12 d’agost 2008

UTMB, CCC, PTL i GRP 2008

Com passa el temps, pareix que sigui l’altre dia i ja ha passat un any, d’aquí a 10 dies uns marxem cap a Chamonix i altres cap a Saint Lary als Pirineus.
Un any molt dur però alhora divertit d’entrenaments, curses, lesions, nervis, algunes “ambarcades” i alguns dinars i sopars i sobre tot moltes cerveses.
La gent que no domina lo tema no pot arribar a pensar el temps que s’ha d’invertir quan et proposes un repte com aquests, i com a mostra del que ha suposat tot això, a continuació anirem penjant els entrenaments i curses dels corredors, sempre pot servir com a guia als que s’ho plantegen per l’any que ve.


_________________________________________________________________________________
UTMB


2614 FERRERES Elena (UEC TORTOSA)
2964 ARASA Isabel (UEC TORTOSA)
_________________________________________________________________________________ CCC

7918 ORTIZ Jordi (UEC TORTOSA)
8375 ALSO Francico (UEC TORTOSA)
8030 ROYO Javier (UEC TORTOSA)


_________________________________________________________________________________ PTL (PeTaLan ?)




666 - BALAGUE Carlos (UEC TORTOSA)
666 - ESTORACH Paco (UEC TORTOSA)
666 - PERALES Joan (UEC TORTOSA)

_________________________________________________________________________________

GRP (los otros)

414 - Rdo. Fran Vaquer (UEC Tortosa)
421 - Mr. Marten Cartoixà (UEC Tortosa)

56 comentaris:

Anònim ha dit...

lo PTL, PaTiLa pero no PeTaLa, paraula de PTL

krusty ha dit...

A mi m'agradaria fer una "coseta" d'estes!! pro realment has d'invertir molt de temps durant tot l'any q no sé si disposo!!!
MOLTS d'ÀNIMS!! encara q sé sobradament q tots aconseguireu los vostres reptes!!

Maggie ha dit...

Demà me la piro al Cercle Polar Àrtic a vore el meu 'Oto'. Intentarem seguir-vos des d'allí. Al setembre segur que no sentirem a parlar de res més que dels vostres objectius aconseguits.

Molta sort a tots/es!! Tot i que després dels entrenos que us eu pegat no us en cal de sort. Esteu com a bous! Besets

Anònim ha dit...

Crec o penso que algú donara que parlar i no se de quina manera, tinc els meus dubtes.

Anònim ha dit...

Ara acabo de vore que de manso no tens res, arribar a màximes de 238 pulsacions, no pots ser molt manso.
De puta mare este quadrant, m'agradat. Continua així rei!!!
PAQUIRRI

Anònim ha dit...

DESFIBRILADOR!!!!!!
tendremos que estudiar este caso detenidamente

Anònim ha dit...

BUENO XIQUETS I XIQUETES JA ARRIBAT L´HORA DESPUES DE MOLTS MESSOS D´ENTRENOS I SACRIFICIS EL GRAN REPTE JA ESTÀ AQUI, I ESTIC SEGU QUE CADASCÚ A LA SEUA MANERA O ACONSEGUIREM!!!PENSO QUE L´ULTIM ENTRENO PODRIA SER EL DISSABTE 23 PER LA NIT UN SOPARILLO DE GERMANO PER DESPEDIR-NOS I ACABAR DE CONCRETAR ELS DIFERENTS VIATGES I HORES DE SORTIDA, PENSO QUE ESTARIA BÉ, AIXI DIXARIEM ELS NERVIS UN RATET APARCADETS I UNES CERVESETES ENS SENTARIEN DE MIEDO, QUE DIUE???BUENO MOLTS BESETS A TOTS I NO ENTRENEU MOLT ESTA SEMANA SOLS PER MANTENIR LA FORMA, QUE EL QUE SABIA DE FER JA ESTA FET, ARA TOTS ELS EXCESSOS PODEN SER CONTRAPRODUENTS; SALUT I CAMES...
BY JESUSENC

Anònim ha dit...

