23 de setembre 2008

Matagalls Montserrat (Lo Qm. 45)

Resum de la marxa: 10 hores de logística + 15,30 hores de marxa + 1,40 d’avituallament+assistència mèdica

Moraleja: si puc i me’n recordo, no tornaré.....això de les nits és molt pesat tu....

Detall: Després de xupar-mos autopista, parking de Monistrol, cotxe d’Oriol, mitja volta al parking a buscar les claus d’algun despistat, tornada al cotxe, caminar fins al metro, caminar fins al bareto de “solo podemo asé dó bocadiyo”, fer qua i pujar al bus, baixar del bus per l’embús (ca bonic ma qedat!!), fer qua per recollir pas de controls, fer qua per recollir un aquarius i recupereisions, recollir samarreta, estar-mos tirats a l’herbassal mesclat en ortigues una hora i mitja com una rabera de vaques pirenaiques, veient com la grua es tornava tarumba buscant lo cotxe a recollir....després d’això eren les 18,30 i ja havien sortit 1800 caminants/tes amb destí Montserrat.
Llegir més ...
By Fran

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be Fran, felicitats, de veritat el mes facil hagues sigut plega, però... no vas acabar patint com un animal, de veritat, moltes felicitats.
Jo vaig viure una experiencia igual l'any passat amb pakirrin i el practic tots dos volien abandonar al km 45 i tambe vam acabar en 17 0 18 hores, però aqui arriba un moment que l'unic que vols es acabar.
Visca la garra roquetera!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Aixó mateix...
Visca la guarra roquetera

Anònim ha dit...

ja comencem

Anònim ha dit...

Molt be, veig que ets de bona casta, no cal que digue d´on ets amb la gesta que has cumplit sobra tot

Anònim ha dit...

Enhorabona Fran. Aquí has demostrat que mentalment estàs més fort que físicament per a aguantar reptes importants, molt necessaris per a ultratrails i curses de resistència.
Ara intenta recuperar-te bé abans de tornar a córrer i després a agafar forces per als pròxims objectius.
Ânims i bona recuperació. Fins aviat.

Anònim ha dit...

Ostres Franc ets un previlegiat,la KFa t'ha dedicat unes paraules aixo es veu poques vegades.
Espero que te recuperes pronte.

Anònim ha dit...

Pos ja pots tar envejòs i "mordejte laj uña", jo tic orgullòs que una de les poques entrades que hagi vist de la qfa siga aquesta....Merci Isa, però ara com ara preferiria que les cames haguessin manat sobre el cap i el cor....ja se sap, a toro pasado tot es veu diferent....

Anònim ha dit...

collons, fran, lo teu fa que "Touching the void" (http://es.youtube.com/watch?v=4noNhlv9bUE) sembli una excursió de boyescauts!