30 d’agost 2008

Kilian guanya i vat el rècord, Puça una mica més atrás, però molt be.

Ha estat molt impressionant veure al Kilian Jornet arribant a meta, tranquil i saludant al xiquets, com si vingues de fer lo vuit... només la ha tret un hora al segon. Hem sentit per megafonia que l’han penalitzat amb 15 minuts per assistència externa, es veu que un francès que el coneixia de les curses d’esquí, l’ha seguit un ratet per “detras” i han considerat que li feia de llebra, això era al coll de Montets, que esta molt prop de meta i ja portava una diferencia de un hora al segon (?). Estos francesos son una mica tiquis miquis, i li han estat controlant durant tota la cursa si portava el material obligatori. El tio portava una rinyonera amb tot el material i li pesava segons ens va dir 350 grams.
Els CCC han tingut una mica de defallida, Paco ja va sortir amb problemes fisic i es volia retirar a Champex, peró l’hem anat animant de continuar i arribat fins al final. Xavi va anar tirant molt be fins a la Bovin on es va trobar am l’home del mall, amb forma de vomits, que li van obligar a fer una parada molt llarga, finalment amb un xute de primperant, s’ha recuperat i a pogut continuar juntament amb Paco.

Puça va començar per detras de tot, fent els deus primers quilòmetres amb les nenes, a partir de Sant Gervais, ha començat a córrer i no para d’avançar corredors, en estos moment va 78 junt amb javalí, i ja a passat la Bovin, depenent de com s’acabi trobant pot fer un temps de 30/32 hores.
I les nenes com sempre, elles a la seva marxeta, pim, pam, pim, pam. Les hem vist a Courmayer i es veien prou ve, evidentment queixant-se, però es que allí arribes desprès de la baixada més dura de tot el recorregut. Aquesta tarde anirem a veure-les a Champex Lac a veure quina careta que fan...
Anit vam anar a veure als PTL, que feien nit al Coll de la Forclaz, estaven sopant a un corral d’una granja, i segons Paco es veu que ni els afiguren, tenien un aspecte molt demacrat, bruts i sense afeitar, pareixien una colla de pordiosseros, però l’ humor i les cerveses no el perdre’n, suposem que arribaran a meta sobre les 10 u 11 de la nit.

1 comentari:

Monrasin ha dit...

Si señor...que cojonera estos del Baix Ebre!!!
Yo de mayor quiero ser como vosotros!
Y quiero fotos de esos demacrados PTL!!!
Enhorabuena a todos, en especial y de momento, que estan al caer, a los PTL y a Puça!
Ah...y me han dicho que Marti ha sufrido como un perro en el pirineo, que era mmmmmmmuuuuuuu duuuuuuuurrrrraaaaaaaaaa. Felicidades!