Xeic mariquita, a vore si penjes lo teu diari

Anònim ha dit...

COM NO PENJE L´SPORT O EL PERIODICO, NOSE QUE PENJARE, A SI JA O TINC PENJARÉ L´INFORMATIU JESUSENC...

Anònim ha dit...

Bueno arriba l'hora d'enpendre el cami tan irregular que ens espera i que es un desafio per tots natros, cadascú a la seva manera i a la seva prova donara lo máxim d'ell/a mateix i no dubto i ara fora bromes de ningú, se que tothom acabara i cumplira el repte, nomes per que l'any vinent en tenim d'altres i no podrem tornar al menys yo. Se que hi hauran moments d'autentica duresa i pensarem en deixar-ho però tenim que pensar que si parem pasarem un any dur, aguantant tot el que ens caigue damunt. A mi ja m'amenasen i tot, però estic bastant centrat i se el que tinc que fer i espero poder-ho fer, en tinc ganes de saber-ho el que se sent quan arribes, ara precaució amb tot i força moral que la fisica ja la tenim. Anim a tota l'expedició.

Anònim ha dit...

Puça.

Anònim ha dit...

jesusenc, a mes de penjar l´informatiu jesusenc, vine que et deixare el roquetenc, que per lo menos ja mes cosa interesant que llegir

Anònim ha dit...

Esteu fets uns autentics bous tots, m´he quedat impresionat amb aquets diaris dels entrenos, veig que deixareu el llisto ben alt per aquells pics francesos, nomes falta que no falleu el dia del repte, sort a tots

Anònim ha dit...

JOder Marga, que bonic!!

Drama romántico / SINOPSIS: Una historia de amor apasionada y secreta, contada por cada uno de sus protagonistas, Ana y Otto, desde que tienen ocho años hasta los veinticinco. Todo comienza en 1980, a la salida de un colegio, cuando dos niños echan a correr por distintos motivos. Desde esa tarde en la que se les escapa el mundo, las vidas de Ana y Otto se trenzarán en un mísmo círculo, que comenzará a cerrarse diecisiete años más tarde, en Finlandia, en el mismo borde del Círculo Polar

Anònim ha dit...

Ei!!!Quin munt de projectes, quin munt d'objectius i quin munt de sigles!!! No cal que us digue el molt que m'agradaria vore el meu nom en algu d'aquests reptes.

Jo no hi estic, però m'agradaria que sabessiu que us desitjo lo millor i un gran èxit a cadascun de vosaltres. Penseu que no només és una cosa personal i individual, sinó que al llarg d'aquest any heu tingut el suport de familiars, amics i companys de trail, per això si teniu un moment difícil on les forces fluixegin, penseu en nosaltres, que us estarem animant en la distància, i si voleu riure... imagine-us als familiars i amics als més pur estil cheerleader, segur que se-us dibuixa un petit sonriure ;) De fet, jo m'acabo dimagianr a un parell de vatros i no puc parar de riure,jeje!!!

Molta sort i besets per a tots!!! I especialment molts ànims a les nenes UTMB, el meu model a seguir :*

Rosa

Anònim ha dit...

En aquets anims sera dificil no aconseguir aquestos reptes.gracies

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel suport moral que ens esteu donant!!!! entre natros, estic com un flan, tic nerviosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Us estimo moltissim!!!

Anònim ha dit...

Per a esta gent que marxa tan lluny a per estos reptes, els hi dedico aquestes frases que en moments durs estic segur que les recordaran i els fara tira endavant, molta sort a tots/es.

LA VOSTRA META HA DE SER LA META.

LO QUE ES DUR DE CONSEGUIR ES DOLÇ DE RECORDAR.

NO ABANDONESEU MAI A LES MUNTANYES, ELLES MAI ÚS ABANDONARIEN.

