i veureu per mitjà del GoogleEarth la seva situació, s’actualitza cada 15 minuts i podeu veure tots els equips que vulgueu al mateix temps. Qui no tingui instal.lat el GoogleEarth li demanarà si el vol instal.lar, li dieu que si, i en un moment s’instal.la. Més endavant suposo que activaran el seguiment de les altres curses, entreu a http://www.ultratrailmb.com/accueil.php cliqueu a la pestanya “live” i seleccioneu la cursa.

By Kf

Els PTL´s jan començat, estan passant la seua primera nit a la muntanya, s´estaran barallan o no?aniran junts o separats?son preguntes que ens estem plantejant tots, però del que estic segur es que acabaran i en dignitat, deixant el nom de la uec tortosa al lloc que es mereix!!!Bueno demà ens toca als altres comença el viacrucis i segur que sirà mes llarg que el de setmana santa, demà recollida de dorsal, fira del corredor i alguna cerveseta o dos, i lo divendres lo gran dia, no perque comencen les festes de jesus, ni res paregut, sino perque uns afrontarem la carrera del CCC i els altres la UTMB amb l´objectiu principal d´acabar i disfrutar...bueno ja vos ho anirem explicants, molts besets a tots, salut i cames.

By JESUSENC



Avui he començat a veure el que és això del tour del mont blanc i l’ambient que es viu per l’entorn, la sortida dels ptl molt emotiva i veure’ls marxa cap al seu objectiu ha sigut molt bonic, després de veure’ls m’he dit que més que mai s’havia d’acabar esta prova, per tots ells i vatros. Ara estem ja un poquet ficats en busca del nostre objectiu. Esperem que tots puguessem dir que això s’ha complit i que em volem més. Fins aviat
By PUÇA ( lo roquetero )


L’hora de la veritat s’està atansant. L’ambient està en ple bullici, els nervis estan a flor de pell, demà ho viurem de més a prop, ja que anirem a recollir el dorsal i a fer els últims preparatius. AIXÒ JA ÉS AQUI!!!!!!!!! Molts besets a tots/es i esperem que ens envieu energia positiva.

By ISA I ELENA

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones a tots,

dps de les meues sèries, d'una sobredossis de patriotisme a càrreg de Quico, el Celio... i unes birretes a les festes de Sants... vaig i em trobo en està grata sorpresa al bloc. I que wapets que esteu tots i quanta senyera... això és un equip d'èlit, sí senyor!!!!!!!

I de la foto dels PTL amb la llengua de la glacera... que bonic!!

No em cansaré de desitjar-vos lo millor, que torneu a les Terres amb els objectius aconseguits i disfruteu de la vostra estada a Chamonix. Penseu que les ferides de guerra les cura el temps, però el record us acompanyarà sempre més. A per totes!!!

Mimitus i besitus,

Xica Trail

Anònim ha dit...

Us desitjo sort, salut i força a tots els que afronteu aquest gran repte.
Sobretot disfruteu d'aquest gran ambient i dels espectaculars paisatges que anireu trobant.I quan us arribi la fatiga (l'home o dona del mall) penseu en positiu, sempre endavant amb coneixement...
Vagi bé
A reveure

Pas a pas ha dit...

Moltissima sort a tots especialment als ptl, segurissim que arriban i quedaran en una molt bona posició, ànims Joan!!!

krusty ha dit...

MOLTS Ànims!!
escuet pro resultón!!

Anònim ha dit...

EI SOC MOISES BONA SORT A TOTS PUÇA DOSIFICA, XIQUES ENDAVANT, PTL ELS MILLORS AIXO ES CANYA DE LA DURA, SPERO QUE AGUANTEN A LA LLARGA MES PSICOLOGIC K FISIC

Anònim ha dit...

Quina enveja que feu. Bona pinya, Bona Penya. Desprès de tot un anys de "patir" ara es el moment de XALAR. XALEU-VOS HO TOT, guardeu informació empapeu-vos de l'entorn, sou uns privilegiats, salut per estar-hi i companys per compartir. Als que en la distancia us seguim, empapeuvos be de tot, que quan torneu ens ho heu de contar.

Moltes felicitats per començar.
Ja tinc ganes de que torneu a contar-mos ho je je je .

Maggie ha dit...

Molta força i courage!!
Us esperem ansiosos per compartir la il·lusió amb vosaltres: els protagonistes, actors i actrius, d'aquesta pel·lícula que esteu rodant per les faldes dels Alps. Tot i això, espero que la cinta no es ratlli o no ens ratlli, eh?? Quina enveja...

Anònim ha dit...

Molta sort a tots i totes.Jo fent un curset i vatros als Alps.Molts d´anims que segur que ho aconsseguireu.Léspera es fara llarga però valdrà la pena.Quines fotos més xules i quins paissatges. Molts de besitos a tots i totes. Fins aviat.