LES MUNTANYES NO HAN DE SER ESTADIS ON SATISFER LA VOSTRA AMBICIÓ DEPORTIVA, SINO CATEDRALS ON PRACTIQUEU LA VOSTRA RELIGIO.

LA CLAU A LES MUNTANYES, COM A LA VIDA, NO ESTÀ EN GUANYAR, SINÓ EN COMPETIR, ENCARA QUE SIGUE EN CONTRA D'UN MATEIX. L'ESSÈNCIA DE LES MUNTANYES ÉS LA LLUITA, NO LA VICTORIA.

Espero que tothom torne amb els seus objectius baix el braç.

Anònim ha dit...

Prenc nota i aplicarem religiosament els manaments d'Antuà a Sanlari, sanlari tá fluixet qui no lacabi.....jeje

Paraula de fluixet.....

Anònim ha dit...

Jajaja,

nerviosets nerviosets, però veig que el sentit de l'humor no el perdeu, aixpò es bó!!

Bravo per rodolí!!

Anònim ha dit...

M'heu fet agafar nervis a mi i tot. Pensaré en tots vatros (si soc capaç de retenir tanta cosa al meu capet d'home, perquè ja se sap que les senyores poden més) i us aniré donant ànims telepàtics.
Per l'any que ve o següents espero que encara quedi algú per fer reptes d'aquests i poguer-m'hi apuntar si els anys em deixen.

Ara va de bo: MOLTSSSSS ÀNIMSSSSSS I MOLTAAAAA FORÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Pep

PRACTIC ha dit...

Hola!!
Quna envejeta que em feu, pensar que mentres tots vatros esteu fent la cursa, jo estarè posant-li colzes o ja fent els exàmens... Peró bueno, esperem que sigui per a una bona causa. ANIMS I MOLTA SORT A TOTHOM!!

practic

Anònim ha dit...

Molts d´anims a tots i totes.Estic segura que ho aconseguireu, esteu super forts/ fortes.Pensaré molt en vatros i quan tornessiu ho hem de cel.lebrar.Vos admiro molt.Jo el meu rete són alguna marató , i curses de muntanya i lo vostre ja és moooooooltissimm.Be a veure si la setmana que ve , vinc a algun entreno i ens despedim. Molts de besests. LEO

Anònim ha dit...

Merci a tots per la part que hem toca.
Practic tu tranquil que d'alguna manera hi seras present(motxila,botiquin,etc)

Anònim ha dit...

ESTIC MES ACABAT QUEL MAXO DE BUDA.GRACIES PELS ANIMS,PERO ESTIC UNA MICA FRUIXET,FARE LO QUE SE FER MIRA ANTERRA I AVANT I ACABAR LO MILLOR QUE PUGUE.ALS DEMES US VEC A TOTS-ES MOL BE A MI ME FA FALTA LOS 2 MESETS DE LA BAIXA,.SALUT,COURAGE,SERVELL, CAMES,I SOBRETOT A LA MOXILA NO OS DEIXEXEU,LA CAPSA PLENA D'ILUSIO, L'ANY PASSAT MOS VA ANAR MOLT BE.

Anònim ha dit...

Visca els utmb! son els millors!

Anònim ha dit...

Totes les dones somien, però no de la mateixa manera, les que somien de nit, als llocs més llunyants de la ment, al despertar se'n adonen que sols va ser vanitat, però hi ha dones que somien amb els ulls oberts, aquestes dones son dones perilloses, dons fan realitat els seus somnis.

PD: això va dedicat a les dos utmb de la uec tortosa ISA I ELENA que espero facin del seu somni una realitat.

Anònim ha dit...

I ELS DEMES QUE MOS BONBIN,TU CUIDAT DE TU QUE PROU FAENA TENS,

Anònim ha dit...

celosos que sou uns celosos.

Anònim ha dit...

hola soc un seguidor vostre i fa una setmana me comprat unes deportives d'oferta a la fira, que van de p.m., i ara veig que el jesusenc diu que hi ha una plaça per al PTL, potser podria ser jo, he fet dos sortidetes de 20 minuts penso que podria aguantar el PTL tenin en compte que de menut guanyaba a puça al cole.

Anònim ha dit...

COM ESTA LO PATI DE REVOLT,JO DESSITJO MOLTA SORT A TOTS-ES QUE ES CUMPLIXEN LOS REPTES, QUE TANT HEM ENTRENAT,UNA ABRAÇADA MOL FORTA ALS DE XAMONICS,ALS DE SANT LAURY JA MOS VEUREM.ISA I ELENA PENSEU QUE VULL UN INFORME DETALLAT DEL UTMB PERA L'ANY QUE VE.SALUT I COURAGE MES QUE MAI

Anònim ha dit...

COM ESTA LO PATI DE REVOLT,JO DESSITJO MOLTA SORT A TOTS-ES QUE ES CUMPLIXEN LOS REPTES, QUE TANT HEM ENTRENAT,UNA ABRAÇADA MOL FORTA ALS DE XAMONICS,ALS DE SANT LAURY JA MOS VEUREM.ISA I ELENA PENSEU QUE VULL UN INFORME DETALLAT DEL UTMB PERA L'ANY QUE VE.SALUT I COURAGE MES QUE MAI

Anònim ha dit...

UF, ALBERT CADA COP QUE DIUS ALGUNA COSA DE LA UTMB SE ME POSA LA CARN DE GALLINA I ELS ULLS PLOROSOS, SAPS MOLT BE COM ARRIBAR A LA GENT.

JO TAMBÈ VOS DESITJO MOLTA SORT EN ELS VOSTRES OBJECTIUS.

MOLTS BESETS!!!!!

Anònim ha dit...

I CUAN DEFALLIU TACTICA MARTEN.DOS RESPIRADES PROFUNDES PENSAN EN LO QUE ESTEU FEN,CAP CAXO I AVANNNNNNN¡.SALUT,I COURAGE

Anònim ha dit...

Un bon indicador de la difusió del bloc serà veure quanta gent fa aquest any l'ultra trail amb lo cap catxo.

Anònim ha dit...

Un bon indicador de la difusió del bloc serà veure quanta gent fa aquest any l'ultra trail amb lo cap catxo.

Anònim ha dit...

jo si arribo penso arribar en lo cap alt i en lo pit cap a fora i a la cintura la bandera amb l'escut de la ciutat de roquetes que ahir vaig anar a recollir i el jesusenc hem donara a l'entrada de chamonix.

Anònim ha dit...

AIXI M'AGRADA PENSAMENTS POSITIUS,PENSA ALBERT QUE HI AURA UN ANTES I UN DESPRES DE XAMONIX,GAUDIU DE CADA MOMENT ,PERA NATROS PODER PARTICIPAR A UNA PROVA DESTES ES LO MAXIM,I PODEM DIR, NATROS HI EREM I VAM ACABAR.SALUT

Anònim ha dit...

aneu al tanto de no arribar massa empalmats o farà feo a les fotos.

PRACTIC ha dit...

Bueno aixo ja o teniu aqui. Espero que no us faci falta la sort, que u podeu fer sense ella, esteu que un sortiu.Anims i que us vaigue a " TOTS" molt pero que molt " BE" jo desde aqui uns anire seguint i animant.

Anònim ha dit...

PODEMOS!

Anònim ha dit...

LES FOTOS DE L'ULTIMA PUJADA MOLT BONES,LA MARTINE NO SAB COM ALEGRA AL PERSONAL,EN LES VAQUETES I LES CABRETES,PACO ALSO ANDUSTE LA CAPA,.LO MONOLITO DEU SE LO MEMORIAL DALGU QUE NO SABIA LO QUE FEA,NO COM NATROS.SALUT

Anònim ha dit...

Aqui teniu una previsió del que pot fer cadascú sempre amb l'objectiu d'acabar.

CCC.

JAVI ROYO 14 hores 50 min
PACO ALSO 21 hores 15 min
JORDI ORTIZ 22 hores 45 min

UTMB.

ISA ARASA 38 hores 40 min
ELENA FERRERES 38 hores 40 min
ALBERT GINÉ ---------------

PTL.

CARLOS BALAGUE 88 HORES
PACO ESTORACH 88 HORES
JOAN PERALES 88 HORES

GRP.

FRAN VAQUER 15 hores 50 min
MARTEN CARTOIXÀ 17 hores 15 min

Anònim ha dit...

Aqui teniu una previsió del que pot fer cadascú sempre amb l'objectiu d'acabar.

CCC.

JAVI ROYO 14 hores 50 min
PACO ALSO 21 hores 15 min
JORDI ORTIZ 22 hores 45 min

UTMB.

ISA ARASA 38 hores 40 min
ELENA FERRERES 38 hores 40 min
ALBERT GINÉ abandonat

PTL.

CARLOS BALAGUE 88 HORES
PACO ESTORACH 88 HORES
JOAN PERALES 88 HORES

GRP.

FRAN VAQUER 15 hores 50 min
MARTEN CARTOIXÀ 17 hores 15 min

Anònim ha dit...

ESTES PREVISIONS SON UNA MICA SUBREALISTES NO???

Anònim ha dit...

GRACIES PER LA CONFIANSA QUE TENIU EN MI,AIXO ES IMPREVISIBLE,L'ANY PASSAT VAIG VORE ABANDONAR MOLTA GEN QUE ANAVA EN UNES PREVISIONS,I CUAN VEEN QUE NO LES CUMPLIEN,LOS PENSAMENTS NEGATIUS,LOS FEEN ABANDONAR.LO MILLOR ES SORTIR EN LO REPTE D'ACABAR,I NO POSANSE NERVIOS,SON MOLTES HORES I LO CAP DONA MOLTES VOLTES.LOS QUE FEU UTMB POT SE D'AJUDA UN MP3 O SIMILAR,SI OS TROVEU SOLS ESPERA ALGU QUE VAGI COM VATROS SOBRETOT LA 2N NIT,I ANAR MINJAN I BEBEN ALS AVITUALLAMENTS,NEA ALGUN QUES FA LLERG,PER AIXO SE TE QUE PORTA ALGUNA BARRETA A MA,PERA ANAR MINJAN,NO OS OBLIDESEU LA CAPSETA PLENA D'ILUSIO,SALUT I COURAGE MES QUE MAI

Anònim ha dit...

15h.50' ? jajajaja....això ni fent lo 69 abans, ni resant de reverendo ni cantant com lo Jhonny ni deixant-me lo boli per fer la crònica.....però gràcies a l'ilús anònim per la confiança!!

Ens veiem pel coll de l'alba!! I espereu-me que avui em toca a mi portar los glaçons!!!

Anònim ha dit...

Sireu cabrons!!

yo en fare una de grossa, no se si per a be o per a mal, però abandona mai!!


Jesusenc cobraras!!

Anònim ha dit...

Roquetero69 en ves de fer el 69 prova de foterne 3 seguits potser t'hanira mijor

Anònim ha dit...

ui ui ui ja ja ja

Anònim ha dit...

Una de MIMITUS,

Anava a fer un cometari a lo DOTOREMARTEN però vist que lo CAXONDEO en aquest blog no para, no se si escriureu en un to una mica serio o fotreli pels descosits i axí acaba d'animar esta entrada.

L'antreno ja el tenim tots fet (ben o mal fet però fet). Les estrategies més que estudiades i segur que tots i totes les cumplirem (a que si PUÇA!!!!). De la part psicològica no m'atrevixo a superar les superclases del DOTOREMARTEN. Del material tos estem marejats de tants suggeriments. Segur que acaminarem, acaminarem, acaminarem, correrem poc (OKO PUÇA) i farem les parades necesaries però curtes.

Llavors sols em queda parlar dels MIMITUS (que em sembla que ningú n'ha dit res). MIMITUS que em de fer tant a totes les parts del nostre cos com a les coses que ens envoltes. MIMITUS als llocs que ens rocen (per als/les que encara no havien pensat que això anaba de sexe...) una mica de vaselina aquí i allà (ka tots dos mos agrada, al que dona i al que reb). MIMITUS als llocs que s'escalden. MIMITUS a les articulacions a cada pas que donem, recordeu que les bambes i la motxilla ha de fer poc o gens soroll quan fem un pas. MIMITUS a les senderes que em d'evitar les males patades. MIMITUS a la motxilla, ulleres, pals.. ja fa dies que al material abans d'anar a dormir l'hauriem d'abraçar un ratet i fer-li un parell de bisitos (petones), més sexe, i oko que amb estes pràctiques les parelles se'ns poden possar geloses, per cert qui no ho hagi fet això de mimar lo material encara hi està a temps. MIMITUS al beure i al menjar (ja ser que amb aquestes coses i el sexe a la vegada no es juga pero que i farem), MIMITUS a la carrera, tot i que esta es una "malaputa" en el bon sentit de la paraula, no oblideu que tots mo la volem tirar i pagar ja em pagat.

M'he deixat un munt de coses a les que hem de fer MIMITUS, no escric més perquè al final no ho llegirà ningú, però espero que la lliço hagi quedat clara i al nivell de les que ens anat fent lo DOTOREMARTEN.

MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS, MIMITUS,

Anònim ha dit...

Ostres Paco, m'acabes de deixar amb tot això del MIMITUS... si ara resulatarà que en lloc d'un lleó valent en el fondo ets un tierno gatito... tot i que prefereixo pensar que quan s'ha de ser lleó ets el millor lleó i quan s'ha de ser gatet ets lo millor gatet ;)

Nos vemus dissabte, molts besitus i mimitus!!!

Anònim ha dit...

M'has deixat parat be manset be ara nomes cal que els digues que hem deixen tranquil. I que el meu temps el sabran d'aqui 8 o 9 dies

Anònim ha dit...

En aquests ultims dies avanç de la proba en la que hem dedicat moltes hores, tots anem una mica atavalats, els del trote sortim aquest dimecres cap la transalpine-run, i ja no podrem seguir les vostres peripecies, esperant que a tots us vaigui de collons, molta sort per a tots els vostres reptes que no son pocs, pit i amunt.
Jaume G. (Trote-Extrem)

Anònim ha dit...

buff, buff, buff....cansat? nooooo...això és només del pefil de la cursa...en fi que pals que s'han currat un any a lo xamoní, ptl's o pirinees i que explicaran/em batalles i batalletes (òbviament tots de com de bonica és l'arribada!!) MOLTA I MOLTA MERDA!!! QUE XALEU/EM MOLT i als CCC's i UTMB's (per si de cas), preneu nota que l'any que ve hi haurà canvi de roquetero...jeje

MOLTS ANIMS A TOTES I TOTS (molt bon viatge) i que cada entrenament fet sigui recordat en els moments de dubte!!

Monrasin ha dit...

Ya se me están poniendo los pelos como escarpias solo de pensar en la salida con la música de Vangelis. Puça vas a hacer un tiempo guenismo, pero dosifica que eso es muy laaaaaaaaargoooooo. En las chicas tengo total confianza, llegareis a Chamonix sin lugar a dudas. Y los PTL estáis muy acostumbrados a sufrir como perros para no llegar. Y con la experiencia montañera que terminareis de adquirir, el año próximo habrá que buscar objetivos por los Andes o el Himalaya. A los de la corta no os digo nada porque eso es una mariconada. Ah…si….El año próximo a la larga.
MUCHISIMA SUERTE A TODOS, que lo viváis y lo disfrutéis, que esto es una experiencia única. Y hacer el favor de volver enteros.
Paco….¡que bien escribes!